25

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тази лъжа е по - жестока и от пропагандата на Ройтерс. За цените може би има нещо вярно, но за качеството у нас - хайде бягай с 300. Отделно гледаме само как да си спестим нещо и да минем метър. Освен това производителите прибират и някой друг литър за личните си нужди. Липса на контрол отделно, че не съществува.

24

Ямболски цървуль

преди 1 година

Ко? Ко?

23

Анонимен

преди 1 година

И най-хубавите пътища и най-честните политици....

22

Анонимен

преди 1 година

Това с качествените горива е гавра. Преди бяхме принудени, да караме с червената нафта, не толкова, щото ни излизаше по-еятинко (и това, де), защото не беше толкива скапана. Сега, като братовчеда ходи навън, зарежда камиона догоре преди влизане в България и все остават едни 70-80 литра за негова сметка, дето точим и не си трошим колите.

21

Анонимен

преди 1 година

Голяма майтап. Кажете го на колата ми, която буквално спира да върви след Калотина. Сигурно не разпознава хубавото лукойлско гориво?

20

Бат Стан

преди 1 година

Че цените са ниски, вярно е. Но че горивата са качествени - те това е голям виц. Където и да преминеш границата на България и зародиш гориво, качеството се усеща веднага. Да не говорим за разликата със западна Европа.

19

Анонимен

преди 1 година

Спекулацията с горивата е яко нещо. В момента се учат, кал да спекушират с тока също.

18

Анонимен

преди 1 година

Македония е северна

17

(-_-)

преди 1 година

Пропуснали са едно 'не' в заглавието хаха

16

Хахахаха

преди 1 година

Има ли още някой, който да не е излизал в Европа (вкл.Гърция и Румъния)? НАВСЯКЪДЕ освен у нас, като заредиш двигателя утихва, колата започва да върви повече и разходът пада с литър! Как още има кой да ви вярва, не знам!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се краде повече от потребителите, като в Европа.

14

Анонимен

преди 1 година

Това с качествените горива, пълна лъжа. Най малкото рафинерията рафинира Уралс, който е поначало мръсен сорт петрол с високо съдържание на сяра.

13

Доко

преди 1 година

Дъртата ми бангия, дето я карам на газ, в БГ гори 10, а в Гърция като заредя пада на 8,5. Ама сигурно защото нашата газ е по-хубава.

12

Анонимен

преди 1 година

Каква лъжа е това заглаваие. Горивото се разрежда за да докарат печалба локалните тарикати а като минавам на преглед детектора на твърди частици в парите е на максимум. България може да е най само отдолу нагоре.

11

Анонимен

преди 1 година

Смях ... хахахха това звучи като руското ден на победата... същата лъжа :)) Ако питаме Германците дали,ще е същата класацията:)))

10

Анонимен

преди 1 година

Сетих се за една статия точно от този сайт,която е публикувана на 17.04.2023 г.В нея пише следното:"Близо 54 000 литра течни горива са изтеглени от бензиностанциите в страната заради проблеми с качеството само за първите три месеца на годината."Хехехе а сега твърдите,че сме топ 6 по качествени горива.Представям си в другите държави какво ли е.Или може би страдате от шизoфpeния?Или като лъжете не помните какво сте писали преди това?Прави са хората,че статията е за раздел "Вицове".

9

Анонимен

преди 1 година

Признак за качество на горивата е явно гъстият дим който отделят автомобилите,странните звуци от двигателя,трудното палене и това че винаги зареждаш едно и също количество гориво но стрелката всеки път е на различно място.

8

Общ работник

преди 1 година

Харесах си автомобил втора ръка, конкретен модел и двигател(бензинов). Започнах да проучвам мнения за автомобила. И стана интересно. За въпросния двигател имаше ужасни теми и видеа от руски форуми. Двигателя задира при пробег под 100к км заради....бензина на Лукойл!! Колкото и да рових в английски и американски форуми не открих този проблем. Въпросното задиране на мотора дори не е в топ 20 на най-честите проблеми с мотора според западните форуми. Толкова за "качеството" на горивата ни.

7

пепи

преди 1 година

Бил съм в Испания три години и половина. Съответно доста често с кола до там и обратно . Истина е че горивата са еднакви. Просто се кара повече извънградско и дизела загрява .

6

Лелеее.....

преди 1 година

Ха-ха-хааааааа......глупости под шипковия храст!