491

Анонимен

преди 1 година

ти като се събудиш ще видиш лампата, че свети и някой ти е отвил краката

490

абе

преди 1 година

абе, много дрънкате тука, ама утре като се събудите ще видите бомбандировките на киев и одеса!

489

Киро-Роки

преди 1 година

Много съюзници на -стан... направо да прекръсти държавичката си на Рашистан, да не се цепи от колектива и да приема правата вяра - лично Рамзан Кадиров ще го посвети!!!!

488

Анонимен

преди 1 година

до виктория - и кой те вкарва във война, м? Има точно 2 държави, които воюват, русия и Украйна. Айде стига с копейкините ватнишки опорки, тука не е инфантилем форум на възраждане.

487

Анонимен

преди 1 година

На запад имаме такава поговорка - '' Ако би мирно си в Русия седяло , не би срещу себе си западното оръжие видяло '' Ама от къде толкова акъл у изкуфелият дъртак путин

486

Анонимен

преди 1 година

Тръгнал този гном Берлин да превзема със затворници и азиатски башибозук.И да сравнява този цирк с Отрчествена война!

485

Крим не е руски

преди 1 година

Путин верно говори... само трябва да замени Запада с Руската *** и ще е съвършено точно.

484

Анонимен

преди 1 година

Къде е тази война? Защото според Думата и нейните закони, война в Украйна няма. Ето за това никой не вярва на путин, той сам си противоречи. Който си противоречи, задължително лъже.

483

Анонимен

преди 1 година

В РУСИЯ ПУТИН ГО ОБИЧАТ САМО ФИЛИП КИРКОРОВ И РАМЗАН

482

АКО НЯКОЙ СЕ ЧУДИ

преди 1 година

ТОВА Е АНТИХРИСТА

481

Анонимен

преди 1 година

Днес се видя, че Украйна успешно е демилитаризирала путиландия. Слава на героите!

480

Q

преди 1 година

До 514Украинският народ избра Европа пред "БЛАТОТО" ,нали ,а защо през 2014 на мАЙДАНА имаше от САЩ и кой направи преврата ,умник?

479

Анонимен

преди 1 година

Украинският народ трябваше да избира между Европа и Блатото.Украйна избра ЕС,но Блатото се оказа много отмъстително.

478

:)

преди 1 година

И Хитлер така е обяснявал... целия свят е срещу нас и ни напада :)

477

Анонимен

преди 1 година

сигурно дребния така обяснява на рашистите, за да ги нахъсва, но на нормални хора не минават подобни обясненния, да обясни защо нападна Украйна, той провокира войната, той е виновен за смъртта на невинни!

476

Анонимен

преди 1 година

То мъжете на Зеленски бягат по държавите от мобилизация ,миналата година по черноморието имаше повече жени тая година има много мъжеизбвгалиот Украйна ,уж ербап но не се сражават за родината ,така че тия всички е нужно да напуснат България ,Киро ги пудна тук безплатно по хотелите 4...5 звездни даже спираха скъпите си коли безплатно по ченоморието ,сега ги гледа по слънчев бряг живуркат си отново на наш гръб вероятно а и удължили престоя гадове вън от България ..

475

виктория

преди 1 година

До Американофилетата,те като падат бомбите не питат дали сте филчета или фобчета!Убива нарад отделно стават и грешки попадения в страни от целта така че е въпрос на чист късмет да се оцелее при война!Ето защо ни интересува неутралитет но такъв не ни е позволен задължени сме да вземем страна и да влезем във война ,макар от задочно!

474

Предателите

преди 1 година

На велика Русия свършват като Чаушеску.

473

анонимен

преди 1 година

Ти си тоталното зло, в което се е преродил Хитлер! Безмозъчно и комплексирано джудже! Дано по-скоро слезеш от световната сцена и отидеш в забвение...

472

Дидо

преди 1 година

Браво Вова,махни го тоя запад,дай го на нас а ти си стой там във...Нека ние да се мъчим тука. Тези проклетници имат там някакви си технологии с които изпреварвали и унизявали скромния и миролюбив руски народец. Айде де ,че къде се намират те бре. Само бухалка за такива.... Хайде и те чакаме на панаира в Пловдив с вече Руска фадрома и тостер за жарени филийки,хайде и късмет.