141

Цеца

преди 1 година

Предлагам след *** да разрушим и Александър Невски ,нали и той е поклон пред руските войни ,няма е така да се седи без да се руши я ...да не забравим и АЕЦ а и той е руски

140

Анонимен

преди 1 година

Лумпениада на трийсетина човека, страшен протест...

139

Бърканичков 2

преди 1 година

Няма голяма разлика между СССР и САЩ. Просто СССР "действаха" със СТРАХ. Американците са значително по - хитри. Идват и се "правят" на "Големи Демократи" - а всъщност превръщат всичко в свои КОЛОНИИ , чрез МНОГО ПАРИ , минаващи през техни Фондации и продажни местни Политици + "Задкулисни мръсни игри". В момента явните техни хора в Българското Политическо пространство са - ДБ / ПП .

138

09.05.1945 г.

преди 1 година

Сталин е настоял България да я има, Чърчил е желаел да я върне на Турция, тъй като е била с фашистко управление и държава-съюзник на Третия райх. Това е безспорен исторически факт и казва всичко! Честита победа на всични антифашисти в България!

137

Бърканичков

преди 1 година

Паметника НЕ Е никакъв повод за противопоставяне! Противопоставянето го правят единствено от Посолството на една Държава - Отвъд Океана.Тази Държава - всъщност така действа навсякъде по Света! Разделяй - и Владей! Стара ИСТИНА , която съответната Страна спазва много стриктно! По този начин "действа" и в Украйна , и в бивша Югославия. В общи линии между тази Държава и бившият СССР - Няма особено голяма разлика! Просто СССР "действаха" със СТРАХ! Докато тия сега с ПОВЕЧЕ ПАРИ И "МРЪСНИ ИГРИ".....

136

Анонимен

преди 1 година

До 09.05.1945 г.Пред българските герои не се покланяме пред този миризлив паметник. Моят дядо се е бил срещу германците до Унгария и какво получихме за това - да сме на страната на загубилите, защото Сталин е настоявал. Плюя над дни на победи и над този лъжлив монумент

135

баба мара

преди 1 година

пак ми е изтрит коментара 71 място

134

Анонимен

преди 1 година

Стига тия борби с паметници, мен ме интересува кога ще демонтирате Бойко мутрата, не паметник

133

ами

преди 1 година

Даже закъсняхме

132

Анонимен

преди 1 година

До Госг, чеббурашо динозавър, ти лично ли видя тескерето на украйнеца? Не, че има значение - нали е пратен от масква да ни освободят от златото по стара рушшняшка традиция.

131

09.05.1945 г.

преди 1 година

Поклон пред всички антифашисти, дали живота си за Победата! Поклон пред 30-те хиляди български герои, загинали във войната срещу хитлеризма. Поклон пред Червената армия - Освободителка на света от хитлеризма! Тези, които лаят срещу победителите сега, да си припомнят, че хитлеристите са причислявали всички славяни, вкл. и българите, към подчовеците.

130

Анонимен

преди 1 година

Укронацисти протестират срещу паметник на Украинска армия! Яко хахаха

129

Анонимен

преди 1 година

Фашаги има навсякъде

128

Анонимен

преди 1 година

Ами по американски модел ще събаряме паметници! Първи отвъд океана ни показаха как се прави по американски преди известно време!

127

ЗА КАКВО

преди 1 година

"ОСВОБОЖДЕНИЕ" на България от червената армия през 1944г. пледират някои тук? До 5.09.44 България има нормални дипломатически отношения със ссср. български войник не е воювал срещу червената армия и въпреки това ТЕ /"освободителите"/ , ни обявяват война и ни ОКУПИРАТ......

126

Анонимен

преди 1 година

Е точно днес ли протестирате ,част от столичани и повечето украинци!? Ако днес е ден на Европа,това ли е европейското ви? Ако е ден на победата над фашизма,не сте ли съгласни с тази победа!?

125

Госг

преди 1 година

На 08.09.1944 г. в България влизат частите на ТРЕТИ УКРАИНСКИ ФРОНТ...войникът горе е УКРАИНЕЦ !!!

124

Сандо

преди 1 година

ей така се подменя историята - от ден на победата над фашизма си имаме ден на Европа. ЕС ни гледа като отрепките на Европа ако не ви е ясно - няма Шенген, но в Еврозоната ни искат за да ни изядат това което още не е изядено

123

Анонимен

преди 1 година

Нямаме нужда от паметник на съветската армия. Нека го преустроят на паметник на загиналите българи против нацизма. Имаме близо 40 000 загинали. Тях трябва да почитаме, не съветските войни.

122

Анонимен

преди 1 година

Това го искат хора които нямат и капка мозък. Това е история. Тя няма как да бъде променена. Тези неща се организират от посолството на сащ за провокация. Аз не симпатизирам нито на сащ нито на русия , но за мене това е простотия.