20

Анонимен

преди 1 година

Подмяната следващия път трябва да излъжат още някой за коалиция,иначе си заминават. Слави им сложи некролога на политическата сцена с една песничка.

19

Анонимен

преди 1 година

Много измъчен тоя гербераст.А Деса злобна,та чак устата и се изкривила.Мисля,че тия повече ги е страх да не влязат в затвора,отколкото,че повече няма да крадат.

18

Ужас

преди 1 година

Добре де може ли след всички пари за електронно правителсто което правеше дончев да има само един дефектирал електронен кенев в градинката на кристал

17

Анонимен

преди 1 година

Б.Борисов към Т.Дончев:"На *** човек,Томиславе,рук се набива".Край на цитата.Когато подкрепяш такъв началник,какъв трябва да си ти?От набивачите ли?

16

Добре

преди 1 година

Меритокрацията е истината! Не постоянно да спискат и избират експерти парашутисти! Само Киро и Асен, доказали се бизнесмени! Да, бизнесмени! В България хората не знаят какво е бизнес и за тях това е шарлатания! А това, че целият капиталистически свят, в който живеем, е дефакто шарлатания не го отчитат. Киро и Асен познават този свят и са адекватни на международната сцена, където последните 70 години стрядаме най-много.

15

Анонимен

преди 1 година

Голямо драпане за власт от статуквото! Пустото крадене е като наркотик - прави изключително зависим! Никакъв парламент, избори до откат! Италианците бяха 9 години, а белгийците почти 7 години без правителство и преживяха без сътресения! Искате кабинет, искате да ви дерат кожата два пъти един след друг, бетер овцете!

14

ЬЬЬ

преди 1 година

А коя първа политическа сила би подкрепила втората,за да се самоубие? Свидетели сме на най-недалновидното предложение на тандема петков-василев. Това,което те предлагат на герб важи с двойна сила за самите тях.

13

Анонимен

преди 1 година

Това герберастче успя да усвои в полза на Чекмеджан и чекмеджета близо 2 млд лева предвидени за електронно управление, но каскета ги пази.Та този говори за корупция, за това че средствата за общините ще бъдат разпределяни от депутатите в комисия пред погледа на всички, а не ги разпределя Чекмеджан затворен в някой кабинет. Как не ги е срам закопаха България, за 12 години и в момента държавата е заложена за спасяване на Чекмеджан, срам.

12

Томе,

преди 1 година

Време е да се върнеш към радиоточката в Габрово.

11

Ха ха ха

преди 1 година

Спомням си как дончев гордо ни обесняваше колко милярда ще даде герб за електронно правителствоВместо това построи един смарт кенев в градинката на кристалМа той нещо не проработи

10

Анонимен

преди 1 година

Поредния гербав крадец,който се прави на ни лук ял,ни лук мирисал.

9

Анонимен

преди 1 година

Време е ГЕРБ да осъзнаят, че загубиха големите градове, а те дефакто са туптящото сърце на държавата! Така че, мили ми Дончев, това че сте първи няма значение! Може като гола бройка хора гласовете да са еднакви, но профилът на хората е различен! Зависимите и мислещите зависимо намаляват с всяка изминала година. Поколенията се сменят... ;)

8

Анонимен

преди 1 година

Кой ще бъде следващия гербер,който ще ни пробутате за днес?Това не е ли издевателство над нашето търпение?

7

Дончев,

преди 1 година

А ти като "усвои" два милиарда за електронно правителство,което няма,не беше противоконституционно?

6

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

Този 12 г.вицепремиер.Какво точно е свършил-никой не пита?Заради мутрите отиваме на избори,а те-все другите виновни.Каква арогантност виждаш-искахте шеф на НС-гласуваха ви го,искахте да покажат правителство-направиха го,а вие почнахте пак да плюете.Целта на мутрите е ясна-за всичките поразии да се изкарат виновни ПП.Ако някой не го е проумял е лошо.Трябва мощно да се гласува с/у ГЕРБ-така ББ няма да ни върти на пръста си."Мутрите трудно ще сдадат властта"-Т. Дончева и е права.

5

Ха ха

преди 1 година

Кво стана с милярдите с които дончев прави електронно правителство

4

Чудя се

преди 1 година

Кой би подкрепил герб за да се самоубие политически като - марешки и каракачанов

3

ей

преди 1 година

как не се налАпахте?

2

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ!

1

Бeз зaoбиkaлkи

преди 1 година

Aмepиkaнckитe HПO-тa ca rлaвния gecтpykтивeн фakтop в бълrapckaтa noлитиka, иkoнoмиka и oбщecтвo!