7

В.

преди 1 година

Един милион самоосигуряващи се под минимума ли ще бъдат. Те си изкарват парите и си плащат данъците, нямат ваучери, нито синдикални почивки. Ако използват отстъпките давани на наетите на трудов договор, лесно могат да слязат под чертата на облагаемия доход. Напълно законно! Това ще завърти спирала на данъците.

6

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Банките , техните служители и охранителните фирми са в " служба " на политиците ни . За тях още след 9-ти Септември 1944 година най-важното е да ви направят " вечните " роби !

5

Анонимен

преди 1 година

4, адекватно заплащане на труда, приятелю. Не може да са всички ядрени физици. Всеки е важен. Без значение дали си *** работник или на управленска позиция, трябва да можеш платиш сметките и храната. Държавата на работещите бедни сме.

4

Анонимен

преди 1 година

Бедните са такива, защото са необразовани! Вместо да гледат как да прецакат другите е време да осъзнаят, че трябва да се развиват и да учат! Досадно е постоянно да ви носи накой на гръб!

3

Богат

преди 1 година

Да като спрях да харча и как се прецака икономиката. Инвенстиране а не харчене му е ммаикатаа

2

Анонимен

преди 1 година

Направете облагането прогресивно, като в останалите развити европейски държави, и да се приключва цялото чудене и маене.

1

ДОД

преди 1 година

Предлагат необлагаем минимум, независимо дали е 10 или 15%, данъкът без необлагаем минимум, не е плосък данък.