41

ехх

преди 1 година

Абсолютно на всички е ясно, че по дискотеките е пълно с наркотици. Ама пълно. Сега какво се правят на невинни всички.

40

Анонимен

преди 1 година

И намерили ли са нещо ? Щото казано е . Който търси намира.

39

ЛЕСНО Е

преди 1 година

Всички проблеми в полицията могат да се решат един само ход. Като минеш през подкупите и "Ся ко ши прайм?", през подхвърлянето на доказателства и създаването на "уличаващи" ситуации, през злоупотребата на власт до некомпетентност и незачитане правата на гражданите. Цялата полиция трябва да бъде екипирана с видеокамери и информацията от тях да се съхранява поне шест месеца. Парите лесно ще се намерят ако пропуснем само "едни избори"- тия дето се очертават в близко бъдеще например.

38

Ох

преди 1 година

Поне да ги избираха органите с по малки ръчички .

37

.

преди 1 година

Трябват промени в закона , служителите на полицията и държавната администрация да могат да бъдат снимсни от гражданите , когато са на на служба , полицаите задължително с бодикамери, както е в САЩ , така може да се вижда какви ги вършат и да бъдат контролирани. Колкото до тия съблечените , най-еероятно е някакъв бардак с наркотици , така че ...

36

АнонимеН

преди 1 година

НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО ДОРИ ДА ИМ ПОИСКАТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ ЗА ПРОВЕРКА И СЕ НАРИЧА ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ ! ИМА САМО 5 ПОЛОЖЕНИЯ ПРИ КОИТО МОГАТ ДА ТИ ПОИСКАТ ЛИЧНАТА КАРТА ЗА ПРОВЕРКА И ТОВА, ЧЕ ИЗГЛЕЖДАШ СЪМНИТЕЛЕН НЕ Е ЕДНО ОТ ТЯХ! АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА СЪОТВЕТНИТЕ ПОЛИЦАИ НАЧЕЛО С ШЕФА ИМ!

35

Анонимен

преди 1 година

До 56 - Събличат се, но пред когото си искат, а не пред купчиба дтрти чичаци с 800 лева заплата.

34

Анонимен

преди 1 година

До 50 - И какви последствия ще си понесе "издалият" заповедта? Никакви. Нарушенията какви ще са? Никакви. Ту си като тея, дето защитаваха комуниститв отнемали собствеността на хората с "ами такъ закона бииил" ... Ок. Така да е! Изнервихте ме - прусъединявам се на 100% към Шваб и другите. Пълно дигитално робство за целуя свят! Сами си го изпросихте.

33

Три в едно

преди 1 година

Поне лекар имало ли е ? Да им проверява и простата. И тъй или иначе бъркат.

32

Анонимен

преди 1 година

Те у дискотеките сами се събличат, нали затова са отишли там.

31

Анонимен

преди 1 година

По принцип и дефакто дори и повечето да не са носили наркотици,то за в бъдеще тази случка ще им излезе в съзнанието,ако някога решат да ползват!Като превантивна мярка да го разглеждат а и всички знаем че една голяма част от дрогирани,пияни,тръгват от дискотеките!

30

Акция WC

преди 1 година

Преди биеха, а сега опипват.

29

Йордан

преди 1 година

Дали да се продава дрога, или някои клиенти да се чувстват унижени. Това е въпросът.

28

39

преди 1 година

Охооохооо! Плебса се активизира, виждам!

27

Анонимен

преди 1 година

До 38 - Да? Има ли доказарелства? Че тоя бесния утре ше хукне и подред ше проверява всички, бе!!!!!!

26

Гринго

преди 1 година

Аз бих предпочел да ме бият и да вадя медицинско от колкото да ме събличат. Ей за това няма да стигнем свободата на САЩ , там до сега да са обърнали участъка и да протестират 5000 човека.

25

Анонимен

преди 1 година

Амин като са разни църByли и цуpByлковци е така. Мен що не ми правят проблеми? Защото имам номерата на трима адвокати на "бързи", както на областния прокурор, а и да - имам и базови познания по право, особено свързани със задърцания, претърсвания и прочие.

24

Анонимен

преди 1 година

Да бе според пишещите проверката трябва да премине така!Имате ли наркотици?Не.Благодаря свободен сте!

23

Анонимен

преди 1 година

Аз полицаи съм виждал в Германия например,а тук е пълно с *** корумпирани ceлянчeта. А резултатът от акцията е точно никакъв, защото поредното корумпе е взело кинти и е педупредило какво и кога ще се случи . Сто хилядна банда ***.

22

Анонимен

преди 1 година

До 21 - Олел! Това е тормоз! Горката цена! Сега колко години терапия ще и трябват, да премине през тозо ужас?!?!