131

Анонимен

преди 1 година

Кадировците ще се втурнат в боя с вик - С нами Аллах!

130

Анонимен

преди 1 година

Все се чудя откъде се намериха толкова много П * Ро * стИ хора да гласуват за ПП.Сега като чета фарума разбирам откъде.

129

До 139

преди 1 година

Да използваме третополови неадекватници като теб е по-добре. Тъкмо никой не ви брои за нищо

128

Анонимен

преди 1 година

Чеченците са си руски башибозук. Точно и ясно казано.

127

Румен

преди 1 година

До139 . Не си прав.

126

Анонимен

преди 1 година

Украинската лавина (контранастъпление) ще помете руския башибозук русофили-заблудени... Запишете си го някъде пред очите, защото знам, че не помните повече от 1 минута.

125

Анонимен

преди 1 година

Този е постоянно напушен!!! Вие първо подкарайте комбайните които откраднахте от Украйна! Тогава говори! Част от комбойните са откраднати от българските села под Мелитопол

124

Анонимен

преди 1 година

До139. И така не е. Да се забранява всичко. Пропаганда и политика , която подтиска човешкото достойнство, е правилно да се открива и да информира обществото.

123

До 137

преди 1 година

Голяма част от руските калинки ИМАТ ИКОНОМИЧЕСКА ВЛАСТ В БГ! ЖАЛКО, НО ФАКТ. МИЛИАРДИ ОТ ЕС ИЗТЕКОХА КЪМ РУСИЯ!

122

До 139

преди 1 година

Прозрачен си чрез глу по стта си, русоробе!! Никой Не мрази руската култура , а само руския РЕЖИМ НА ПУТИН!

121

Анонимен

преди 1 година

"Вагнер" взе поръчка за Судан. А чеченците за Украйна. И къде остава руската армия??? Навярно за парада на 9.5 да я видим.

120

Анонимен

преди 1 година

Латвия забрани руската песен Катюша. Който слуша или пуска Катюша - глоба до 5 хиляди евро.

119

Анонимен

преди 1 година

Трябва да използваме пълноценно международните организации в областта на спорта, културата, здравеопазването за изолиране на Русия. Всичко руско трябва да се забрани, всякаква руска култура - Достоевски, Тарковски, Рахманинов, Чайковски, Плисецкая, даже и Нуреев да се забрани, всичко трябва да се забрани в ЕС. Руските медии, телевизия, интернет, книги - всичко трябва да се блокира.

118

Анонимен

преди 1 година

Човешкият живот на дечицата от Буча надделява пред цената на газа!

117

Анонимен

преди 1 година

Положението на фронта вече е съвсем ясно - Русия е окончателно победена. Украинската армия започва успешно контранастъпление, руските окупатори ще бъдат изтласкани а военнопрестъпника Путин до дни, дори до часове ще бъде изправен пред трибунала в Хага. И какво ще правят тогава всичките тези хибридчици в България.

116

Анонимен

преди 1 година

Империята отвърна на удара. Сега ще плати сурово. Западът няма да мине само с номера да санкционира тъщата на Медведев или третия братовчед на Пригожин. Време е Украйна да получи оръжието, с което окончателно ще победи. Няма нужда да отделяме повече внимание на руския цинизъм. Инвазията не върви по плана на Москва и тя няма избор, освен да продължи да ескалира "специалната военна операция". 300 000 "частично" мобилизирани, полупияни и изцяло неподготвени запасняци ще бъдат набързо изхабени. И нови зайци за отстрел ще трябва да запълнят редиците им.

115

134

преди 1 година

Това по коя телевизия върви?

114

Анонимен

преди 1 година

Руската армия е окончателно унищожена в Украйна. В руските села са останали само жени. Победата на Украйна над Русия е окончателна и необратима.

113

Споко

преди 1 година

Споко, Вагнер са свършени, Русия вече загуби войната, Украйна победи, това стана ясно даже и на децата, просто трябва още малко за последно още веднъж да изпратим няколко милиарда на Украйна и нова партида от оръжия за да стане победата окончателна и необратима.

112

Споко

преди 1 година

Споко, Пригожин напсува Шойгу и Герасимов, всички видяха видеото, контрата почва, до дни, дори до часове украинската армия влиза в Москва, Путин отива на съд в Хага, а Русия ще ни плаща репарации и ще разполагаме изобилно с евтини почти без пари енергии и ресурси за икономиката на ЕС и всичко ще се върне както си беше преди, даже ще бъде много по добре, защото ще плащаме газта и нефта само по 5-10 долара да има нещо там руснаците колкото да могат да оцеляват и да работят да произвеждат суровини и енергоносители за цивилизования свят.