255

Анонимен

преди 1 година

Сарафов каза леко забравената истина за плиткоумниците, че лъжливия доносник гнооом цял живот в бил слуга на различни престъпници.

254

Анонимен

преди 1 година

Тоя неслучайно има голям нос

253

негласуващ

преди 1 година

Просто сме свидетели но поредната сценка от ченгесарския театър от 34 години насам с който правят робите на мал0увници!

252

Анонимен

преди 1 година

Между другото, това наистина е добре замислен ,,атентат". Но не да убие Главния Прокурор.А някои от бодигардовете.Нека колегите да се замислят кой ги слага за жертва.В услуга на този престъпен режим Целта е да се разиграе трагедия с убит полицай.Театър изпитан.Има ли зрелища , народа немее.Това е изпитана практика от дългогодишните ни управляващи.Най вече ГРОБ

251

Анонимен

преди 1 година

Престъпника лъжец доносник гнооом вика инсценировка, ЕК и европол разследват атентат хаххахахххахххах

250

Ужас

преди 1 година

Надявам се да не ни исхвьрлят от - ес , поне засега иначе шенген ясно там няма да стъпим още поне 5 г

249

Идеалист

преди 1 година

Театрото си пролича още в 15 часа, от думите на Сарафов и експерта от Израел. Все си мисля дали Каскета не е ходил при някой Парапет и засегнатия рогоносец да го е сплашил.

248

Анонимен

преди 1 година

Защото всичко насочва към друга вид цел.Не Главния Прокурор да бъде убит А някои от охраната в другите коли Атова Гешеф се е возил в бронирана кола.Кой иска да убие бодигардове.И какво цели.ащото знаеме , че подобен тип трагедии насочва вниманието към полицаите и техните задължения.Някой иска да стои зад героизирането на полицаите.Това са ония в сянка.

247

Ужас

преди 1 година

Голям резил ще е ако - се окаже фейк атентат - в цяла европа ще станем за смях

246

Анонимен

преди 1 година

Да .Може би тези които стоят в основата на този взрив са именно службите Другарите на бодигардовете.Искали са да убият поне един от охранителите И да се породи голям скандал и шумотевица .От възникналата трагедия.Може би са целели убийство.Но не на Главния Прокурор.

245

Дб

преди 1 година

Ген атанасов ни каза веднага нагласена работа за калабалькДб има хора в прокуратурата и веднага са попитали какво става

244

Радослав

преди 1 година

До 270: нали за да отсъди съдията, Гешев трябва да е представиш доказателства. Нали трябва да са написали документите както трябва, за да не ги върне съдът защото нещо е написано не както трябва, защото липсват доказателства или защото доказателства като тефтерчета са изчезнали от колата на наблюдаващия прокурор докато той си е взимал кафе! Съдът за да осъди някой, то прокуратурата трябва да си е свършила работата! Затова хората казват, че Гешев е безполезен.

243

Анонимен

преди 1 година

Нека разсъждаваме тогава кои са .Ако са милиционерите на Гешеф , щяха да спретнат нещо по достоверно .Почеркът говори за инсценировка .Или наистина аматьорски план По скоро за сплашване.Вече стана явно , че това действие не цели убийство.Побе на Главния прокурор.А може би плановете са целели да има жертви сред бодигардовете .И да се дигне олелия .На поскъгбените роднини на жертвите.И да има спектакъл.С много олелия и шум.

242

Анонимен

преди 1 година

Е баце какьв шеф му е тогава като е прокурор -

241

Анонимен

преди 1 година

За всички възможно най прооосссти хора на света твърдящи че гешев не е осъдил никой ви казвам че гешев е прокурор, не е съдия хахахаха

240

АНГЕЛ

преди 1 година

Сарафов. Когато от МВР обявиха че имат заподозрян по случая . Знай че това си точно ти. А поръчителя е ясен за всички !!!

239

Анонимен

преди 1 година

Сарафов каза истината че лъжливия гнноом е пръв приятел с престъпници и всичко което казва е в полза на мафията и е нагла лъжа!

238

Анонимен

преди 1 година

Гешев не е осьдил нито един мафиот виж бьлгария осьдиха доста задьржани кой ще прави атентат срещу него то е безмислено

237

Радослав

преди 1 година

Момче 7-ми клас беше в пъти по организирано и имаше резервен вариант (коктейли ***), а "професионалните атентатори на мафията" срещу цел за която им плащат се оказаха смешни аматьори (не знаели от къде ще мине прокурора, въпреки, че често ползва този маршрут, насочили взрива в грешната посока, използвали неправилно количество експлозив). Следващия път мафията да наеме някой 8-мо класник, със сигурност ще види сметката на каскета.

236

Ха ха

преди 1 година

Хитротията е , че гешев се опитва да надхитри стария прокурор атанасовОня е врял и кипял в тия игри и знае номерата