30

Анонимен

преди 1 година

Югославия беше изкуствено създадена, те не са воювали за да е имат сърбежите :)))

29

В Бг живота на

преди 1 година

Измамниците наричащи се предприемачи струва повече от живота на обикновеният човек този който работи и му изкарва парите на измамника и пак този който го ограбват е как да уважаваш такава държава която е на страната на измамника на мутрата на комунистическата *** от бившата БКП.Затова в Европа е по добре защото там тези *** ше умрат прави там не им пука че дедоти е бил от Коминтерна и трябва да имаш фирми и държавата да ти помага и специално отношение към щабния ти ***.

28

Анонимен

преди 1 година

Сега всички пишат, че тези престъпления не трябва да се съобщават, защото други психично болни взимат пример, обачее всички ревяха, как през комунизма не са се съобщавали инцидентите! И аз лично смятам, че не трябва да се съобщават за тези неща, защото не само психично болните, но и простите, каквито има много на Балканите взимат пример!

27

SS

преди 1 година

Свърши ли войната в Украйна как мислите ? Кой ще вземе оръжието от населението ? Няма да се учудя ,ако някой бивш ,,шапкар" с оръжие потънал в кредити в нашата ,,мила родина" изпъне я колектори,я кредитори !

26

Анонимен

преди 1 година

До това води патриотарската им псевдокултура с ПУЦААААЙ КУМЕЕЕЕЕ!

25

Анонимен

преди 1 година

До Белград Българската държава е много древна ве мен, единствената държава в Европа, мейби и в света, която никога не си е променяла името :) Сърбите ни мразят много, щото когато сме ги хванали, тогава не сме ги били, тоест за българите е фасулска работа това :)

24

Белград

преди 1 година

До 32 Незнам ама са си прави за повечето българи.Но хората не са еднакви и те го знаят.

23

Анонимен

преди 1 година

Агресията е заразна. Медиите са идеален проводник на агресията. Не става въпрос за цензура, но вижте новините с които ни заливат 24х7. Каква част от тях са хубави и каква част лоши? От години в медиите се разпространяват само лошите новини, а когато такива липсват - се започва с пошлите статии рекламиращи кypволъка. Човешката психология не е от вчера, а от сътворението на човечеството. Това е световна и умишлена стратегия. Не случайно децата на елита нямат телевизори и телефони!

22

Анонимен

преди 1 година

Цеца е харесвам взе българското знаме и го сложи върху себе си, за което благодарим, но общото възприятие на сърбите към българите е леко казано негативно :)))

21

Анонимен

преди 1 година

Пуцай Куме! Поредният иZкукал диваак, фен на Аркан и Путлерягaта!!! Това го криете, нали?

20

Анонимен

преди 1 година

Абе някой е обидил това момче и е станала белята.Аз за това гледам да не обиждам хората, а също ги предупреждавам да ме обиждат и мене. Грам не обичам някой да ме обижда.Не знаеш на кой кога няма да му издържат нервите.

19

Полиция дръжте го

преди 1 година

До 24 Ти например си психично болен същия случай като тоя

18

ПУТИН ВЗРИВИ БАЛКАНА

преди 1 година

ИСКА ДА ОТВОРИ НОВ ФРОНТ НА ВОЙНАТА С ЕВРОПА И НАТО...

17

Посерковци

преди 1 година

Как един не отиде да пуца в Косово ? Ама страх голям .!.

16

Анонимен

преди 1 година

Ден медийна изява и цял живот мъртъв. Такива новини не би трябвало да се отразяват. Това влияе на лабилните хора (голяма част от населението), като надъхва част от тях, че и те го могат и депресира друга част. При такива случаи властите трябва да си свършат работата (с куршум в празната глава) и след което тялото да се унищожи без гроб (като бин ладен).

15

Анонимен

преди 1 година

Те имат политическа програма, насочена изцяло против България, но не се виждат какви са ми*оци :)))

14

БЕЛГРАД, МОСКВА

преди 1 година

УКРИВА И НЕ ПРЕДАВА НА БЪЛГАРИЯ МИЛИАРДЕРИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, СЪСТАВИЛ СПИСЪКА "МАГНИТСКИ".... И КОЙТО Е СПОНСОРА НА НЕКСО, ПП, ДБ...........ПП ДБ СА КОПЕЙКИ.......!!!

13

Георги

преди 1 година

Партизани, сър....

12

Анонимен

преди 1 година

До 6До това водят политиките на партий като ПП на дб във Сърбия////В грешка си прозападни партии в Сърбия не управляват от 2003год.когато беше убит премиерът на Сърбия Зоран Джинджич от Демократратическата псртия. От поне 15 години там на власт са националисти и социалисти.Вучич и неговата С. ПрогресивнаП. е прикрита национслистическа партия която е в не добри отношения с прозападните партии.

11

Анонимен

преди 1 година

Те са си наше творение, тоест на нас българите, но за разлика от нас те не са толкова обрани и прекаляват с претенциите си :)))