28

fact

преди 1 година

паре от бюджегот?НЕ СТАВА

27

до 25

преди 1 година

До agent,по тая логика,никой в българия не би трябвало да получи и стотинка заплата,щото даже не и стъпил на работното си място,назначен от чичо само му тече заплата,и то каква,не сте една троха хляб изработили,а ви се плаща,ако беше по изработено да ви плащат да сте умрели от глад отдавна и да сме се отървали от вас,тър теи безподобни

26

Анонимен

преди 1 година

И аз искам стартова заплата от 3000 като започна да работя на полето:)))то не само да искаш а ТаТо казваше дела,дела и пак дела:)))

25

Актьорската заплата

преди 1 година

е интересно понятие. Ясно е, че всеки труд трябва да се заплаща, НО при какви условия ще се получават тези 2000 лева? Ако един актьор в театъра има 4 постановки в месеца по 2 часа, това е равно на един обикновен работен ден, каквито има по средно 21,5 в месеца. Доста от нас ходят на работа по 24 и повече дни в месеца и не получават 2000 чисто. И другите не са "лесни", Мутавчиев!

24

Анонимен

преди 1 година

Еш па тоа! Пак държавата да им плаща. Тая държава вече всички на подбив я взеха. Не стига, че една шепа хора, работещи в частния сектор плащат данъци, ами сега и артистите искат да им плаща държавата. Нещо напоследък много станаха кандидатите за държавната софра. Да си изкарват пари като всички нас, пък после и 10 бона стартова заплата да си сложат ако искат. Всеки иска държавата да му гарантира дохода, а той да си цъка и частно. Големи тарикати!

23

до 29

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис,по-голям п рс так няма как да си,театърът създава КУЛТУРА,ясно ли ти е с ви н ьо,не всичко е ядене и пиене и трупане на пари,знам че българите търбуха е най-важен,но все пак има и други неща на този свят

22

Koki

преди 1 година

***, не му стигат парите за пиене!!!!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Не е ли малко за дупетатите ни...?

20

Само питам...

преди 1 година

От кога актьорите станаха ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ че имат изискване към държавата колко да им се плаща ? не трябва ли таланта и приходите от изявите им да определят какви пари да получават / Даааааеввва и ТЪРТЕИТЕ ви алкохолизирани .......

19

Петко

преди 1 година

Е щом тоя битов ал.коХолик настоява ,дайте му едни 2 бона, да зареди, че пиячката вероятно е поскъпнала... Или направо да ходи да си ги иска от Бацко, все пак му прати самолет на държавни разноски до морето, кога се беше отцепил ка т талпа. От мен има от петте пръста на ръката - най дългия.

18

agent

преди 1 година

Че то това не е ли на пазарен принцип ? Колкото публика имаш толкова, как така и тях ли ще храним изкуствено?

17

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тези,които участват в...Капките при Халваджян,вземат...толкоз,ама поне се...напъват да пеят.

16

Анонимен

преди 1 година

Този мисли, като , че ли живее още във времето на Социализма. Комитет по Планиране на Народното Стопанство . Възлагаше да се печата та в Държавна Печатница Родина до 20 лв , а по голями те до 50лв. в Москва.

15

Анонимен

преди 1 година

Този като е толкова сербез, защо не се събраха и не отлъчиха Бахаров от актьорската гилдия, дето го хващаха 1000 пъти нашшммъркан? Защо точно актьорите да заслужават такива пари като е видно че голяма част от тях са утайййката на обществото?

14

Анонимен

преди 1 година

Най-видния представител на тази псевдо гилдия е бахари захаров, който го ловиха 4 пъти дрогиран на ***. Ще подмина исканията ви.

13

Анонимен

преди 1 година

и аз искам така, ама от 15 години така и няма

12

Аман

преди 1 година

А тоя ще бачка ли някаква работа че да изкарва и за артистите 3000 лева?Хахха!Или бачкатора дето жив артист не е виждал и няма да види през живота си,ще бачка за 500 евро че да има за артистите 1500 евро!Аман от иди0оти бе...аман!

11

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха и аз искам хубави представления, филми сериали и да ни представяте пред света ама уви, нищо не става от вас, претенции за величие и театралничене, нищо не можете, не ви гледаме, съответно няма пари за вас. Против съм държавата да ви издържа с данъците ми.

10

Анонимен

преди 1 година

А за сестри, доктори,докторанти, специализанти - минималната. Там в ъгъла да си мълчат...

9

Анонимен

преди 1 година

Пич, момчета едновременно учат, дават наряди и служат 5 години във военно училище, за да стане лейтенант. И те не хващат 2000 лв. в никакъв случай. Искаш тия бездарници да получат 2 бона за 4 години купони?!?! Айде Холивуд да ви оценят подобаващо.....