90

Анонимен

преди 1 година

ПП в началото обявиха, че с мафията нямало да преговарят, после решиха и се обединиха със ядрото на статуковото у нас, Иванов и Атанасов, които от 30 години са в политиката и нищо не свършиха и сега предлагат пребоядисан бивш заместник министър при Борисов за Мин председател

89

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Кире,като ти е много ценен Денков вземи го у вас !От такива национални съкровища сме на това дереже!

88

Инж+

преди 1 година

Никакви компромиси с ББ и РР(респективно Москва)!!!

87

Анонимен

преди 1 година

Остава и Асен Василев да даде заден, след това цялото ПП.

86

и С и Без

преди 1 година

Правителство до 2-3 години и това Максимум, вероятно по-рано, Ви Вадят на Борсата за Ток и тогава и 1 Чайче да си Сварите, ще е 5000 лева Месецна Сметка за Тока! Гарантирано от ЕСССР - така, че не Виждам, какво се Пените, като Съдбата Ви, т.е. на Ултра Мизерия - е Гарантирана?!

85

Анонимен

преди 1 година

От тук нататък ще им се налага да правят много стъпки назад . " акад. Денков е национално съкровище"-Да,съкровище,но защо ли се събра с неподходящи хора? Значи не е съкровище щом се води по акълите на нагли и безчестни "учени".Жалко...

84

Анонимен

преди 1 година

И на какво се надянахте

83

Бай Пешо

преди 1 година

Кире, зарежи тези лъжливи приказки, дето заблуждаваш част от народа, а кажи, как е Ленчето? Ходихте ли на видеозон? Пак ли ще е момиченце? Има ли сутрешно гадене? Хормоните и блъскат ли я? С баджанака как сте? Линда ли ще прави тортата за кръщенето, като подарък от втората му майка? Другите неща ги остави на по-умни същества, като амеби, зелени еуглени и по-висши организми.

82

Анонимен

преди 1 година

А боко стои натопорчен зад вас

81

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

ЗА КОВИД ВАКСИНИТЕ - не е само Кирчо, а Буци демонстративно се набоде по ТВ, не пониш ли ?!?

80

Анонимен

преди 1 година

Затягането на паричната политика от ФЕД заплашва стабилността на банковия сектор. Покачващите се лихви увеличават кредитния и лихвения риск на финансовите институции. В резултат на това все повече банки, особено регионалните, вече няма да могат да се справят с диспропорциите в лихвените проценти. Например, сега, под натиска на негатива, акциите на друга банка, Valley National Bancorp, падат рязко и правителството, след като достигна "тавана" на държавния дълг, не може да отпуска нови заеми, възможностите му за подкрепа са ограничен. Никой не знае със сигурност с какви ресурси разполагат Мини

79

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

Вие направихте стъпка назад, но не съобразихте, че бойко го е извадил от зад, и само му се наденахте и обрахте луфта!

78

А КОВИД-Ваксините

преди 1 година

взеха поредната си Жертва "Олимпийската и световна шампионка Тори Боуи Внезапно почина на 32-годишна възраст"... те Забавят, но Не Забравят - Никога Няма да Забравя как Кики ни Ваксинираше - Удобри го и за Децата на България!!

77

анонимен

преди 1 година

херо Мустафа и Радев ни докараха това недоразумение. Нали помните изказването на президента , че всяка държава би се гордяла с политик като Кирил Петков. Останалото е мълчание.

76

Анонимен

преди 1 година

Радев да издаде Декрет и служебното правителство да стане Правителството на България за следващите 8 години и да се свърши с тоя фарс! И пари от толкова избори НОВИ през това време ще се спестят )))

75

Buba

преди 1 година

Дори и да е супер умен в някаква област, това не значи, че става за министър-председател. За тази позиция се изисква най-вече лидерство и много други качества, които според мен Денков не притежава. Той може да е мозък, но не мозъците ръководят обикновено, а тези които имат влияние над хората и които могат да ги мотивират по някакъв начин. Точно затова най-добрите лидери си имат своя "мозъчен тръст" от хора, които са специалисти в определени области. На нас такъв човек ни трябва.

74

Йоста Берлинг

преди 1 година

Предателите на България на преден план на снимката .Протежетата доведени на власт от Зелените Чорапи под командата на Херо Мустафа .

73

Ехааа...

преди 1 година

Какъв черен PR на ШАРЛАТАНИТЕ...дори те сами не си веееерват на глупостите !!!!

72

Пешо Питанката

преди 1 година

Абе Фърчилко Фърчилков на кого каза че са ШАРЛАТАНИ ...???? Питам ей така от куртоазия...

71

про100 Киро иКокорчо

преди 1 година

Нямаме никой друг в нашия отбор, който да е толкова квалифициран, че от ден 1-ви да направи бюджет и той да е с 3% рамка. Експертната същност на Василев надделява над неговото политическо оцветяване...т.е.-Киро Лъжеца ще лъже...а Кокорчо ще маже...А това че оставиха на държавата 12 милиарда лева дефицит и че отложиха приемането на еврото и Шенген поне с 5 години...това са подробности !!!!