35

Бонго Бонго

преди 1 година

Ще стигнат и до Радев. Радев отговаря за НСО .ония са му подчинени. Кои са знаели маршрута??? Препоръчвам на кокарджата Радев с Пимпирев на екскурзия в Арктика да открива нови банкови сметки, оппа тюлени моржове .

34

Путин

преди 1 година

Разтревожен съм за Гешев! Най-добре му намерете два три двойника, за да е по-защитен!

33

Анонимен

преди 1 година

Още един спец по взривовете. Много експерти много чудо кой ги храни тия бе? Не се ли строши клона на тая хранилка??? А днес като видях колко прокурори и съдии храним щях да падна от коня. И после се чудим защо престъпниците са на свобода а присъдите са условни! Ами тая папл а ч требе да яде а свършат ли престъпниците свърши и хранилката малка държава сме с малко народ. Всеки ден престъпници не се раждат тия дето ги има требе да си ги пазят. Иначе на село при кравата.

32

Оръжеен инженер

преди 1 година

Следователите нищо не казват за каскета на Гешев. Той му е спасил живота! От същия модел каскети вече има поръчка за руската армия за няколко стотин хиляди броя.

31

Разтревожен физик

преди 1 година

По моите изчисления от огромния взривът е бил толкова силен, че е изместил оста на въртене на земята с три градуса. Чака ни промяна на климата и топене на полярните шапки!

30

Мафиот

преди 1 година

Вчера запалих свещ за Гешев! Да ни е жив и здрав и да си довърши мандата!

29

Кико

преди 1 година

Гешев е полуграмотен милиционер който ще свърши зле като неговия бос Пеевски.

28

Питанката

преди 1 година

Тоя не беше ли телефониста на Бойко в предния ВСС? Кой има интерес от атентат срещу Гешев? Очевидно не са висшестоящите корумпирани политици, защото няма и един осъден. Не е и Мафията, защото всичко и е подарено - гранични пунктове, черноморска ивица, концесии на кариери и т.н. Единствения с интерес е самия Гешев, да се изкара предварително жертва.

27

Спасов

преди 1 година

Този *** е правил чадър на наркомана Семерджиев 20 години и го пусна да кара без книжка и да трепе случайни пешеходци.

26

SS

преди 1 година

Е как разбра ?

25

емо

преди 1 година

да проверят от кой е взел пари,и не е свършил работа!ама сигурно е взимал от много!

24

Анонимен

преди 1 година

Бас хвашам, че разледването ще открие Руска следа, финансиране от ОАЕ и по специялно Дубай. Планиране и подготовка в Белград, Сърбия..

23

Анонимен

преди 1 година

Гешевтурата беше изкарала днес всичките си кадри на протест в защита на шефа.Под строй!Само не разбрах срещу кого протестират.Хиляди хора умират заради тяхното бездействие всеки ден.Те по-малко значими ли са?

22

Анонимен

преди 1 година

Тоз или има синозит или смърка бело . И не каза 3 килограма ли е било или 3 тона ?

21

Анонимен

преди 1 година

Те и по Доган стреляха! С газов пистолет, без пълнител.

20

Анонимен

преди 1 година

Разкритие: Руски наемници са натоварени от Путин да отстранят Иван Гешев.Димитър Петров 30.10.2022.Преди десетина дни срещу Иван Гешев е отправена заплаха за живота от група руските хакери1. Държавната агенция национална сигурност разследва получената заплаха за живота на главния прокурор.Гн Путин е наредил.Източник от ДАНС сподели, че преди седмица на електронната си поща Иван Гешев е получил съобщение на руски език, в което е заплашен да бъде отстранен, съобщава Разкрития.ком.

19

ПроСоТо

преди 1 година

ами толкова дълго,че са забравили какво всъщност искат да постигнат "заговорниците"..

18

Анонимен

преди 1 година

Вече му се драйфа от тази случка.Явно целта е била да бетонират каскета,че в НС много му се точат.

17

Пл.В.Бак.

преди 1 година

Ако може да дойдат и да почистят и моя двор от треволяци.

16

оня белия

преди 1 година

пингвин дето се озова на катастрофата със Семерджиев и заличени две момичета и той така мисли. и ти си същия. вземате по 10 бона и убивате народа. много знаете и малко казвате обаче.