71

Бонго Бонго

преди 1 година

До МайораТой знае много добре, че атентата е срещу институцията. Според мен продължава да рипа , за да вземат пара, който успее да свали Гешев. Политически не успяха и минаха на терористичен акт, но парата за награда е няколко милиарда.Нископъйрдящият иска от тия нерегламентирани пари, неосчетоводени, без ДДС и нелегални. Кешларъ . Обаче атентаторите се провалиха и идва ресто.Ще стигнат и до кокарджата Радев.

70

Падаря

преди 1 година

Точно днес ПП и ДП обявиха кандидат кабинет готови са за управлението -фоерверки ?

69

Майора

преди 1 година

Само в главата на бивш прокурор и човек от ДС , може да се родят подобни мисли! Жалко еген. Гном да не разбира че това не е покушение срещу отделния човек , а срещуинституцията Прокуратура!

68

Бонго Бонго

преди 1 година

Не е Путин моля ви. Путин има достатъчно грижи в Украйна.Ацанасов нископъйрдящият на уригнята Христо Иванов се борят за наградата , който свали Гешев да вземе едни милиарди събрани от Боужкоув,Цв Василуев, Радев кокарджата и Киро ламята, всички са подсъдими.Сега и Ацанасов.

67

1111

преди 1 година

Коги не си разбрал, че отдавна си стигнал дъното и продлъжаваш да копаеш.

66

Неокумоняги сър

преди 1 година

Защо Атанасов атакува Гешев ?Защото оня ден Гешев се върна от Украйна и заяви,че ше арестува Путин ако дойде в Бг.!

65

Анонимен

преди 1 година

*** !Инсценирай си и ти атентат, че да станеш известен.

64

Сед бът тру

преди 1 година

Според Изрелски държавен експерт взрива е избухнал 1-2 секунди по рано.Според ПП и ДБ шушляците е било фоерверка....КОЙ гласува за теа сектанти бе?

63

Анонимен

преди 1 година

Този гном колко е страшен на вид, вижте му и погледа. Ужассс

62

Анонимен

преди 1 година

ПП ДБ е партия на мафията и съвсем явно защитават престъпниците!

61

Антрополог

преди 1 година

Днес по обедните новини на БНТ гледах борове с 20 см ствол са пречупени от отсколките.Кви кратери това да не е авиобонба или снаряд ,че да прави кратери.Всички от пп и дб дето твърдят за факти ,че е инсценировка да се превикат в МВР за разпит за 72 часа.Ако нямат "факти" да се съдят за съботаж на разследването и подвеждаща информация!

60

Анонимен

преди 1 година

На снимката гннуусеен доносник на бившите служби избили хиляди българи!

59

Анонимен

преди 1 година

Ако целта беше убииство по съвсем друг начин щяха да постъпят изпълнителите. С това взривно устройство срещу тежко бронирани джипови много добре са знаели че няма да има убииствен резултат. Или е инсценировка или килърите са аматьори или не са имали за цел да убиват. За да пробият съвременен джип им трябва противотанков снаряд. С тези сачми само са ги почесали.

58

Анонимен

преди 1 година

Естествено че е кьо-р-фишек мислите ли че ско някой иска да го ликвидира ще действа така Кюлев как го взривиха и другите ??? Има нещо не таман

57

Анонимен

преди 1 година

дали е инсценировка или опит за сплашване няма особенно значение, но е факт че не е бил с цел убийство

56

Анонимен

преди 1 година

100%

55

Анонимен

преди 1 година

Само от ПП-ДБ твърдят, че атентата е инсценировка, значи това е тяхно дело или на спонсорите им които се крият в Дубай и Белград.

54

Земеделец

преди 1 година

До Гаро МафиянТе ни ги вземат вече теа пари за дълга.Продават ни олиото на 5 лв ,а слънчогледа е 70 стутинки килото от два килограма слънчоглед се добива литър олио с печалбата,транспорта,опаковката и труда цената трябва да е макс 2,50 лв. другите 2,5 лва отиват към кредиторите-ФАКТ!

53

Факти

преди 1 година

Държавата нямала капацитет ?Думи на кандидат министър на МВР?И чакаме теа да ни оправят?

52

Неплатено проучване

преди 1 година

ПП и ДБ по сигнал във всички медии и социални мрежи веднага след атентата започнаха с активна дезинформация ,че е било инсценировка!Всички активисти и дежурните кандидат депутати и готвещите се за кметове и кметици по сигнал написаха постове за размера на кратера.Това е повърхностна бомба и се разчита на парчетата желязо вътре ,а не на удтрна вълна и кратери матери!С две думи тези са противоконституционна организация .Киро е незаконен министър,нарушол Конституцията ба България!