27

Gg

преди 1 година

До Бгг - Наскоро в Китай направиха експеримент с лекар-изкуствен интелект диагностик и екип от най-добрите лекари в Китай. Състезаваха се да разрешават различни случаи като се взимаше предид точността на диагнозата, най-добрия метод на действие и за колко време се поставя диагнозата. ИИ ги разгроми по всички показатели и накрая лекарите си признаха, че скоро може би ще бъдат асистенти на ИИ

26

Предсатвих си как

преди 1 година

президентът Путин казва на роботите с изкуствен интелект: Искам повече сила! - Лошо ще стане, много лошо! После си представих как президентът Зеленски казва същото на ИИ - Ужасно ще стане! Накрая си представих как ИИ казва на Байдън: Искам повече сила! - Е, тогава дойде кошмарът.

25

Бгг

преди 1 година

Всякакви "специалисти" пишат по темата. Някой дори не знаят какво е ИИ (изкуствен интелект) . ИИ е софтуерна програма която може самостоятелно да взема решения и да се самообучава. ИИ става все по развит и става много по-добър и от най добрият специалист в дадена област. Като примери имаше статии как САЩ разработват ИИ за пилот на самолет, и как той в симулатор бие инструктор. Друг пример дали сте чули шахматист да бие софтуер на игра шах ? А преди ги биеха.

24

Анонимен

преди 1 година

"Можете да си представите, например, някой, като руския президент Владимир Путин, да реши да даде на роботите способността да създават свои собствени подцели."Ученият предупреди, че това в крайна сметка може да "създаде подцели като: "Трябва да получа повече сила"".------------------------------Ъхъхъхъ точно си го представих как само Путин ще иска неограничена сила докато кукловодите на другите държави си казват "а ние искаме повече власт на народа". ;D

23

инженер

преди 1 година

Няма изкуствен интелект - това са знания на хората милиони учени хора , събирани няколко хиляди години.. Чакам да видя AI да измисли литограф за процесори на руснаци и китайци , а на САЩ да измисли хиперзвукова ракета и реактор с бързи неутрони.40-60г. човечеството не е открило нищо ново във физиката и математиката.. Това телефони компютри е приложна наука.. Ако има AI то той трябва да ни прати 200г. напред в бъдещето..

22

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПроСтoТо...от "Добре ли сте?",до.."Мамицататимръсна!"...?!...Искаш ли да си чуеш диагнозата?...Ееее,искаш,ама нема!

21

Гамашев

преди 1 година

Дорде е жив бат Арни, страшно нема.

20

101

преди 1 година

Най-страшна е учената простотия!

19

Анонимен

преди 1 година

Дятката е изкукуригал. Веднъж изгърмяха с *** AI в началото на 90-те, сега лакоми за пари надуват поредния балон. Кошмар за алчните мениджъри!

18

Teo

преди 1 година

Абстрахирайки се от заиграването с Путин, е прав, донякъде. Джак *** каза същото за автоматизацията. Светът върви към едно заробено общество, в плен на машините. А този човек описва сценарий като расата Борг в Стар Трек. Ако на ИИ не му бъдат сложени юзди би бил наистина опасен. Тъжното е, че опасността идва точно от гиганти като гугъл. Нима си мислите, че когато щракате картинките на captcha не пълните базата данни на някое ИИ там? Реално работим за тях, без да го осъзнаваме! И не ни плащат!

17

Пен

преди 1 година

Хаха Путин ако не е намесен.... Няма как да публикуват статията! :)) Жалки ***...

16

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...благодаря,добре съм !...Ти постоянно се влачиш след коментарите ми с тоя ..идиотскивъпрос,но аз не те виня:..-Просто нямашникаквидоводи !...Както и да е,не ми пречиш,така че продължавай !..Що се отнася до бъдещето,там "игрите" са много трудно разбираеми,особено за такивапримати като теб..

15

Анонимен

преди 1 година

Що до сега не се стрхувахте, а резко от два месеца се започна умазването на гащитте? ИИ има от едно десетилетие...

14

Анонимен

преди 1 година

Не е далеч момента за новите "лудити" само,че тоя път,мишена няма да бъдат становете а дигиталните устройства!

13

Анонимен

преди 1 година

То и създателят на атомната бомба се е разкайвал, но късно...

12

Анонимен

преди 1 година

Аз по скоро си представям някой от ваще пcихопати как прави масово избиване на инагурацията на някой от ваще президенти

11

инженер

преди 1 година

Изкуствения Интелект като термин го измислиха САЩ за да плашат страхливите и глупавите .. Пример - няма да уча математика защото какъв смисъла има matlab и изкуствен интелект.. Файда нема .. Действа демотивиращо.. И накрая ставате зомби роб на глобалистите..AI е смъртоносно опасен , защото прави хората роби будали , глупави. А смъртоносно опасно е да си ***

10

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо-ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

9

ПроСоТо

преди 1 година

споко!....."Годината" наближава...Не съм "оторизиран" да ви я съобщя,само ще намекна,че новороденитеви днес тъкмо ще помиришат "пубертета"..И "динозавъра Гугъл" ще остане само като текст върху египетска стела.. Сори,нещата не зависят от мен !

8

Ястреб Османлията

преди 1 година

Когато турчин роди света ще е в краката ни