167

Пробвах ChatGPT

преди 1 година

Да ми програмира неща в Java..изплю код, но беше грешен..три пъти грешен код ми даваше и се извиняваше! Ха ха ха!

166

Анонимен

преди 1 година

До FundAI Само дека ЦРУ , Блек Рок са ти подали грешни данни и ти ще фалираш , ще загубиш всичко което имаш.

165

Анонимен

преди 1 година

До - "Я си оредстави машима за строене на небостъргачи" - Представям си. Грешкаата ти е, че базираш идеята си на остарялата ни индустрия.

164

MAID

преди 1 година

За бедните и за безработните има MAID.

163

При социализма

преди 1 година

При социализма няма проблем - намалява се работното време, заплатите остават същите. При капитализма хората се съкращават и се заменят с машини защото това води до по-висока печалба.

162

Анонимен

преди 1 година

До Безимен Аа, за да сменят депутатите с ИИ, ще трябва да го научат да краде, пък то това си е изкуство. Така че депутатите ще останат.

161

леля чичо

преди 1 година

според мен най застрашени от този алгоритъм са програмистите, тъй като езика на машината е статичен , машината няма неврони които да се развиват а тя както е била създадена с този чип така и си остава, така че езика за този чип ще съдържа едни и същи команди и последователност, докато човешкия мозък изгражда неврони и може да синтезира нови команди от стари , да придобие нови умения , това няма как да бъде репликирано. Програмистите обаче могат да бъдат заменени от алгоритъм за писане на софт

160

FundAI

преди 1 година

До 158 - Системата в моята компаноя предвижда движения на пазара с 94% точност. Следващата ни система се опаква, да стигне почти 96%. Накъде ше завие случайна нисша форюа на живот, не е точно важно за мен. Но виж - в последните 6 години, позлвайки тази система, гоним 35-40% ръст на инвестициоте си на годишна база. Да, пак има човешко фактор, но траелторията е ясна - Инвестирам яко според системата, защото след 2 до 5 години, няма да има работа за мен.

159

Пуйка с AI

преди 1 година

Разбрах,аз ще работя а пуйката на Холмс ще си развява кълките на морето с бира под крилото.

158

Безимен.

преди 1 година

Ами сега горките депутати ще ги сменят със ИИ!!! Че и партиите ще станат излишни.

157

Анонимен

преди 1 година

До 160 - Показваш идеология и отношение към капитализма, подобни на Смит, кпйто е морално остарял и отхвърлен, но клониш към идеятя, *** някой ще полага труд за собствената си реализация, ковто също така ше спомага и социума, което е твърдо марсистка идея. Не е ясно, дали идеоте ти са либетариански или неомарксистки.

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156. Верно ли ? Е сигурно съм пък марксист и опасен. Тцъ тцъ тцъ...

155

Анонимен

преди 1 година

Това от 10 години постоянно го пропагандират, досега все още не се е случило и ако си мислят, че когато имам някакъв проблем с един кирлив чат-бот ще ми го оправят жестоко се лъжат.

154

Анонимен

преди 1 година

Това което се нарича изкуствен интелект, наистина е изкуствен, но не е и интелект.Има един червей с 800 неврона само.И най мощния компютър или ChatGPT не може да предвиди.дали червеят ще завие наляво или надясно.ЗАПОМНЕТЕ ТОВА НЕ Е ИНТЕЛЕКТ!

153

Анонимен

преди 1 година

До до 144. я си престави машина за строене на небостъргая и ела пак да си говорим. Подсказване : по принцип машините са няколко пъти по-големи от това, което произвеждат.

152

Анонимен

преди 1 година

"Правенето на пари не трябва да е цел, а последствие от желаната работа с която си се захванал за да си полезен за обществот" - Интерпретацията ти е изключително марксистка, примесена с бъртвежи на хора от 18 век и следователно - опасна. Правенето на пари е наградата за положен труд. Ако даденият труд не носо награда за мен, полагането му е безсмислено. Аз нв работя за обшеството, защото то не работи за мен. Аз търся максинална монетарна награда, за минимално количество труд. Не е сложно.

151

Анонимен

преди 1 година

До 134. Във филмите показват нещо което може и да го има а съвсем спокойно може и да го няма а е фантазия на сценариста.

150

леля чичо

преди 1 година

от поезия до поезия има много голяма разлика, ако само пишеш стихове колкото да има смисъл и да има рима, то това не е поезия, има милиарди стихотворения но в класиката са останали тези които са докоснали сърцата на хората, същото е и с музиката, може да се подреди правилна композиция по всички правила за добро звучене и тя ще звучи добре, но ще докосне ли сърцето ти по начино по който я е създал човек който е вложил емоция- в музиката в поезията и в изкуството твореца залага своята емоция и тов

149

Програмист

преди 1 година

Никакъв изкуствен интелект няма , този термин го измислиха американците и запада да плашат руснаци, китайци и останалия свят.. Едно време комунистите бяха будали и се уплашиха от филма за дарт вейдър и джедаите и се предадоха.. Това е плашило за хората на заплати. Има дълбока автоматизация, интелигенти системи.. Ама такова нещо някой да прави всичко вместо човека няма..

148

до 149

преди 1 година

Ти можеш ли да четеш бе, или за това ти трябва AI?