42

До 35

преди 1 година

Ей умен демократянин,наистина са живеели по зле,защото са градили за да станат по добре,ти въобще един храст засадил ли си патладжански консуматор!02761

41

Анонимен

преди 1 година

Можете да видите колко еко и зелени са амортизираните и изоставените в САЩ вятърни мелници.

40

Do 37

преди 1 година

Ей слабоумен ПсихоДесен сега като живееш в страна под директния контрол на САЩ по-добре ли е??? Оди се реди на опашката за УС долари...

39

СССР

преди 1 година

ЕС по бързо ще фалира, и вече нищо няма да може да го спаси. Нямат нищо - нито вода, нито плодородни земи, нито полезни изкопаеми, нито енергия.

38

Европеец

преди 1 година

Соларните панели и вятърните перки са най-яките енергии, но пpocтите русофили копейкаджии които ядат кебапчета по 20 лева не могат да го разберат това нещо.

37

До СССР

преди 1 година

Тъй тъй, за това фалираха и разказаха играта на цяла източна европа.

36

няма страшно

преди 1 година

и тук ще стане така с тези контролирани изпускания на водата в язовирите по нареждане на умници и пилеене на вода и заспали бръмбари и калинки по бюрца

35

Хаитянец

преди 1 година

Добре че се освободихме от руската газ и сега се наслаждаваме на свободата. Това е голямо постижение за нас хаитянците.

34

Анонимен

преди 1 година

От много пишман зелени енергии така става, ни перките на вятърните мелници са екологични, ни батериите на автомобилите, ни соларните панели дет трябва да похарчиш двойно на цената им за производство за да ги рециклираш, а произвеждат, по-малко енергия през цялата си експлоатция, от енергията необходима за производство и рециклиране.

33

Анонимен

преди 1 година

Поредната доза екоталибанска псевдонаука! Къде е водата? В открития космос ли е отлетяла? По-топлия климат води до повече изпарена вода и до по-обилни валежи, а сега зелените фанатици се опитват да прокарат лъжата, че ни чакало суша!? Горните драсканици са плоска зелена секта пропаганда и нямат нищо общо с науката. Да не говорим, че промяна на средните температури с градус не могат да са причина за драстично увеличаване или намаляване на валежите.

32

Анонимен

преди 1 година

Водата Ке стане по скъпа от злато. Баба Ванга.

31

Уточнение

преди 1 година

До тиквеника под номер 17 Човекът правилно го е казал, че българина ще е чужденецв собствената му страна, защото тя ще е ВЕЧЕ чужда собственостпринадлежаща на богатите чичковци от Запада, а той ще имасъдбата да е само . . .техен обслужващ персонал, *** !

30

Анонимен

преди 1 година

Китай се втурна да купува злато и да продава американски държавни облигации. Тази информация беше разпространена от журналисти от американски медии.Европа и тя замина,като е васал на Америка .

29

Анонимен

преди 1 година

Русия ако изчисти либералите и смени либералния модел на икономиката може да стигне икономически ръст от порядъка на 15% до няколко години.

28

СССР

преди 1 година

СССР през 30те години имаше икономически растеж над 10% годишно, стигал е и до 14%. От нищо станаха световна икономика.

27

Анонимен

преди 1 година

Прогнозита за Русия миналата година бяха спад на БВП от санкциите 20%. Оказа се, че спада е 0.2%, а сега МВФ дава прогноза за икономически растеж дори, части от процента,но растеж, докато икономиката на ЕС се свива с 10%. А догодини колко ще бъде прогнозата за Русия - 15%, 20%?

26

Анонимен

преди 1 година

Режи дървета и усвоавай чрез слънчеви батерии... ЕС е зло, а европеидът - па'р'азит!

25

Анонимен

преди 1 година

Когато лъжеш че няма вода тя ще дойде със страшна сила и ще помете всичко гнило и заспало.

24

В.

преди 1 година

Програмите на Евросъюза за "облагородяване на територии", програмите за асфалтиране, бетониране, интензивното земеделие, финансирането на презастрояване в градовете и крайградските зони, строежи в планините, изсичане на гори за рекреационни центрове и голф терени

23

Анонимен

преди 1 година

След 1 година военна операция на Русия на територията на бившата УССР, икономическата ситуация в ЕС е катастрофална. В същото време руснаците живеят все по-добре, конфликта на бившата територия на УССР по никакъв начин не засяга ежедневието им и за него чуват само от медиите.