152

Това беше

преди 1 година

Целта на есес!

151

йод на таблетки

преди 1 година

А 70% от дизелите са с махнати филтри и катализатори и един супулив тинейджър с голфа прави димна завеса на целия булевард за 15 мин -облаг от канцерогенни финни прахови частичи и сажди....

150

179

преди 1 година

То пътища няма вие нови коли искате. Аз съм сигурен , че някой хора имат парите да купят нов автомобил но заради условията не щат. Дойдат празници и се започва едно монотонно изтегляне от градовете . Някой ако мине през България и не е запознат със държава ще си помисли , че сме 30 милиона народ. До магазина си - опашка , в пощата опашка , полиция , при доктора същото ?? Нарочно ли някой ги поражда тия катаклизми или просто ние не сме способни да си изградим обществен ред ?

149

Анонимен

преди 1 година

Само тук ще ти кажат коя кола става и коя не. А опита ни се основава на стари бангии, дето никой не знае колко пъти са връщани километражите. Познавам един си беше купил пасат на 220 000 =км и се ядосваше уж немска кола, как може да бъде толкова износен интерирора. Години по късно, след като колата вече е на 300+K км тоя намери етикет за смяа на масло, че е било извършено на 440 000км и то години преди покуката. Ами кара си го паста, няма ядове сигурно вече на 800 000 реални.

148

Анонимен

преди 1 година

Че кога не сме били моргата н Европа ??

147

До 163

преди 1 година

И доказателство за думите ти? Или така се лъжете на седянките пред блока дикато лочите ракия? Манталитета ви е счупен и само блещите глупости!

146

До 167

преди 1 година

Покупателната ти способност си е твоя отговорност! Оправяй се както можеш! Никой не ви е длъжен!

145

Анонимен

преди 1 година

Велосипедите, новото чисто придвижване. Хем се движи, хем допринася за добро здраве, само зимата кофти. Трошките за скраб.

144

Мдаа

преди 1 година

До Хахаха. Напротив, точно в покурателната възможност е проблемът. Да не би да си мислиш, че хората нямат ама никакво желание да карат нови коли. И че ако могат да си ги позволят няма да си купят. Такова мислете е много погрешно. Хората нямат възможност за нови коли. И да те светна, много хора и в Германия вече нямат тази възможност. Затова у нас има криза дори за стари коли и идват все по-големи трошки. Всички знаем кое е хубаво, не се превземай толкова!

143

Чак сега

преди 1 година

Ли се сетихте бре ***..епки алчни.ЕС ЩЕ ТИ ГИ СПРЕ ОТ РЯЗ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ЧЕ АВТОМОБИЛА Е СТАР АКО СЕ ПОТДЪРЖА КАКТО ТРЯБВА НЕ ЦАПА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН НОВ.НО ИДЕОЛОГИЯТА НА ИЗВАРАТЕНИЯ ЕСЕС НИ ЗАБИВА ПАК С ДВА ВЕКА НАЗАД АКО ГИ ЗАБРАНЯТ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ЕЛ.КАР КОЙТО НЕ КАРА ПОВЧЕ ОТ 10Г И СТРУВА КОЛТО ДВГ НО ДВГТО ПОТДЪРЖАШ ЛИ ГО ЩЕ КАРА И 30-40Г.ТОВА Е ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ ,ЧЕ ЕЛЕКТРИЧКИТЕ НЕ ЦАПАТ НАПРОТИВ ДОРИ ПОВЕЧЕ!

142

Shark

преди 1 година

Не "ще се превърне", а България е моргата на Европа. Целенасочено се внасят таралясниците на Европа и целенасочена се държат доходите ниски, за да не може българинетъ да купува нови коли. Защото бокluците на Европа трябва някъде да отиват, като коли, храни и прочее.Но за това не са виновни европейците, а нашите продажни политици.

141

До хахаха

преди 1 година

Една 20 годишна трошка на пропан бутан или метан замърсява много по-малко от нов дизел.Ама ти си плещи опорките.

140

Хахаха

преди 1 година

Не е проблемът в покупателната възможност! Проблемът е манталитетът на масата индивиди в БГ! Купувам САМО нови автомобили и почти всеки се опитва да натрапи мнението се, че трябва да се купуват стари, защото новите жързо губели стойността си! Дам, но всички дишаме газовете от трошките ви, и боледуваме и умираме от тях! Всеки с трошка е виновен за поне един умрял! За това България никога няма да се оправи! Тарикатите на дребно убиват атраната ни!

139

Общ работник

преди 1 година

Правилото да си купуваш кола на стойност не повече от 6 месечни нетни заплати е в сила и в Европа и в България. Та вижте какво си купуват в Германия с шест заплати, знаете и какво може да се купи в БГ с шест български заплати. Всичко си е на мястото. Ако се вдигнат заплатите, автопарка ще се поднови. Никой не иска да кара скрап. И ако може да си го позволи ще си купи.

138

Име

преди 1 година

Средната възраст на автомобилите в германия е 9-10 години, при нас ако е 17 години не е чак такава голяма разликата, за седем години не е настъпила някаква революция при автомобилите. А това че някой у нас си кара колата без катализатор и не я ремонтира, не е виновна старата кола, а шофьора и държавата.

137

Анонимен

преди 1 година

Всичко се постига на Запад не със забрани,а с правила и изисквания! Като туриш в ред старите коли ще замърсяват много по малко,а които не стават, на скрап! Това е първия етап! А не зарядни устройства и шменти капели! Народа няма пари за ел.автомобили! За каквито има с такива пътува!

136

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах за какво става дума! Значи става дума за далавера! Първо се говори за старите коли и замърсяването,а после темата е зарядни устройства и инфраструктура! Мерките за старите коли са много ясни! Или дайте пари на народа да си купи електрически или проверявайте за катализатори и газове старите! Второто е по лесно за изпълнение от държавата за момента!

135

Име

преди 1 година

До Чад: Не не новото е за балъците, а по-скъпото. Трябва да стигнеш от точка А до точка Б, единия вариант струва примерно х лв на километър, другия х+у лв, чак такава разлика във возенето няма. Тест за интелигентност. Немците ги облъчват, че новото излизало най-евтино и пр., да си купели фолксваген, немска кола. Но една позната ходи на фирмен сервиз на VW, като чуя за цените и ми побелява косата, но тя продължава да си въобразява, че и излиза евтино...

134

Алекс

преди 1 година

Съвременната стратегия за чиста и устойчива мобилност е увеличение на доходите.Тогава ще можем да си позволим нови и екологични автомобили.Всичко останало е празни приказки и разтягане на локуми.Докато сме последни по доходи в ЕС,ще караме таралясници на 300К+ км.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - не бе, не бе, ускорението не е важно, аз не искам да ми ускорява, карам си Дачия и ми ускорява за 16 секудни, доволен съм, само разсни комплексирани момченца гледат ускорението, аз не искам да ми ускорява, не искам да ми ускорява.