228

АНГЕЛ

преди 1 година

Тихооо ,тихооо.Путин да не разбере че са опитвали да го убият ,че Зелката ще бъде сготвена до 24 часа

227

Женоария

преди 1 година

Този път Украйна мноооого се издъни

226

Анонимен

преди 1 година

Убийството на държавен глава в суверенна територия не е ли характерно за едни терористични организации? Някой, нещо от умнокрасивитета да се изходи освен дежурните спамъри, драскащи безсмислици?!!! Ако беше обратното и дрон се беше разбил оцапвайки с кал зелената тениска на един мъпет щеше да се вдигне олелия до небесата... сега е тихо по темата като в католическа черква ....

225

Анонимен

преди 1 година

Украинските глупости копирани в медиите за пореден път.

224

До 250

преди 1 година

В Китай и Раша е даже диетично. Първите само на ориз, а вторите на люспи от ориз

223

Анонимен

преди 1 година

До 251У човека всичко трябва да бъде красиво е казал един писател но масово бг. не чете класически книги. Предполагам чете готварски доста дебел е////Да си кльощав не е красиво и Хитлер е бил кльощав, освен това е бил вегетарианец. И какво от това,ксто е отговорен за смърта на милиони, също и Путин.

222

Анонимен

преди 1 година

Той е безсмъртен. Има 12 двойници, а ботокса му не може и калашник да пробие! Путин восегда

221

Анонимен

преди 1 година

У човека всичко трябва да бъде красиво е казал един писател но масово бг. не чете класически книги. Предполагам чете готварски доста дебел е. Ценност !!!

220

Анонимен

преди 1 година

Извън ЕС и САЩ храненето на хората е здравословно и народите не са така затлъстели. Физическото затлъстяване води до изкривяване на съзнанието. Тези хора гледат на нормалните на спортните хора със завист и умраза. Да си нормален днес е много трудно в Бг.

219

Анонимен

преди 1 година

Има разлика от хора със здравословни проблеми и такива които са допуснали затлъстяване защото не се наблюдават. Виждам много такива хора. Не разбирам долното мнение защото аз критикувам нездравословния вид на нацията което е очевидно за всеки честен човек. Но българите не са честни.

218

Анонимен

преди 1 година

Ценностите са си същите, зависи кой как ги разбира. Аз лично не знам това дали си дебел или слаб да е ценност но ето, че явно има хора така го разбират. Още повече, че има хора са дебели или доста слаби заради болестно състояние. Аз лично тук ценност не виждам.

217

Анонимен

преди 1 година

От двайсе години ценностите са обърнати на обратно. Да си прекалено дебел е ОК но да си нормален това е кофти. Да си крадец и лъжец е добре стига да не те хванат и да е на едро. Ако си честен си глуупак. Крадеца вика дръж крадеца.

216

Анонимен

преди 1 година

Задействат ви се фантазиите само. Ше си измрат всички в кремъл като пилци и толкоз.

215

Продължение от долу

преди 1 година

И накрая ще се появи нов океан между Канада и Мексико !!!

214

Анонимен

преди 1 година

Другаря пудин си започна не СВО, а война защото хвърли един куп пари и усилия да направи Украйна марионетна държава като Беларус ама не му се получиха нещата и сега живее в бункер. А и по чисто християнски заради него се избиха скоро ще станат към половин милион христяни.

213

До Укро феновете

преди 1 година

Какво се радвате на картоненото хвърчило дето било стигнало на 80 км източно от Москва ?! Хипотетично дори и да успее да избие??? всички ръководни кадри в Кремъл плюс всички генерали...Ще се задейства системата Периметър или Мъртва ръка според НАТО ! Автоматично се подава команда за изтрелване на стратегическите ядрени ракети от силози мобилни наземни въздушни и подводни комплекси. Първите цели са Йелоустоун и разлома Сан Андреас плюс двете крайбрежия които ще бъдат заляти от 500 м. цунами ...

212

Анонимен

преди 1 година

Няма да стоя във нечестен форум.

211

Анонимен

преди 1 година

До Оборона Москвы Москва няма никаква отбрана и до 9 май ще се убедиш лично в това. Ако си достатъчно честен сле 9 май ще трябва ди си смениш ника на Москва няма отбрана.

210

Анонимен

преди 1 година

"До колегата вземи моля ти се се огледай какво затлъстяване има сред млади хора в България. Има живи туловища и като ги погледнеш критично те гледат учудено" -Това пък от къде дойде като тема? И защо ги гледаш критично? Живота си е техен и могат да правят каквото си искат с него.

209

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 234 Само не мога да си обясня като са такива атлети руснаците защо ядат бой на поразия в Украйна? Кога най-после тия атлети ще превземат Бахмут? Чух че онези 2 улици дето взеха миналата седмица вагнеровците, вчера украинците са си ги върнали обратно. Заповедта на Путин до 9 май да се превземе Бахмут се проваля за 6 ти пореден пък от Коледа до сега.