39

Анонимен

преди 1 година

До ГражданинТия политици за еманация на обществото бе 'гражданино'. На мен и теб. На собствения ни морал. Нашето общество може да излъчи ТОВА за политически елит. Както и да паднат от власт веднага се намират други - същите, че и по-лоши. Нашата вина е, че не можем да познаем свестните хора дори да се блъснем в тях. Ще ги оплюем, подиграем и удавим в собствените си злоба и комплекси. Случвало се е многократно. Затова всички призиви за тояги и камъни са просто част от системата....

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 - Що, теб да не те подминава тая промяна? И какво общо има с темата?

37

Marissa DuBois

преди 1 година

Направо си наемете адвокат и я съдете!!! Може да я одрусате с 30-40 000 лева

36

Гнусния брадан

преди 1 година

Моментално приспиване на тая *** и съд за собствениците!

35

Гражданин

преди 1 година

Има въпиюща нужда да се защитим от некадърни и недомаслени политици !!! Огледайте се - нарушители на Конституцията , не на пешеходните правила , нагло се изтъпанват и крещят, че само те могат да управляват !!! И ние стоим и си бъркаме в носа ! Вместо да ги погнем с тояги и камъни !!! Робско племе сме ! За 50 лв. можем да си срутим държавата за нечий чужд интерес !

34

Анонимен

преди 1 година

Чакам над две годи за да осъдя един чието куче ме ухапа. Всички възможности да осъдиш кучкар по нормален начин са съботирани от кучкарите, а политиците не смеят да бутнат закона тъй като това са им многобройни диви избиратели.

33

Иван

преди 1 година

Ами просто да я намери и да си прецени какво да прави с нея. Едва ли е толкова трудно, жена с питбул и дете, едва ли има много такива в квартала. После като я намери да тегли един хубав кютюк и да я пита "какво стана, заболя ли ви?".

32

Гражданин

преди 1 година

Чета тук за Безплатен съвет - трябва да ходя с отвертка или нож в ръка , да се оглеждам за куче, да съм облечен с дебели дрехи, че ако ме захапе, да не ми отхапе я ръка, я крак ...!!! И няма общинар , който да ходи по улиците и да констатира , че навсякъде се разхождат от *** - до слоноподобни кучета без намордници, няма глоби, няма забележки, нама санкции !!!

31

Анонимен

преди 1 година

Питбулите нападат и собствениците и децата им. Другото са кучкарски митове.

30

Анонимен

преди 1 година

Направо не вярвам, колко народ има дето плаче за тия животни, *** то са едни подхвърляния на храна по улиците, то едни кашони за къщи, едно развъждане пада - пълен ужас. В големите градове всичко е ос*ано от домашни и безпризорни кучета и котки. Вместо да звънят в приюта, те почват да ги множат по улиците и ми се пишат за големи жвитнолюбци, не вие сте едни безмозъчни амеби!

29

Анонимен

преди 1 година

Интересно, как би реагирала тази жена, ако питбул, воден от друг човек, беше захапал нейното дете?

28

Анонимен

преди 1 година

Тия, дето дават акъли за шутове, дали са го пробвали при питбул? Не ми се ще да ги съветвам да опитат, диванни герои. Няма лично пространство на животното. В населено място ли е, само с намордник и на повод. Слабото звено са санкциите у нас. Не че ги няма, ами никой не ги налага и не следи за спазването им.

27

Безплатен съвет

преди 1 година

Затова си носете тактически нож или поне отвертка с вас. И при такива инциденти, покажете, че хората са доминиращия вид на планетата. С няколко премерени удара, ще отървете кучето от мъките му.

26

Истина

преди 1 година

трябва да вземат и да решат, ако кучето е от средна или голяма порода задължително с намордници, ако не глоба 1000лв за 1ви път, ако се повтори 10 000лв, ако е за трети кучето се конфискува и няма право друг да го гледа, ще си излежи живота в приют!

25

Турист

преди 1 година

До Анонимен # 30 То това е начинът, човек да си търси правата докрай. В тая страна много народ се научи на безнаказаност, а от друга страна пък грешката на останалите е това, че си мълчим и не смеем да се обаждаме, докато е така, все ще сме си същото овче племе! В устата на всеки е САЩ, само че там всички знаем реакциите какви са при подобни алчни нередности... Трябвало е да се обади моментално на 112!

24

Анонимен

преди 1 година

Кой е по-лошият в случая? Кучето или собственичката?

23

задължителна застр.

преди 1 година

Всички кучета да са с Гражданска Отговорност според породата от 700 до 10 000 лв.Защо плащаме ГО за паркиран автомобил

22

Черния

преди 1 година

Големи кучкари станахме,кучета само по дворовете.

21

5 кучета убиха жена

преди 1 година

в България. Скоро бише, но всяко чудо за 3 дни.

20

Анонимен

преди 1 година

Тези кучета трябва да спрат да се продават без разрешение и собствениците, които ги разхождат без намордник да бъдат глобявани по улиците на общо основание. Да не говорим, че в големите градове всичко е о*рано от тях.