80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Има резолюция за признаване на правителството в Тайпе за законен представител на единен Китай. Нали в Пекин постоянно реват за единен Китай. Скоро ще го получат, но като го получат ще има ред сълзи и ред комунистически сoпoли.

79

СТИВ КОЕН

преди 1 година

МАЛКО ЕВРЕЙСКА ФАМИЛИЯ МИ СЕ ВИДИ > ЗАД ВСЯКО ЗЛО СТОИ ЕДИН ЕВРЕИН

78

Анонимен

преди 1 година

Резолюция за връщане на Тайван в територията на Китай няма да има, тъй като остров Тайван никога не е излизал от Китай, че да се връща.

77

Анонимен

преди 1 година

путин утре е в турция - арестувайте го де - а следващия месец ще е в юар - арестувайте го де- вече е ясно че все повече силни държави не се подчиняват на заповедите на вашингтон- това е началото - няма да е лесно - но останалите народи нямат избор - ако не се справят със жандарма сащ ще си останат роби - а не искат - това е

76

КРИМ и СЕВАСТОПОЛ

преди 1 година

ЗАКОННО СА ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ > АКТА ОТ 1954 г. НА УКРАИНЕЦА ХРУШЧОВ НЯМА ЮРИДИЧЕСКА СИЛА >>> А ЗА СЕВАСТОПОЛ НЯМА ДАЖЕ И НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 Путин искаше да направи революция в Украйна. 8 години ни баламосваше че имало гражданска война там, но когато реши да подпомогне с руски войски измислената в Москва революция се оказа че набедените за революционери се обърнаха срещу Русия и много успешно утилизираха за 1 година и малко 300 хиляди руски солдати.

74

Анонимен

преди 1 година

А резолюция за връщане на Тайван в територията на Китай, ще има ли ?

73

Анонимен

преди 1 година

85, републиканците питали защо се харчат пари за Украйна и, каква им е тя. Той и Такър Карлсон всяка вечер питаше какъв е тоя нагъл мискинин, който постоянно рекетира американците, но онзи ден Fox News го изгони от креслото на най-полярния водещ. Не, че има цензура. Демократично решение на управителния съвет било. Рупито така каза.

72

Анонимен

преди 1 година

Бе що тоя хазарин Стиф Киен не вземе да внесе такава резолюция и за заграбените от евреите земи на палестинците и да поиска незаконната (държава) Исрал да плаща репарации за хилядите зверства,убийства и грабежи срещу палестинския народ.Толкоа са жалки и смешни и нагли кашерните телюги от задокеанския хазарски хаганат ,- САЩ ,че няма повече накъде. Хубавото обаче е,че живеем във времето когато с края на долара на хазарите от ФЕД идва и края на хазарския сатанистки САЩ

71

Анонимен

преди 1 година

Русофилите трябва да са наясно че ако Русия не напусне Украйна до края на този месец ще бъде ликвидирана като държавен субект. Това им казват от САЩ с тази резолюция. После да няма ама що така, ама що не ни предупредихте, ама ние не разбрахме. Чичо Сам тоя път пипа много здраво и няма да има нито прошка нито измъкване.

70

Анонимен

преди 1 година

Ако има връщане на границите то трябва да е от 1990 а не 1991 . Нали нямаше да се променят граници ??? Защо трябва да е от 1991 ??? като само година по рано се променяха граници ?

69

хаха

преди 1 година

Русия подготвя резолюция за връщане границите на САЩ от 1783г.

68

Анонимен

преди 1 година

Двама членове на Камарата решили,а републиканците пита защо се харчат пари за Украйна и, каква им тя.Нещо има голямо разминаване по тоя въпрос в самите американци.

67

До Демократ

преди 1 година

Русия била грохнала - смех, я погледни евросъюза не остана несменен министър председател (някой по два пъти). Да не говорим за стойноста на еврото . Да се молим само Китай да не ни отсвири че тогава ще видиш великият запад кон боб яде ли .

66

Анонимен

преди 1 година

Всичко ша са оправи ако руснаците сменят червения чип!

65

Анонимен

преди 1 година

Как на американската администрация й се отдава да има последователи, действащи срещу своите икономически интереси и морални убеждения?

64

Анонимен

преди 1 година

Рудофилите им е трудно със даденият им мозък да проумеят че мир ще има само след връщането на Украйна в границите си отпреди 2014!

63

do 78

преди 1 година

ми лесно както руснаците направиха в Калининград :)

62

Анонимен

преди 1 година

До абе - Абе не са се ядосали янките не са ги натирили от Донбас за 10 дена .Даже това 10 го написах ей така може и за по-малко .

61

Анонимен

преди 1 година

А когато се правеха референдоми за Косово и Бона те много лигитимни бяха - в интерс на истината даже референдоми не си спомням тогава. Аман от двойни стандарти.