22

Анонимен

преди 1 година

Повече чернобилски зони, натурални резервати на дивата природа. Зони, в които двукраките не пеитесняват природата и дивите животни с присъствието си. Всяко зло за добро.

21

Анонимен

преди 1 година

Напротив, използваме боеприпаси с обеднен уран!И СМЕ, в лицето на антибългарско управление, солидарни с това справедливо и напредничево , хуманно и добронамерено, целенасочено средство за унищожение!Това не е само двоен стандарт, това е чудовищно!Само извратен мозък може да го роди!

20

Някой си

преди 1 година

До Анонимен 19 Тя Грета не е била родена, но аз помня и бомбите с обеднен уран по Сърбия. Само минавам да припомня!

19

Анонимен

преди 1 година

Човечеството не сме научили урока си. И скоро се опасявам, че пак ще допуснат да се поналапаме с радиацийка.

18

VladTepes

преди 1 година

До АнонименЦентралата във Фукушима е преживяла няколко по-малки цунами без произшествия. Грешката е по-скоро на японците, които са разположили неудачно резервните дизелови генератори и така реакторите са останали без охлаждане. При Чернобил основната грешка е на конструкторите на РБМК Александров и Долежал, които са допуснали възможност за рязко и неконтролируемо увеличение на мощността на реактора заради положителния температурен коефициент на мощността.

17

Друг

преди 1 година

За какви уроци става въпрос? Слаби сме в училище!

16

Анонимен

преди 1 година

Щетите от Чернобил са нищо в сравнение с американската централа във Фукошима проектирана да се взриви при първото цунами

15

Анонимен

преди 1 година

Нищо не сме научили. Руските гламари изкопаха километри окопи около Чернобил и десетина червенармейци дадоха фира, а още няколкостотин берат душа. Българските русофили все така горещо желаят руския атом в България и ни обещават че като построим още един ядрен руски кокошарник в Белене ще си решим всички проблеми за хиляди години напред.

14

Анонимен

преди 1 година

снарядите с обеднен уран? Грета Бунберг какво ще каже?спряхме си атомните и въглищни централи ,рекстрикции за Евро6 на колите,а те ще бомбят житницата на Европа с обеднен уран.

13

До 7 Професор

преди 1 година

Професоре, скъсай си дипломата! :D Атомната енергетика е бъдещето, а не панелите и батериите, в които има не по-малко опасни за околната среда тежки метали и които се изхвърлят в открити сметища, докато ядрения *** се съхранява при специални условия. Ако някой направи една сметка, колко батерии, несъвместими с новия модел телефон се изхвърлят всяка година и какъв процент от тях подлежат на рециклиране... атомната енергетика и автомобилите с ДВГ ще ви се сторят невероятно екологични.

12

Слънцето

преди 1 година

АЕЦ е най - мощният и ефективен и икономичен источник на енергия / вложение , дава 70 към 1 , ветрогенераторите са 4 към 1 ...пълен майтап. Те са за задължаване на държава, не за просперитета на държавата.

11

Наблюдател

преди 1 година

На д.у.п.е.давците пак русуфилите им виновни, ама има пак медийна тишина ,че след бомбите с убеднен уран на американците(най-хуманните бомби) всичко в градините съхне след дъжд и сме на първо място по ракови заболявания. А сега като се върне ГЕРБ пак ще тръгнат влаковете с бали от *** за тецовете. Бързо и "удобно" забравяте!Не защитавам никого, всеки има вина за трагедиите, но ако това с центрлата е инцидент другото си е съвсем умишлено деяние във вреда на хората с цел печалба.

10

Анонимен

преди 1 година

Саботаж на Пентагона е , да научихме кой е , но не и урока, вие ще си го научите скоро

9

От София

преди 1 година

Бас ловя, че тези статии се финансират от една централноевропейска страна, която наскоро се отказа от ядрената си енергетика. Това си е техен проблем! Ако бръкнеш в контакта с два пръста какво ще стане? Ми дайте да махнем и тока по тази логика?! На онези там на запад им пречат и нашите ТЕЦ-ове, заради тях спряхме 4 блока в Козлодуй, още ли тях да слушаме???

8

Анонимен

преди 1 година

Поклон пред всички, които са се борили за потушаването на аварията!

7

Териториален

преди 1 година

Америка са друг континент а Великобритания е остров те са далеч от континентална Европа.... Затова те нищо не са научили......

6

Анонимен

преди 1 година

Мне, русофилите не са научили нищо. Кланят си се на нагла голташка Русия, която изтрови децата им и ги разболя от рак. Всички партийци знаеха за аварията, само русофилите из селата- не.

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Никой от големите никога няма да научи нищо.

4

Професор

преди 1 година

Всички АЕЦ са бомби със закъснител и трябва да бъдат закрити. Включително и АЕЦ Козлодуй. Всеки да си купи по един соларен панел да си го разположи на балкона или покрива.

3

Вечен позор за вас

преди 1 година

МВР, Прокуратура и ДАНС извършват нечовешки зверства с Българи! Докладвах ги директно на Ватикана!Няма никаква Кибер Сигурност не лъжете хората бъркат в мозъците с Интерфейс Компютър-човек подобрена версия на MK-ULTRA и MONARCH ! Мирослав Германов