61

Анонимен

преди 1 година

В Бг е същото, тук "иЗсраждане" са продажниците, които трябва да бъдат разстреляни!! Руските *** да бъдат изгонени от Бг заедно с всипките си фенове!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че инструкциите до AfD и Възраждане съответно до Вагенкнехт и Копейкин идват от едно и също място Москва по конкретно ул. Лубянка. Отдавна твърдя че Русия се меси във вътрешните работи на България като използва машите си Копейкин, Радев и Нинова.

59

Анонимен

преди 1 година

Само на Германия?!! Няма страна, в която Русия толкова брутално да се е месила И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ МЕСИ! от България! И то без да среща особена съпротива. Дори сърбите са по-достойни в лоялността си към Русия в момента. Казвам в момента, защото веднъж приети в ЕС , Сърбия тотално ще промени политиката си към Кремъл.

58

987

преди 1 година

Типично за Русия. Харчат милиарди за да разширяват имперското си влияние, а населението тъне в мизерия. И в СССР и в царска Русия и в путинова Русия е все същото. .

57

123

преди 1 година

На кой континент се намира Герамния?

56

:) изтекли от канала

преди 1 година

Тия тука ни вземат за американофили ми се струва! Толкова без акъл само тая агитка може да събере!

55

абв

преди 1 година

Много лошо за ГерАмния, къде е това?

54

72 Seasons

преди 1 година

Нелито няма акъл за 2 стотинки, тази статия е преписана най-вероятно от DW :). Нищо де, както албума от името ми за нищо не става (най-накрая се реших да го пусна), така и статията. Браво ***, ще ти дадат ли виза за САЩ, или ще си бръмчиш в БГ :))) ?

53

Pen

преди 1 година

После се обиждат като им кажат *** .... Ми такива сте си ... журналисти , какво да ги правиш ? :)))

52

Лол

преди 1 година

ЛОЛ! Щатите унищожиха Северен поток, с което лишиха Германия от евтин газ, а Русия се месила в германските вътрешни работи. ХАХАХХАХАХАХАХАХА

51

Анонимен

преди 1 година

Тука да не е по различно. Имат поне 2 партии нон стоп .

50

пропаганда класик

преди 1 година

1. Не искаме да воюваме, ние се защитаваме. 2. За военния конфликт е виновна другата страна. 3. Лидера на нашия противник е самото зло. 4. Ние защитаваме общи ценности а не само нашите собствени. 5. Врага умишлено извършва злодеяния, ние понякога правим само грешки.6. Врага използва забранени оръжия. 7. Ние практически сме без загуби, врага е напълно изтощен. 8. Учените и културните личности са зад нас. 9. Делото ни е свещенно. 10. Всички които оспорват нашата пропаганда са предатели.

49

Айде бе!

преди 1 година

"Руснаците вярват, че могат да направят повечето неща с пари", каза Калбиц. - това е когато американците вменяват на другите собствените си цености! Ако руснаците го вярваха нямаше да има война бе! ***!

48

Малии СТРАХ

преди 1 година

Дойче зеле колкото и пропаганда да бълва - немците познават най-добре и изтока и запада!

47

Петков

преди 1 година

Няма ли нещо и за нашата Копейка, Румен-фонтана и другите руzки отпадъчни елементи?

46

Грозната истина

преди 1 година

Копейките се разпознаха в статия и веднага я налазиха със спуснатите от ***.фермите опорки. Част от написаното в статията, Пригожин го призна преди няколко месеца. В тр0лфермите измислят глупости полезни на Русия срещу доста добро заплащане и започват с разпространяването, пускат ги и през проруски сайтове (също изкарват добри пари) и чакат полуграмотните копейки да се надъхат и да довършат разпространяването безплатно. Първите две звена изкарвата маса пари, а копейките са полезните иди0.ти.

45

Анонимен

преди 1 година

тия секретни документи от къде пак изтекоха- и защо изтекоха - от кога на пропагандата и викат секретни документи?

44

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава се меси до колкото й позволяват възможностите във вътрешните работи на други държави. Вие в коя пещера сте живели и колко наивни сте за да е новина това за вас?

43

Анонимен

преди 1 година

поредния ферман съчинен в краварските централи- все едно описва действията на американците по всички части на света- сменяш русия със сащ и материала става истина-стига с тая пропаганда бре народа бере душа вие пак леете пропаганда

42

Анонимен

преди 1 година

Е начи някой имал сигурен източник, дето видял някакви документи, дето не можело да видим щото таковата са секретни ... ама такова вервайте ни кво ви разправяме, щото ние сме убави благонадеждни европейски мисирkи!