144

Опитите продължават

преди 1 година

Дмитрий пак е шмръкнал от крокодила. Каква Полша, той и неговите аверчета са на път да направят световна война, Полша им е виновна. СТОИМ ЗАД УКРАЙНА И ПОЛША. НЕМА ДА ГИ БАРАТЕ, РУСКИ ТЕРОРИСТИ.

143

vasilЧ0 ако чуваш

преди 1 година

гласове, но си сам в стаята.....потърси помощ, професионална по възможност

142

недораслия медвед

преди 1 година

на кой свят се намира?

141

Анонимен

преди 1 година

Прочетете няколко статии за Медведя и ще ви стане ясно, че в Русия си е Е-П-М.

140

Анонимен

преди 1 година

Съвсем се е изродил. Наркотиците не прощават. Тази шайка пропадна тотално. Превърнаха раZия в масов грoб.

139

Свобода за Русия

преди 1 година

Като гледам американци, англичани, украинци и поляци ще освобождават руснаците от поробителя им. Също както през ВСВ освобождаваха германците от нацистите. И пак по същия начин България благодарение на Радев и Гълъба се е позиционирала на грешната страна, на русофашистката страна!

138

Адмирации

преди 1 година

Хитрата хиена Полша, отдавна се мъчи да откъсне парче от Украйна, да превземе Беларус и да диктува правилата в Литва! Но в Руската Империя, имаше 5 главни града, който ще се върнат в състава и - Москва, Санкт Петербург, Одеса, Варшава и Севастопол! Два от градовете са под чужда нацистка окупация и трябва да се върнат !

137

Анонимен

преди 1 година

Пропаднал наркоман.

136

Свобода за Русия

преди 1 година

Трябва да помогнем на руснаците да се освободят от Путин и шайката му алкаши и наркомани. Американци и европейци трябва да се обединим както никога преди за да спасим руснаците!

135

Анонимен

преди 1 година

Баси яките наркотици пият в просия...

134

1358

преди 1 година

Поляците смятат, че западна част от Украйна им принадлежи, това не е новина за никого! Но поляците са най-смешната държава във военно отношение! Правят се на смели пред Русия, защото са част от НАТО и знаят, че към момента Русия няма да си позволи да ги нападне! Но реално никога не са имали някакви военни успехи и възможности, неслучайно германците минават като на парад през Полша през Втората световна война!

133

Анонимен

преди 1 година

Пределно ясно е, че САЩ търсят начин да си запазят парче от Украйна чрез Полша, след като стана ясно, че загубиха в хиперзвуковата надпревара.

132

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТъй ли? И това ли Медведев го каза

131

Гумичка за триене

преди 1 година

Сармат ,калибър, циркон този не беше ли поставен като пешка горкия на един пост от един друг поставен???? Заплашва като съседката от горния етаж ! И после носи курабийки даде извинява! Ми метай ги бре!¡ Ааааа забравих ти беше поставен там за малко, цирков артист!!! Нищо не зависи от тебе за твое огромно съжаление ***!!¡

130

До 170

преди 1 година

А Русия предполагам,че има само алтруистични намерения към украинците?

129

Германец

преди 1 година

Четох до "Медведев:". Нека позная -- пак е вдигал наздравица, отваряйки втората бултилка Финландия?

128

Анонимен

преди 1 година

До гого Русия е официално правоприемник на СССР.

127

Ясно

преди 1 година

Завижда, затова го е яд !

126

Анонимен

преди 1 година

Кремълските управници имат като навик и стил да обвиняват другите във престъпленията, които сами вършат или вече са извършили. Медведев не вижда гредата в окото си, и агресията си срещу Украйна, тръгнал забележки да прави на Полша, че нещо си някой си имал намерение, дето го няма.

125

гого

преди 1 година

До АнонименРусия е бивша съветска република. Статусът и е доста неясен. Приемерно неясно е какво прави във Съвета за сигурност на ООН, след като в устава на ООН пише че това СССР е член на Съвета за сигурност. Има и доста други неясноти