19

Гъз

преди 1 година

Кого лъжете бе , в бг се сади само слънчоглед, рапс и жито. Нямало суровина.

18

Майора

преди 1 година

Ами нали миналата година имаше достатъчно слънчоглед и олиото трябваше да поевтинее , а то нараства! Стига сте плакали , нормалната печалба в цял свят е 3%!

17

Анонимен

преди 1 година

И аз искам евтина енергия, ама ми налагат зелената сделка. Знете ли, че фотоволтаик да се рециклира е два пъти по-скъпо от производството им, произвеждат много малко енергия, по-токсични са от уран и ги заравят в сметища в бедните страни понеже както казах това да се рециклира струва двойно на цената за производството му.

16

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Който иска радиационния внос от "ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ" да отлита със скоростта на светлината на там. И без това мнозина от вас искат Русия да се унищожи и да изчезне, хайде тичайте да помагате. На нормалните хора ни се живее достойно, а не под "КРАВАРСКИ КОНТРОЛ". Нито искаме да ядем радиация.

15

Анонимен

преди 1 година

Еми то това е целта - да фалират всички хранителни фирми, като се дотират тия дето произвеждат ГМО и буболечки и после в магазина ни очаква изненада!

14

Ооо

преди 1 година

Хаха, родна стряха олио с украински слънчоглед :)

13

Анонимен

преди 1 година

Много ясно се вижда, че производителите са водени само от печалбата и икономиката, за здравето на хората не се и споменава. Те обявиха, че са заплашени от фалити и ще има негативни последици за цялата икономика от тази мярка, която те наричат недопустима.

12

Анонимен

преди 1 година

Ми тогава да махнем измислените врени регулации на ЕС и ние ще имаме по-евтин слънчоглед иначе се получава налоялна конкуренция на теб ЕС ти иска 100 измислени неща, които оскъпяват продукцията, но в същото време на укрите нищо не искат и техния нормално да е по-евтин.

11

Анонимен

преди 1 година

Забраната е акция на руското лоби в източна Европа. Защо забраняват и слънчогледа след като зърнарите реваха за житото.Освен това бг зърнаре не могат да осигурят нужният слънчоглед за производителите на олио. Сега ще внесат от любимата Русия.

10

Л.А.

преди 1 година

Ама забравих, че българина обича да дави всичко в мазнина, после защо здравето му хлопа, като старо дюшеме... 😂

9

Анонимен

преди 1 година

25 лева го направете! Почнах, САМО за сладки да го ползвам. По-евтио ми излиза, да запържвам в масло. Ако искам нещо яко запечено, еър фраяръре - не е 100% като фритюрник, ама дето викат децата днес "close enough".

8

карачанаков

преди 1 година

И сиа ко праим,ша забраняваме ли вноса или ша го разрешаваме а товаришч Радев? От една страна другаря Решетников иска да се забрани и неговите *** у нас подкокоросват слънчарите да протестират,от друга страна ти като НАТОвски генерал трябва да се съобразяваш с техните изисквания.Кого да слушаш Копейката и Корнелата ли или Гнома,Ристе,АсАн,Киро ,Бойко ли и ли производителите и купувачите на олио.

7

Анонимен

преди 1 година

Цената на олиото е около 3лв и дори се намира на места и по-евтино. Напълно адекватна на развитието. Нямам нищо против тази цена и ако се налага за да се поддържа без повишения внос на слънчоглед, нямам нищо против. Да се научат родните зърнени феодали да продават на нормални цени.

6

Л.А.

преди 1 година

Оревахте света с това олио !!! Цялото семейство ползваме една бутилка 2 месеца!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Яни Янев? Съмнителен ми е малко? Братоед му Яне Янев, нямше ли да вкарва Борисво за реетките?

4

Анонимен

преди 1 година

Спекулантите на ГЕРБ-ДПС пак ще вдигнат цената. Те държат 95% от борсите на едро.

3

От хората

преди 1 година

Купуваме евтин слънчоглед,продаваме скъпо олио,печелим от хората ,а за държавата нищо.Не ги е срам.Но държавата си е виновна, спри износа и....

2

Анонимен

преди 1 година

Горките, ще им падне печалбата от 6 пъти само на 4 пъти. Скоро видях един миниван мерцедес чисто нов със затъмнени стъкла, ами не пишеше на него нито ВИС, нито СИК, просто Клас Олио.

1

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха