14

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

С умиление чета вашите постове, основно изпълнени с омраза каъм всичко руско. Иска ми се да ви убедя малко да се замислите. Първо. Ако мразите Путин, опитайте се да не мразите руската култура и руските хора. А Путин нека да е чудовище, което яде деца. Но е единствения политик, заедно с чичо ви Си, които имат власт. Които управляват. Второ: Чета, че загубите на руски войници са 7 към 1 украински. Пак ви моля да се замислите. Украйна няма авиация. Войната не е като битката на два *** клана. Авиация... Една 1500 кг. бомба /а руснаците имат 10-ки хиляди/ унищожава район като

13

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че всички планове на запада спрямо Русия се провалиха. Те смятаха, че Русия така и така ща рухне, но ако и се наложи санкционен и военен натиск, ще рухне незабавно. Е, Русия не рухна. А западът няма план Б. В момента западът се държи със зъби на ръба на пропастта се опитва да печели време с Украйна.

12

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще накараме руснаците ядат пушки и танкове. Санкциите неумолимо действат.

11

Анонимен

преди 1 година

Добър ден. Нали Русия затова ги изпуа първа.

10

Радио Брюксел

преди 1 година

Ние ЕС не лъжем. Но винаги скриваме истината. По демократично е.

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Неадекватни наркомански илюзии!

8

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Нека да нападнат Сирия и целия свят ще ги срине до основи, със се цивилното население. Този е оставен безконтролно да си развява байряка и всеки момент наистина ще наджапа в дълбокото. Да му мислят невинните в Украйна.

7

Анонимен

преди 1 година

Руснаците требе да си набият в дебелите азиатски глави, че докато не излязат на улиците и не свалят Путин и не си турат демократичен прозападен президент който да управлява Русия по правилата на цивилизования свят, никога няма да видат визи за ЕС.

6

Ужас

преди 1 година

Украйна се оказа не само фашисти а и световни терористи .

5

Анонимен

преди 1 година

До 3 до таква степен бягат от имепрят на злото, че най много украински бежанци има в Русия хаха

4

Терористи и фашисти

преди 1 година

Заедно с техните съюзници от ИД....

3

Анонимен

преди 1 година

До 1 А какво трябва да направи. Да си събуе гащите и да се наведе пред джуджето. Даже направо да си закрие държавата и да се предадат доброволно на рашките. Хората в Украйна до такава степен не желаят да живеят в империята на злото,че са готови да се бият срещу нея с цената на живота си.

2

Анонимен

преди 1 година

До 1, така е, нямат мирясване кремълските наркомани

1

Анонимен

преди 1 година

Наркомана докато не разпали световна война няма да миряса