405

Ха ха

преди 1 година

"Реномиран" бил... Смех. Поръчково същество, издънка на номенклатура, тича по посока на вятъра.

404

така си е!

преди 1 година

няма Елцин няма гейове и няма онази Русия, която мнозина смятаха за алтернатива на "запада" то и "запада" вече го няма, затова "Русия експулсира 34 германски дипломати"....

403

Мунчо

преди 1 година

Не плачете на чужд гроб. Русия е добре и ще става още по- добре. Майка България и българският народ да му мислят, че това, което се задава не е добро.

402

Анонимен

преди 1 година

Покрай русия обаче ще го отнесе и Китай. Западните компании осъзнаха политическия риск от производството в Китай и който има капка мозък вече планира местене към други държави.

401

реалист

преди 1 година

скоро и никаква няма да има на кой ли му и трябва

400

Анонимен

преди 1 година

Този дето е на угояване от сорос -- изчадието на ада кръстев --прозрачен "специалист" по антируска пропаганда.

399

Анонимен

преди 1 година

Брутална пропаганда толкова глупости написани на един дъх !

398

Напротив

преди 1 година

Точно сега Русия стана истинска алтернатива на запада. Този "реномиран" политолог Иван Кръстев които никой не го познава,освен Долно Зеле, просто се чуди как да се хареса на спонсорите си от Америка срещу България и пише небивалици че Европа била доволна от спирането на руски суровини ?! Питайте обикновените хора там ?

397

Серафим Саровски

преди 1 година

две москви има едната ще я погълне морето другата оганя

396

Анонимен

преди 1 година

путин влиза в гей бар какво се слу4ва ? един пасивен пове4е и нищо друго

395

До Серафимчо

преди 1 година

Скоро ще дойде времето когато и у нас ще се "обърне тоягата" и всички *** навлеци, тролещи по медиите в така наречените антинационални телевизии от групата на БНТ, БТВ и НОВА ще ви изметем . . .завинаги !За това е нужен да бъде приет Закона за "Чуждестрания Агент", за да се изчисти държавата от тази продажна клика от редактори, журналисти, кореспонденти, блогаджий, сайтаджий и всякаква друга *** наслоила се на Западна хранилка у нас.Имаш ли над 20% финансиране от чужбина . . .ВЪН !

394

Анонимен

преди 1 година

Засега 8 европро'с'така, като всеки про''с'так си мислят, че знаят по-добре от Световната банка, че: за 2023та година Русия е пред България по покупателна способност. Факт.

393

Моше до блатния трол

преди 1 година

До Анонимен445 Изрел винаги копува самолети без електроника ЗАЩОТО САМ СИ Я И ПРАВИ воено а и Финансово е по изгодно ... русия какво прави псу 35 с режим центрофуга и изплакване

392

Анонимен

преди 1 година

Оставете го това ,като бивша соц държава ние тая алтернатива я знаем ; от липси на елементарни продукти и невъзможност да пътуваш , до всякаква липса на развитие ако не си член на партията,затвор за вицове,цензура и чакане с години за жилище и кола. Кажете вие колко пъти падна Бахмут днес.

391

Серафим Саровски

преди 1 година

Киев покръсти московия Киев и ще я опее Слава на ВСУ Слава на геройте

390

Анонимен

преди 1 година

Първият ф-35 на сащ полетя две години след ф-35 на Израел. Защото израелците си го купиха без американска електроника. Факт.

389

Анонимен

преди 1 година

Гледам един европро'с'так вече не е харесал изказването на бившия шеф на Еврокомисията. Сигурно защото се мисли, разбира се като всеки про'с'так, че знае повече за състоянието на Европа и света от шефа на ЕК.

388

Четете книги

преди 1 година

Алтернативата са онези 6 милиарда човешки същества от т. нар. "развиващи държави", към които спада и Русия, разбира се. Много от тези страни вече изпревариха по брутен вътрешен продукт отиващите си в миналото Г-7. Забележете как вече държавите с най-големи количества на газови и петролни залежи гравитират около БРИКС и обърнете внимание на започналата дедоларизация на световната икономика. А после помислете кой има интерес да разпалва войни в такава световна икономическа обстановка.

387

Анонимен

преди 1 година

Колега индиец от Мумбай, живеещ в Глазгоу: "Аз идвам от богато място, а тук хората са бедни". Няма нужда от повече коментар.

386

Juncker (2015)

преди 1 година

The glory days of Europe are over.