15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22. Китай никога не е вземал нещо, което не е негово. Има някой спорни моменти, но толкова. Тайван е столицата на производство на микропроцесори затова са така изгнявени всички че Китай си сика неговото си. Тая мантра със Сибир докога ще я предъвквате бе ?

14

Анонимен

преди 1 година

Пунтове и евтини номера.До преди 30 години Китай беше световен парий днес е суперсила.Изместила Русия от световната сцена.Западната цивилизация даде вместо на Русия технологиите на Китай.Ако бяха предоставени на Русия светът би бил изглеждал друг,В момента двете са в комбина и играят на Лошото и Доброто ченге.Целта е Китай до Урал.Нито САЩ нито Европейската общност ще вземат и един милиметър от Русия.Единственно Китай.Той е големия печеливш в световния покер

13

Анонимен

преди 1 година

Тайван ядрена сила ли е ?

12

Си Дзин Пин

преди 1 година

Откриваме втория фронт ! Какво ще ни направите ? Ще наложите санкции на Китай ли ?

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Случайно да си изперкария от русофилство Костя Копейкин?

10

Дм. Песков

преди 1 година

Отложете пътуването през летище София. Ще го Калибрираме. Пълно е със US войници за Източния фронт...

9

Анонимен

преди 1 година

Тайван е страната с най-много крилати ракети след САЩ. Знае се че са на 10 хиляди и ако някоя гореща комунистическа кратуна си мисли че завоюването на Тайван от комунистически Китай ще е една разходка през тайванския пролив, дълбоко се лъже.

8

Анонимен

преди 1 година

В Тайван е законното китайско правителство от преди 1948 година, онова което воюваще срещу японския агресор и китайските комунисти подрепяни от Сталин. Представите за обединен Китай са съвсем противоположни в Тайпе и Пекин. Кой към кого ще се обедини зависи от това дали Китай ще бъде диктатура като тази в Пекин или демокрация като тази в Тайпе.

7

До така е

преди 1 година

Кой ги създаде, другарю? Кажи ни.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 По полека че ще се задавиш от омраза към САЩ. Пък явно че САЩ са много впечатлени от пяната излизаща от устата ти и веднага ще се подчинят на щенията ти за руско китайско величие.

5

Анонимен

преди 1 година

Пекин да се интегрира в глобалната система означава да се подчини на Пиндостан.

4

Анонимен

преди 1 година

Аха, аха, демек ако Китай си Си започнат да слушкат байдъньо и фашисткият американски съюз, известен като САЩ, може и да се размине. Хихи, китаеца си го е преместил в другия крачол. Както се вика USA expired.

3

Така е ..

преди 1 година

Конфликт с Китай не бива да има. Приятелството на Си с Путин е само една мимикрия , да извлекат максимална икономическа полза от Русия.Китай няма да си развали добрите отношения със САЩ , заради лу-дос-тта на Путин.Помнят кой ги създаде .

2

Анонимен

преди 1 година

Добре е Пекин да бъде предупреден и да знае какво ще му се случи. Възможно е обединение на двата Китая, но само след ликвидацията на комунизма, т.е. присъединяване на континентален Китай към Тайван, а не обратното както си го представя комуниста Си.

1

Анонимен

преди 1 година

Голямата разлика между КНР и Русия била, че Пекин нямало да може да реализира амбициите си за национално величие през следващите десетилетия, ако не се интегрира в глобалната система. Казаното означава, че РФ ще може да реализира амбициите си за национално величие през следващите десетилетия, без да се интегрира в глобалната система.