178

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Нешке,за коя вяра говориш? Та ти и Светлин,не бяхте ли фенове на Рьорих,леля Ви Ванга...Вяра ще рече "символът на вярата".Кога ти си изповядвала тоя никео-цариградски символ? Никога! Та ти и елитарната Ви хай лайф банда предадохте Русия и България с "Екогласност",а днес сте първа писта да ревете за Русия.А тази вяра,Нешке,бе ли насилственно наложена от гърците и не бе ли причина за избиването на Българската Аристокрация? Аз *** не съм,но и във вери чужди не вярвам,а само в Една Майка Българи

177

Хайл химарс

преди 1 година

Тоя червен артефакт пак изпълзя, леля ти Ванга не ти ли е казвала, че комунистите са най-големите атеисти.

176

пепо

преди 1 година

До Анонимен""нали за това сме разделени бе господа другари?Догато и последния помнещ тъмните времена не умре.Тая беше в ЦК на БКП,дълги години депутат.Готвела ли е,прала ли е,къща чистила ли е?Да,имаше големи постижения,но с цената на големи пари.Огромни пари наливани от държавата.Това бабе,ако не бяха я изгонили,още щеше да трови спорта.Видя се,че и без нея и големи пари,децата са световна сила.И без терор и бой!

175

Gencho

преди 1 година

Екстра Нешке, вместо да поздравиш християните като един смирен вярващ си тръгнала да обиждаш собсвения си народ. Та малко ли обиди понася българският народ че и на Великден да ни обиждаш? Вземи се покай и гледай ти да следваш доброто и честното а остави съдът на Бог. Айде, Христос Воскресе и на теб Нешке.

174

Анонимен

преди 1 година

Нешке, седмата Божан заповед гласиНе прелюбодействай.Преди да четеш морал, виж първо себе си.

173

Анонимен

преди 1 година

Народът или управниците! Българинът винаги е бил вярващ, това е запазило и българщината, но не е фанатик. Най старият народ в Европа. Буден и умен народ, с инстинкт за самосъхранение и заслужава уважение, малко народи са като него, оцеляли и запазили се през вековете въпреки всичко.

172

Ангел

преди 1 година

Тази жена никога не каза нещо добро за народа, винаги търси да оплюе и охули, жалко ...и разбира се, медиите й дават място да се изказва. Злобна, черногледа, свадлива, това е Нешка, бивша любимка на комунистическата власт преди 30 години.

171

Анонимен

преди 1 година

Това е една опорките и наратива на руската пропаганда - българите са предатели, децата ви ще станат *** и прочие тьпотии и тая улавата да не изпущи да се включи на Великден.

170

Не

преди 1 година

Нешка явно е ослепяла за доброто, които я заобикаля , уви!

169

Упс

преди 1 година

Чудя се как е възможно някой да говори от името на Всички българи???? И то - Нешка, която беше най- приближена на Ванга??? Може да говори за Киро и Аси как изглеждат в нейните очи, примерно, но Не и за всички ангро! Аз лично срещам много добри хора, съчувстващи и истински добри. Дори и лошите виждам, че стават по- добри! Това виждам!!!

168

Анонимен

преди 1 година

Докъде стигнахме,комунисти да станат най- големите защитници на християнството!

167

Анонимен

преди 1 година

Интересно обаче хората не искат да живеят в страни с комунистически морал и ценности,които тук се възхваляват.Никой не отива в Северна Корея например,а заминават за САЩ и държавите от Западна Европа.

166

Анонимен

преди 1 година

Права е Нешка Робева и всеки, на който не му е празно между ушите, добре го разбира.

165

Анонимен

преди 1 година

Политиката на САЩ след Втората световма война за подмяна на ценностите с фалшиви ценности налагани от САЩ, явно дадоха резултат. Всички сте чели за това.

164

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че демократите са слугите на дявола и те са проклятието на България. Те унищожиха и продължават да унищожават българското общество и от народ с морал ни превърнаха в скотове. Факт! Всеки на поне 65 години може да направи сравнението преди и сега.

163

Анонимен

преди 1 година

Първите религиозни сгради взривени в България са 7 минарета взривени в София през 1878 година и в следващите дни са съборени още 3 минарета. Според някои тук това е безбожна работа ...

162

Безбожник

преди 1 година

Когато баба Нешка почне да ми плаща сметките, тогава ще ми държи сметка кога и кво празнувам.

161

Анонимен

преди 1 година

Българите сме си атеисти от поне 120 години.

160

Анонимен

преди 1 година

Слугите на дявола пак оплюват една достойна българка.

159

Анонимен

преди 1 година

Ако беше толкова ревностна християнка, нямаше да дудне и да наставлява точно в навечерието на Въскресение, обаче и тя на дърти години е яхната от бесове...