113

Деди

преди 1 година

Защо ни занимавате с тези двамата психопати - Зеления-наркоман и очилаткото Кул-***? Всеки показ и коментар от тия двамата отвръщава! Да се готвят за Видьов ден. По-голямо Зло от тях няма. Та вие двамката просяци превърнахте Укрия в "Страна на злото"!

112

запознат

преди 1 година

До Андрей,Какъв толкова да е изхода- преди около 15години грузинците като капитулираха пред руснаците какво толкова стана?! Жертвите там бяха по-малко, отколкото при опита за преврат в Турция! Днес 15г. по-късно Грузия пак кандидаттства за ЕС и води доста самостоятелна политика, но без остро антируска такава!

111

Анонимен

преди 1 година

САЩ разполагат с най-добрата снимачна техника. Сещате се и сами - Армстронг на Луната, Междузвездни войни, а сега и руски войник с руска униформа прерязва гърлото на украински войник брандиран като такъв. Предлага се на VHS, BetaMAX, DVD, Blu-Ray, Full HD, UHD, 4k и т.н.

110

Анонимен

преди 1 година

Добре как като стане нещо което злепоставя Русия е фейк, Холувид, инсценировка, а когато е срещу Украйна, русофилите го приемате винаги за 110 процентова истина

109

Анонимен

преди 1 година

Бая луд трябва да си че да режеш глави. Сто процента е от Вагнер и кой знае колко още отрязани глави е имало.

108

Анонимен

преди 1 година

Всеки може да инсценира подобно видео и да обвини някой неудобен, докато не се докаже по добре да мълчат.

107

запознат

преди 1 година

До Космонавт,Съобразявайки информационната война, която тече, можем само да гадаем какво точно прави "окупаторската" армия в момента! Ясно- значи всички несъгласни със остро антируската политика и реторика на постмайданските украински власти, да се бяха изнесли от Украйна и в същата да останат само украинските граждани, съгласни с тази политика! Това е явно накаква нова форма на "демокрация"!

106

Анонимен

преди 1 година

Това прочетено наобратно е по-смислено и разбираемо.

105

Анонимен

преди 1 година

До демокрацията , финландия след като вече е член на Нато да си даде самолетите на украйна. Солидарност трябва тука не може само позитиви.

104

долу сащ

преди 1 година

друго си е да имаш биолаборатории за билогични оръжия, които Вики Нюланд прибра в сащ официално пред конгреса

103

Анонимен

преди 1 година

Космонавта и сатаната все се навират между шамарите горките.

102

Анонимен

преди 1 година

По-голямо зло от продажни политици няма.Разкосрихте си държавата,заради семейство Байдън и Виктория Нюланд .

101

Анонимен

преди 1 година

Туко що гледах клип в Телеграм ,записан от украинец.Та той казва,че ранените даже не ги евакуират,а ги броят за отишли си.Трагедия,вместо да преговарят,оставиха младите украинци да си отидат.А тези Кулеба и Зеленски само лозунги вдигат и пълнят сметките си.

100

Анонимен

преди 1 година

Вече ,злото сте вие Румънските копанари! Мачкай УкроФашисткият режим в Киев Вова!

99

Анонимен

преди 1 година

Всеки минус под статията изразява болката на русофил, който челно се е сблъскал с истината, но не иска да приеме фактите!

98

Анонимен

преди 1 година

Кулеба цели десетката! Истината боли, нали?!

97

Анонимен

преди 1 година

На снимката е зеленски не е кулеба но все тая даже по зле.

96

Космонавт

преди 1 година

До запознат 96 Аз и сега се смея. Окупаторската армия цикли на едно място и отнася як побой. Някакви "успехи" имат само терористични формирования като Вагнер, наследници на SS-Grenadier-Division Nibelungen, връзката е Der Ring des Nibelungen на Вагнер, като акцента не трябва да пада върху Вагнер а върху Ring, заради пръстените на Сатурн-Сатан (е, може да ти дойде сложно). Колкото до боята и национализма, на който не му харесва - да се изнася. Украйна е на украинците и те са длъжни да я пазят.

95

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно! РуZZките военнопрестъпници нямат място в Европа!

94

Анонимен

преди 1 година

Изтеклата информация е добре дошло за сащ, деликатно да се отеглят с тези мотиви. А и както се видя и те не са подготвенни за интензивни бойни действия за дълъг период от време. Същото се видя и при цялото НАТО не са готови за такава продължителна военна операция. Раздутия бюджет на сащ се оказа въздух под налягане няма нищо насреща. Само нашите дами подкрепящи Украйна се надяват на чудеса.