8

Георги Миков, Чирпан

преди 1 година

Пендарата говори и се държи така надменно все едно е президент на Югославската федерация, а не на една бедна балканска държавица, без излаз на море, без никаква тежест в международните отношения и с население -един калпак хора. На това му се вика "Наполеонов синдром". Трябва да пие хапчета.

7

Анонимен

преди 1 година

Нито една държава не се мисли за нещо което не е, освен РСМ, Украйна и Тайланд. Добре че макето по цял свят яде бой.

6

Анонимен

преди 1 година

Гърция им казва че не са македонци и не може да ползват името Македония за държавата им, те се съгласяват и сменят на Северна Македония. Когато България им казва че не са македонци вой до небесата. Не говорят гръцки а говорят на български диалект и въпреки това там българите ги изкарват че почти не съществуват и има повече други народности от колкото българи, това само по себе си означава че те умишлено не признават фактите.

5

Анонимен

преди 1 година

Еш, голямо увъртане ще падне за една проста задачка. Ако ти си ходи до тоалетна по голяма нужда - трябва да клекнеш/седнеш. В момента Македония се опитва да се изходи права, а това води до...? OCИРAHE

4

Зозо

преди 1 година

До Какво е общото между ............. Пенгуинс :))))))))))))))))))

3

Зозо

преди 1 година

Алооооу Пендар, дал си клетва - оправяй се!!! Договор си подписал с Макрон - действай. Ай ше ви се не види :)))))))))))))))))))))))))))))))) Иначе ЕС само по ТВ :))))))))))))))))

2

ЦИГАНИЗАЦИЯ

преди 1 година

Пратете Жандармерия в Бобов дол, роми и Пернишки мутри убиват Българи!

1

Какво е общото между

преди 1 година

Тези двамата?Че са пингвини