133

Накрая САЩ и гащите

преди 1 година

Ще ни вземат, после и ду пето, а центъджиите тещ ще ни обясняват как било по здравословно и печелившо да ходим биз га_щи и нагъзени по посока Запад постоянно!

132

Боби

преди 1 година

До Българин "Добре че сме в ЕС и НАТО и живеем богато на висок европейски стандарт в клуба на богатите" Да ние сме НАЙ-бедните в клуба на Богатите. Но Богатите вече не са толкова Богати. ФАКТ с 25% е намаляло промишленото производство в ЕС спрямо 2007 година - независимо включваме или не новите членове което е още по-трагично. Европа произвежда все по-малко физически блага. И ако Високия стандарт е АЙФОН и АЙПЛАТИХ заедно с телевизор Самсунг и Автомобил КИА втора ръка хранейки се с вносни храни

131

Анонимен

преди 1 година

Щом са го написали от ФАЩ, значи ще вземат всички самолети безвъзмездно. Набележат ли те секретните служби, кажат ли, че сестра ти е..к.....а, *** разправяй, че нямаш сестра.

130

До 136

преди 1 година

И не само на французите..в Англия и Германия също! Европа затъва в рецесия и бедност :(

129

Анонимен

преди 1 година

BFM TV: Поради инфлацията французите се налага да пестят от стоките от първа необходимост

128

102еЛенаХищнаХиена

преди 1 година

Ленче, стига си лазила в полетата за коментари да пазиш Киро с голямата секира! Станахте за резила.

127

Анонимен

преди 1 година

Съпругата на Чарлз III, кралицата Камила може да откаже скиптъра от слонова кост на коронацията заради остри критики на екоактивисти

126

Боби

преди 1 година

До до BG рашистите "България няма финансови средства да поддържа голяма, боеспособн армия" МОЛЯ? Трябва някакъв минимум войски и трябва някакъв минимум резервисти. Дефинирай Голяма и Боеспособна? Ето РФ прати в Донбас общо 700000 човека с Резервистите и хората от ЛНР И ДНР. Практически воюват срещу поне 900000 Украинци финансирани от 50 страни в света като за миналата година помоща надхвърля 140 милиарда $(военния бюджет на РФ е около 70 милиарда $ за 2022) коя е боеспособната армия а?

125

До 131

преди 1 година

Това е както когато шефа ти каже-свърши тази работа иначе няма да ти платя ;)

124

Анонимен

преди 1 година

Стачката на медицинските работници ще бъде най-опустошителната в историята на Обединеното кралство - Sky News

123

Анонимен

преди 1 година

Блинкен каза, че въоръжените сили на Украйна ще започнат контранастъпление през следващите седмици;

122

До 129

преди 1 година

Ходи се лекувай! Как може да живееш д такъв когнитивен дисонанс не знам!

121

Българин

преди 1 година

Добре че сме в ЕС и НАТО и живеем богато на висок европейски стандарт в клуба на богатите, а НАТО ни пази от Русия да не ни нападне както Украйна.

120

Българин

преди 1 година

По-добре да се навеждам на САЩ отколкото на Русия.

119

Анонимен

преди 1 година

Петата статия гарантира само, че страните започват консултации и обсъждане на съвместни действия за защита на нападнатата страна от НАТО. Но петата статия не действа когато няма какво да се защитава. Българи и руснаци не са един народ, при конфликт Русия няма да напада България и да води военни операции, България просто ще бъде унищожена за минути. Какво ще защити НАТО - купчина кирпич. И да рискуват и те да бъдат унищожени заради жалката България.

118

До 121

преди 1 година

Аха..значи съдбата ни е или да сме колония на САЩ или на Русия! Ми направо да си прекръстим задокеанска колония на САЩ в Европа и да отминим армията и НС или правителството! Защото ние сме прекалено бедни да плащаме и за политици и затова е по добре да им плаща Нато и САЩ ;))

117

Боби

преди 1 година

До @ @ @ Какво има България - 400+ Т-72 поевчето немодернизирани, поне 1000 самоходни огневи системи клас Гиацинт, Гвоздика, Лале и т.н. около 2000 всевъзможни бронемашини клас БМП-1, МТ-ЛБ и производни. няколко стотин БТР-60 модернизрани с дизелов двигател. изобщо това са ситеми 60те и 70те години на миналия век. Евтини за поддръжка и с относително добра боеспособност - ползват се и от двете страни в конфликта в Ъкрайна. Даваме ги заедно със складовете с боеприпаси и КАКВО? НА ГОЛ ТУМБАК БЕЗ...

116

До 122

преди 1 година

Аз съм баща ти.

115

F-16

преди 1 година

Какво става с новите модерни златни F-16 за които България се изръси близо 2 милиарда за 8 самолета? Кога пристигат?

114

Анонимен

преди 1 година

Ами дано да не сте! Че ако оставите България без последните ни самолети, си е национално предателство! И присъдите са... И ще дойде ден да ви се търди отговорност!