83

Анонимен

преди 1 година

Да свиква. В затвора ще е още по- зле. А то неминуемо ще се стигне до там - тя ще трябва да си понесе наказанието за престъпленията, които извърши. Никой няма да я търпи вечно.

82

Анонимен

преди 1 година

Браво!

81

Урсула

преди 1 година

Урсула...само какво име!Преди двайсетина години у Софепенделандия имаше някакъв всеизвестен траверстит с името Урсула

80

Анонимен

преди 1 година

За Урсула браво. Обаче...Макрон защо са го уважили? Той е същата жена като Урсула, само че в мъжки облик.

79

Ром"с

преди 1 година

Макрон я взе със себе си и ...я загуби в Китай..преди да отиде в Китай,тя започна да учи китайците..не пипайте угрйте,на Тайван не нападайте,оръжие в Русия не изпращайте ,търговският баланс с ЕС не нарушавайте и на Зеленски бързо позвънете...и пътническия самолет се върнете ,а дали е летяла не бизнес ..о ,какво унижение ..))

78

уточнение

преди 1 година

До Урсула и Зеленски п.87-Дженди ,тези двамата безполови индивида наистина "еб"ахаМамата" както си написал ,но на евроджендърите ,усринците и на всички нас ,както и на теб самия!Честито!

77

Анонимен

преди 1 година

Тази жена е голяма карикатура. Страда от сериозни комплекси, мисли се за някаква германска дворянка с титла от баща си. Странно защо я траят с тази визия.

76

Анонимен

преди 1 година

Тая имала 7 деца. А в Китай не дават по толкова. Даже се опитаха да им намалят населението с ваксинации. Как да я изпратят - с ритник е най - добре.

75

Анонимен

преди 1 година

Ами те е обикновен човек не е извънземно. Като гледат как съсипва Европа, как да я посрещат тя унищожава своите за да е угодно на чужди, а такива хора не са за уважение.

74

Анонимен

преди 1 година

Пак много добре са се държали. На китайците им нататрузиха много компоти от файзера, трябвало е да я посрещнат и изпратят с камъни.

73

реалист

преди 1 година

Евробабичкерата с фашистки корени Урсула е обикновен чиновник от пренаселената евроджендърска администрация на безполовия ЕС.Китайците са работен народ и нямат време за губене с невзрачни навлеци.

72

Мен

преди 1 година

Прочетете изказванията на Макрон след срещата със Си. Източния вярър задухва все по силно. Брикс набира сила докато америка се разпада отвътре и повлича европа със себе си. Харесва ви или не, геополитиките се променят. Четете, образовайте се и гласувайте адекватно за да няма после ама те ни излъгаха медиите и политиците. Те си заработват тяхното. От 2017 до 2022 на бг медиите са платени от америка 47 милиона долара за пропаганда срещу русия, това не включва непеотата те си плащат отделно.

71

Адмирации

преди 1 година

Тази Ердоган я сложи на диван, сега Китай я посреща като баба Линка, отишла на Екскурзия в Пекин

70

Анонимен

преди 1 година

Сигурно и теглили една майнаа на китайски за изпращане.

69

Анонимен

преди 1 година

Що не вземете да кажете как бяха посрещнати"скъпите"гости?Ами от рота войничета,трима служители на летището и двама треторазрядни китайски дипломати,аааа забравих и дузина от френски *** които уж щяха да отразяват нещо,кво ли и аз не знам?

68

Анонимен

преди 1 година

А е трябвало да я третират като престъпник. Мнооого са толерантни китайците.

67

До 73

преди 1 година

Ти да видиш..била неофициално,а я посрещна министъра по неофициалните посещеняи ))) биха и яко дузпата на твоята лелка ..ха-ха.

66

Офф ,да се омита

преди 1 година

Противното бабе беше държано от Ердоган в чакалнята 2 часа.А нашите мишоци му се кланят още докато бабето лети в самолета.Нито един роден държавник няма и грам достойнство.Преклонението пред някакви измислени еврочиновници като този бабичкер , буди само погнуса и съжаление-факт.

65

Анонимен

преди 1 година

Ами да си е взела частен полет ...

64

Анонимен

преди 1 година

Нас тоя фон си спомням когато бяха във България мърсУлка и оня очилат шушляк Шарл Мишел нашият лоест мазник как се увиваше около тях,еехеее няма такъв срам!