45

Космонавт

преди 1 година

До 70 какво значи "няма такива"? Искаш да кажеш, че САЩ не произвеждат нищо? Само в гардероба си имам 3 якета произведени в САЩ, едното не е мръднало вече над 10 години а го използвам за туризъм и преходи. Ако някой руснак успее да постигне такова качество на дреха или каквото и да е, ще си сменя името на Альоша.

44

Анонимен

преди 1 година

Всички които са против САЩ да спрат да използват продукти които се произвеждат с участието на САЩ.

43

Космонавт

преди 1 година

Достатъчно е американците да събират по един долар на ден от всеки гражданин на САЩ (за седмица ще съберат БВП на Русия) и да ги предоставят на производителите на оръжие като Lockheed Martin, руснаците няма да издържат и 2 месеца срещу въоражените украинци.

42

Космонавт

преди 1 година

Русофилитте в България не са повече от 2-3 хиляди ненopмaлника. Руснаците обаче са друга водка, има доста спящи клетки които драскат във сички сайтове с коментари. Прибирайте се в Русия, да подсилите икономиката, защото само със старта на репарациите, всеки руснак ще дължии по 15 000 долара на Украйна. За размера на вноските през следващите сто години ще се решава в Хага, Вашингтон, базата Рамщайн и за да се спази цикличноста, в Нюрнберг ще се изкажат песа, лошадь-а и лилипутчо. :))

41

Анонимен

преди 1 година

Това прилича на рекет.

40

Анонимен

преди 1 година

А знаете ли че САЩ отстъпва на Русия по брой ядрени бойни глави почти 3 пъти?Какво има да говорим за самолети и кораби при това положение.

39

Наблюдател

преди 1 година

За никого не е тайна, че имперското величие на русия, размахвано пред публиката е главно за вътрешна употреба и за копейкаджиите на руска грантова захранка , не струва пукнат грош. По данни на руския сайт by24.org, който цитира кап. I ранг Константин Сивков, д-р на военните науки, русия отстъпва на САЩ по самолетоносачи 12 пъти, по броя на крайцери 6,5 пъти; по ескадрени миноносци 5 пъти, по многоцелеви атомни подводници 4 пъти.

38

Закривай

преди 1 година

окрайна!

37

Анонимен

преди 1 година

Хиперзвуковият ракетен комплекс Кинжал се оказа изключително успешно оръжие.

36

Анонимен

преди 1 година

Началникът на щаба на Пентагона: САЩ трябва да увеличи военния бюджет поне двойно, за да може да противостои на Русия и Китай, особено в контекста на поредния неуспех с хиперзвуковите оръжия, което за тях означаваше - а сега дайте да започнем всичко отначало.

35

Анонимен

преди 1 година

За първи при посещението на Си Цзипин в Москва, Русия и Китай заявиха съвместно, че стремежите на Северна Корея за своята безопасност са справедливи. Това никога не е било досега, това е съвършено нов подход. Северна Корея има право на безопасност, както и Русия. И Русия и Китай стоят зад Северна Корея.

34

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея скоро може да разработи хиперзвуково оръжие.

33

Анонимен

преди 1 година

"Съучастието на украинците в тези масови убийства е било по-голямо, отколкото в повечето други страни. Стотици хиляди украински евреи са били убити. И това не е първият път, когато украинците са правили подобен избор. През 1648 г. Богдан Хмелницки ръководи погром, който води до смъртта на десетки хиляди евреи, включително бебета, деца и майки. Това е било много отдавна, но статуята на този масов убиец все още стои в центъра на Киев." Тия затова ли искат да помагат на укропитеците?

32

идиота Макрон

преди 1 година

Пълен провал в Китай.

31

Анонимен

преди 1 година

Русия рязко ще увеличи производството на ракети "Кинжал", и носители ще бъдат не само Миг-31, така че Русия да може да истрелва стотици, и хиляди ракети Кинжал които при необходимост да поразяват целите по целия свят.

30

Анонимен

преди 1 година

Как са визите, отмениха ли визите за българи? Могат ли българите да пътуват без визи за САЩ както западно европейците, или българите в ЕС са нещо втора категория хора?

29

Анонимен

преди 1 година

Защото шведите са спонсори на тероризма.

28

Наблюдател

преди 1 година

Ето ги прашясълите русофили кацнаха тука да ръкопляскат на Орбан. Че още един руски магнат се е самоубил в путлярска блатная им е неудобна тема. Търсият къде да се скрият от позора който се разкрива всекидневно за това първобитно и вонящо блато наречено русия.

27

ДА СИ ПРИПОМНИМ

преди 1 година

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е,ЧЕ СЪВЕТО-ФИНСКАТА ВОЙНА СТАЛИН РЕКЛАМИРА КАТО ОСВОБОДИТЕЛНА. ПОМАГАЛ НА ФИНИТЕ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ КУЛАЦИТЕ И БУРЖОАТА.

26

Анонимен

преди 1 година

Сега няма да има никаква руска армия. Финландия ще бъде унищожена за минути ако се наложи, без нито един руски войник да напуска пределите на поделението си.