132

Анонимен

преди 1 година

Най-краткия руски виц: "Взехме Бахмут..." ))))))

131

Анонимен

преди 1 година

Когато си симпъл, може да си всякакъв. Но ако си много, ама много, много симпъл, тогава може да станеш русофил.

130

Анонимен

преди 1 година

И какви точно са мерките - запасяване с памперси? Хахахах

129

до 166

преди 1 година

глyпaв ли си?

128

Анонимен

преди 1 година

10 месеца не можете един град Бахмут да превземете, а сте тръгнали целия свят да плашите - хахахаха

127

Анонимен

преди 1 година

До 158 Грешиш, на снимката е четка за тоалетна с мустаци

126

Майната ви....

преди 1 година

Писна ни от вашите мерки. Неща-стн-ик.Да убиваш хора и унищожиш чужда държава не са мерки , а зверство.

125

до 155

преди 1 година

Кремълските опорки как НАТО се бие срещу Русия не минават. Украйна няма НИТО едно модерно оръжие от НАТО. Под модерно се има предвид Ф-35, комуникиращ със спътници и последен писък на модата Хаймарс (моделите в Урайна са на 40 години), подводници, други наземни системи за залпов огън. Получи ли достъп до тези технологии, с Русия е свършено и друго не й остава, освен да съсипе планетата с допотопните си СССРски ядрени ракети. Със сигурност НАТО има поне 10 пъти повече функциониращи, а не на харти

124

Анонимен

преди 1 година

А, Песков, чиято щерка от 18 години живее в Париж. Треперете французи... упс, французите нищо не го заплашва... То всъщност и другите, щото пък едната щерка на Путин е в Холандия, а синът на Соловьов - в Лондон. И при тва синчето се облича в женски дрешки, докато баща му громи лгбт.

123

Анонимен

преди 1 година

Научих нещо страшно - свръх-ултра-мега-силната първа армия в света успяла да вземе северния край на източната част от западната страна на южната половина на градинката пред площада на Бахмут. Некъв шок просто. И тва само за осем-девет месеца. Верно ли?

122

Анонимен

преди 1 година

До 158 - Ти пък кой си, та раздаваш квалификации?????????

121

Анонимен

преди 1 година

На снимката е военнопрестъпник.

120

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли какво ще направим с мypзилките съвсем скоро? ))))

119

Анонимен

преди 1 година

До 147 - Е как да не знае? Знае, знае... Оставиха му коридор за изтегляне - ето как! Ама зеления понеже е залепнал като муха в капана наречен "Бахбут", вместо за изтегля войската от там - вкарва нови военни през същия коридор! Ми, браво! Колко лесно се ликвидират силите за настъпление към Крим така )))))))

118

Анонимен

преди 1 година

Няма друга страна в света, която 1 година да може да се сражава срещу 800 хилядна армия финансирана и снабдявана с оръжия от 50 страни включително и всички от НАТО, която е в условия на 14 хиляди санкции които са и наложени и поставена под пълна изолация от запада. И Китай вижда всичко това, и си казва - а какво ще стане с Китай, ако на него му обявят такива условия, чисто хипотететично. А чисто реално, Китай няма избор за Тайван и трябва да си върне Тайван. А Русия устоя и е способна да победи. И Китай има остра нужда от силен военен съюзник.

117

Анонимен

преди 1 година

Трезвото изчисление показва на бедните държави, че е много по-надеждно да се развива сътрудничество с Китай. Оттам ще дойдат и инвестиции, и здрави партньорства. Китай прави бизнес, а не организира Майдани. И ако имат нужда от военна защита срещу врагове, тогава е по-разумно да се обърнат към Русия вместо към НАТО.

116

До 117

преди 1 година

Я попрочети с какъв двигател работи ракета Кинжал и каква скорост е нужна за да може въобще да се задейства и изстреля . Току виж ти се изясни защо точно Миг 31 се ползва за да се изстреля и как въобще няма да е лесно да се случи това . Когато за всяко изстрелване един от най бързите самолети трябва да излети да се върне безопасно и да повтори всичко ако иска да изстреля втора ракета - не е най ефективното нещо , техния ефект е основно пропаганден

115

Анонимен

преди 1 година

Време е за бягство от Бахмут, но Зеленски не знае как.

114

Анонимен

преди 1 година

Зеленски пред Асошиейтед През: "Ако Бахмут падне пред руските войски, президентът Владимир Путин ще продаде тази победа на Запада, на обществото си, на Китай, Иран... Ако надуши кръв, че сме слаби, ще натиска, натиска и натиска". Страховито, нали! Специално за нивото на американския и европейския читател. Може да шмърка, но съвсем не е глупав. Искате ли Путин да ви натиска, натиска, натиска, а? Да карате скапан москвич или лада вместо Мерцедес и БМВ? Затова ние европейците трябва да жертваме всичко за победата на Украйна над Русия и да давaме пари и оъжия.

113

До 139

преди 1 година

Украйна има около 2 пъти повече танкове от началото на войната, ама на- руски допотопни железа, които не стават за нищо.