264

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 289: Г'лупости са това. Чети историята. Имало е период, в който руските княжества са били васални на Златната орда. А Чингиз хан на европейската територия на днешна Русия не е стъпвал никога. А и няма връзка с темата.

263

Тошо

преди 1 година

Вие освобождавате другите, а вие ....свободни ли сте !?Моля, събудете се и разберете в какъв капан сте се вкарали!Е, тогава ще ви се прииска и вас някой да освободи, ....ама няма!Защото това е специално самосиндикално мероприятие !

262

Анонимен

преди 1 година

Авее, едно време където сега е русия всичко е било монголско. А на ра6истите още им треперят гащите като чуят Чингиз Хан. Ама някак си забравят тоя момент кой какви земи е притежавал в историята и все към СССР ги тегли.

261

до Воко

преди 1 година

Ти май не четеш какво ти казват по первъй каналь: Финланската земя е в същност руска земя и ще ръгнат да я освобождават и нея. А като ги освободят, на бившата финландска територия, под крилото на кремлин, ще настане рай ти казвам. Муаххахаааа

260

смеххх

преди 1 година

Цивилизования свят превзема Луната, Марс, а някои не могат Бахмут шест месеца да превземат

259

Анонимен

преди 1 година

За руснаците ной-добре е на първо място да се освободят от алкохола, антифриза, препарата за вани и откраднатите украински перални

258

Анонимен

преди 1 година

А изпращането на луноход на Луната е още по-голяма заплаха ....

257

Boko

преди 1 година

Аман от глупави и по-глупави коментарии!. Не знаете ли, финчовците са миролюбиви хора. Далеч са от мисълта, да воюват и най-вече като част от Натовските сили. Просто предоставят терен за глупендърите-натовци, но са далеч от натовската "зараза" с която ги облъчва джендъра Столти. Финчовците обичат тайга, сауна и водка край топлата камина! И нямат нищо общо с откаалките-укри.

256

Анонимен

преди 1 година

Вече може да освободят дедовия. При всяко освобождаване над 100 атомни бомби в Масква

255

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбрах, първо ще освободят Берлин или първо Финландия? Това 2 дни след като се справят с Бахмут на река Бахмутка естествено. Муахахаххааа

254

Българин

преди 1 година

Първо освободете селото бахмут тази година, па следващата ще мислите за Финландия

253

Дебил

преди 1 година

До Анонимен 277Отвори wikipedia и прочети внимателно какво е фашизъм. Имам усещането, че не знаеш значението на думите, които употребяваш

252

Сатир

преди 1 година

За руснаците разбрахме, сега какво правим с американците?????

251

Спас

преди 1 година

Те руснаците 2 украински села не могат да превземат, а за Финландия - абсурд! По скоро Русия ще се освободи от Путин, а България от Борисов и Пеевски.

250

Анонимен

преди 1 година

Ако това е вярно, тези руснаци съвсем са изпаткали и са се самозабравили.Начинът им на говорене е точно като фашистка държава.

249

Анонимен

преди 1 година

Възмутен съм от българските си саграждани, които захвърлят своя произход в услуга на чужди империи. Вие нормални ли сте, имате ли морал? Все едно да видите на улицата човек да бие и ограбва друг човек и вие да отидете да биете и ограбвате също. Що за безумие. Вие нямате морал, вие сте ПОЗОР. Именно това се случва в България и днес. Едни българи ограбва своите сънародници! Кой ви направи такива озлобени кръвопийци?

248

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да бъде разгромена и поставена на колене, да не си помисля никога повече да напада друг народ у друга държава. народите, които са завладени от Русия трябва да се освободят, те и земите си.

247

възмутен

преди 1 година

По сайтовете се изказва някакъв АНОНИМНИК , показвайки своята неграмотност и тъпотия. Човече, училището на Хаджи Генчо е давал по-добро образование от твоето. Тая работа не е за тебе. Плещенето на глупости те изпраща в Килийното образование.

246

Запознат

преди 1 година

Русия трябва да освободи преди всичко първо самата себе си. Трябва да стане една справедлива, мирна, богата, просперираща, демократична страна. Да има съд за всеки нарушил закона, да няма бизнес климат който създава олигарси и олигархически структури. Корупцията да остане само в учебниците по история. Едва тогава Русия може да започне да помага на братски народи да се освободят от същите пороци.... Какво ще освобождава сега? С какво ще "рекламират" освобождаването? Те сега не са свободни...

245

джо

преди 1 година

Колкото до Финландия, историята с Финската война е много поучителна. Руснаците са нападали през силно укрепената линия МАНЕРХАЙМ,и наистина са дали много жертви, но когато са я пробили,фините са капитулирали. По интересното обаче е няколко години по-късно когато през цялата кампания не могат да превземат Ленинград заедно с дойчовците и накрая излизат от войната при изключително унизителни условия губейки територии и плащат големи репарации. Също както ще приключат и Укрите...