9

Анонимен

преди 1 година

Иначе на снимката едно хитро човече. Наистина тия трябва да ги закрият.

8

Факт

преди 1 година

България никога не е била толкова разделена, вместо да се нахвърляме едни върхду друг трябва да се опитаме да постигнем някакъв компромис - жалко че на никой не му пука

7

В.

преди 1 година

Нима една въображаема и недоказана пропаганда, колкото и злостна и фалшива да е, както се представя, би могла да раздели Жестоко едно общество? И двете тези са фалшиви. Такава пропаганда изобщо липсва по медиите, а обществото изобщо не е разделено. Почти само евро-атлантици показват изборите. Докато се наложи да воюват за евро-атлантизма. Българинът усеща, че пътят на развитие е в икономическата интеграция с Европейските икономики. Нима има друг начин да платим дълговете? Вижда и злоупотребата.

6

Ром"с

преди 1 година

Путин и руснаците не искат отново СССР ,ТОЙ ПРОСТО иска да се отнасят с Русия като държава ,а не като протекторат към Вашингтон.Украйна е просто полигон за голямата игра в момента между Запада и Русия.

5

Анонимен

преди 1 година

Политиците не са спрели да работят за разделението на народа. Разделяй и владей. Така се пази властта. Друг е въпросът, че за да се гради нещо трябва обединение. Ама кой се интересува от градеж? Властта е важна и нищо друго. Така вече 35 години властта оцелява и отлага неизбежното.

4

Анонимен

преди 1 година

Въпросът тук е друг.Не защо Путин иска СССР.То е ясно на всички.А защо се прикрива зад тази пропаганда , че САЩ също са станали СССР.И вчера го доказаха перфектно.А Господинов е просто един нов тоталитарен автор на тези хора.

3

Анонимен

преди 1 година

Докато едни хора, като този автор получават десетки хиляди на месец, предимно от американски НПО та (разбира се като възнаграждение за изключителния им талант), а същевременно са ок с факта, че чистачката, която чисти офиса им, получава 800 лева на месец (понеже тя няма талант), та докато това е факт, обществото ще е безкрайно разделено! Даже можете да бъдете благодарни, ако накрая не ви тричат.

2

Анонимен

преди 1 година

Това не е нашата държава с този Кукубенд парламент и тези клоуни, мутри, рапъри и чалгари. Това не е България, а Чалгария. Хайде да махнете тезиИдиоти от парламента и да си оправите държавата, а? Искате ли?

1

Анонимен

преди 1 година

Друго си е да си писател-стипендиант на "Америка за България"!