514

Джипко Бибитко

преди 1 година

Давай Баце! Помогни на Кире да направи правителство. Да може другия Бойко да те арестува пак. И пак. През ден. Доде те оставят и твойте хора. И те изпратят с благодарности в пенЦия. Като ментора ти Бай Тошо.

513

Анонимен

преди 1 година

Турско-българския червен тероризъм на бабата на Папата фурор в Дания ,ислямбанкьо!........................Нидерландски шут отзад заради "турската граница".................Ангела Меркел за довиждане каза цитирам:"Никога не съм имала нищо общо с човека на Турция в Евросъюза Бойко Методиев Борисов"...........Случайности като Мафиот Мага референдума на Трифонов наобратно на тези избори лечевали сте СПИН с Червена Либия от БКП

512

Маке от Скопие

преди 1 година

Я па сакам да видя Баце как гласува за Кире! Да го опандизят пак!

511

Анонимен

преди 1 година

Да си се прегръща"хартиената коалиция" и да си правят правителство.

510

истински мъж

преди 1 година

Крадливия банкянски невеж шебек, отива в затвора.Няма спасение джипко бибитков,пуф-паф,пуф-паф,тю-тюуууу.

509

До 565

преди 1 година

Не се пише СЪС всички.Неграмотен фен на Борисов .

508

Радослав

преди 1 година

Абе къде изчезнаха слугите на Севда ПР като Аз промяната, Ралица, ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ , Аноним и тем подобни госпожици "тоз дете"? Нещо явно Севда е събрала фермата да им спуска нови заповеди защото бащицата иска да пристане на политическите опоненти, а слугите реват и създават усещане, че това ще е политическо харакири? Къде сте бе севдени слуги? Кой ще защити до тиквон ако вас ви няма на работа?

507

fact

преди 1 година

Боеко, тикво, ти заслужаваш ли "стабилно управлевие"? или 7.62?Заложил си капана насред гората, секи може да се фане ама искаш мечка промевчица?СРЕТАНЕ, ЯВИ СЕ

506

Анонимен

преди 1 година

Американска подметко, как си? Правителство с теб в някой друг живот, ха-ха, хи-хи !

505

Анонимен

преди 1 година

нови избори е краят на ПП, ако не са го разбрали досега, ще го разберат по трудния начин,... въздухари с високо самочуствие

504

Анонимен

преди 1 година

Единственият политик за 3г. който не казва "не искам с този или с онзи", а със всички. И сега ще си проличи кой е държавник, и кой продажник!

503

Анонимен

преди 1 година

ПП ДБ имат тлеещ конфликт заради преференциите. Стар седесарски обичай, приложен някога под формата на вътрешни първични избори за президент. Борисов само ще ускори разцеплението.

502

КЪШ

преди 1 година

До Кире А 9те МИЛИАРДА ПОХАРЧЕНИ ЗА 9 ДНИ ОТ пп КЪДЕ СА???КЪДЕ СА???

501

Me

преди 1 година

Боко, купи си изборите, сега ако обичаш управлявай а не поставяй условия! На крив управник, опозицията му пречи!

500

За 33 години

преди 1 година

148 милярда ЕВРО външен дълг направиха АЙдуците от шайката на шекерезаците.Честито икономическо робство.Ни злато видел,ни пачки виждал.

499

Не е възможно

преди 1 година

Коалиция със Мата Хари,Али баба и хахо ефенди.

498

Разпускай

преди 1 година

100люпеново,че те чакат във Белене за лечение с АК-47.

497

Анонимен

преди 1 година

До Кире.. Абе ясно , ама от посолството реабилитираха Баце !

496

Кире

преди 1 година

Тиквун дали ще има същото желание като разбере, че едно от условията на ПП е да вкарат в затвора отговорните за липсата на асфалт по магистралите, липсата на 800 млн.лв в бюджета поради системно затваряне на очите на мин.финансите и още куп други схеми за източване на български и европейски средства. И ако за българските си е бетонирал Гешо да не го бара, Кьовеши за европейските ще пита :)

495

Радослав

преди 1 година

Нямам търпение Боко да пристане за булка на ПП и да видим ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ и другите му аз: Ралица, Аз промяната, Аноним и тн. как ще трябва да възхваляват и защитават коалиционния партньор като са го плюли толкова много! Чак сълзи ще пускам като ги гледам как се пържат в собствен сос когато Севда ПР им каже, стига толкова плюхте, сега обичайте ПП! От сега виждам как всички ще им се подиграват и ще ги правят на 5 стотинки.