18

Анонимен

преди 1 година

И тъй в игри и закачки за буболечката в салатата пропускаме по-важният сигнал, който е написан свенливо в края на статията и остава незабелязан - за фирмата, която трябвало да напръска против насекоми, вероятно по това време на годината за кърлежи, но решили само да закачат табела и да спестят едно пръскане, защото и без това никой няма да забележи пръскали ли са или не са. Вероятно е поредната наша фирма наета от общината. Но нищо не се знае. Освен, че табела има, значи са отчели пръскане.

17

фтф

преди 1 година

Салата "Цезар" с царевица в нея, аматьорска работа...

16

От хората

преди 1 година

Като е лоша хигиената, затворете ги.А най-добре е да не влизате.Направи си сандвичи, хапни си ги.Като не им влизаме в заведението и без пари да продават,все тая.Оправия има,но не искаме да действаме,караме по лекия наклон.

15

Анонимен

преди 1 година

Обаче ква младеж расте.... Не могат да различат хлeбаpка от щипалка... Явно за тях щом е буболечка, мърда и е в заведение, значи е хлeбаpка. А иначе са с претенции до небесата. Бъдещето на нацията... Закъсали сме го.

14

морски

преди 1 година

Сезона е къс, а наемите на кръчмите - много високи. Като ви е скъпо, търсете резервен вариант.

13

Анонимен

преди 1 година

Ами модерна европейска храна бе! Нали затова скачахме едно време? Да имаме западни храни. Ето, имаме. Даже хлeбаpката е толкова прясна, че чак още мърда. Кво повече искат?

12

4

преди 1 година

Нищо, че е лоша хигиената, поне са високи цените. Така е в държавите на автопилот.

11

Анонимен

преди 1 година

Има разрешение от евро гейците да се сервират скакалци хле барки и тем подобни летящи и пълзящи твари. Така че е трябвало да я изядат нали са си я платили. Що реват?

10

Анонимен

преди 1 година

пак им пълнете гушите с грантове и подпомагания и вярвайте на Мазню Алибего и 40-те му разбойници

9

Гошо Шефа

преди 1 година

Ами така ще е, държавата трябва да отпуска средства на собствениците да обработват срещу насекоми в кухните, складовете и останалите помещения в заведенията. Освен това и компенсация за водата която се хаби и за закупуване на нов кухненски инвентар. Нали сме в ЕС, държавата трябва да се грижи за бизнеса, не само събира данъци.

8

Анонимен

преди 1 година

Скоро гледах как един,който бе спечелил Хелс кичен режеше пресния лук,както си е с ластичето,без да го мие.Направо от сергията в тенджерата.Е как да отидеш на заведение,когато дори не си правят труда да почистват продуктите си.За мазнотията и мръсотията в кухните да не говорим.

7

ОФчо

преди 1 година

Що, бе? Прилагаме призива на "Зелените" да преминем към пряка консумация на насекоми!? Приятен апетит! -)))

6

777

преди 1 година

Искам сега някой нахакан ресторантьор с претенции до небесата, да излезе и да коментира тия сигнали. Сигурно пак държавата му е виновна...

5

4

преди 1 година

Важно е, че им свалиха ДДС-то като основен стълб на обществото. А какво слагат на хората в чиниите, това, че държат работниците си на късо въже и не им плащат подобаващо, това, че увеличиха цените почти 3 пъти - не е важно! какво означава тук някаква си хигиена?

4

Анонимен

преди 1 година

Докато нашите ресторантьори не се научат да уважават клиентите си,няма да им стъпя в заведенията.

3

Анонимен

преди 1 година

Затуй не ходим по заведения

2

Анонимен

преди 1 година

Има ли изненадани?Затова одавна не ходя по заведения.Мръсотията е повсеместна.А цените и претенциите космически.

1

От години

преди 1 година

Съм забранил с домашен Указ ходенето по кръчми. Преди години гледах едно предаване на някакъв готвач. Отврат, такава мръсотия не бйх виждал. Сега, само домашно.