38

Анонимен

преди 1 година

Сливница и юдрагоман са на 30 мин от София, ама друг път.

37

А

преди 1 година

В Божурище има проблеми с водата.

36

Българин007

преди 1 година

Имотната мафия плаща статии - отново !

35

до 36

преди 1 година

1500лв. заплата в София НЯМА, освен на някой канцеларски плъх държаван слугител, камериерка или касиерка в магазина. В София СРЗ е около 3200 по данни на НСИ, а реално е поне двойна заради сивия сектор и заплатите в плик. Разбира се 3200 са смешни пари за София и при двама работещи с общ доход 6400 е абсурдна инвестиция в имот за 200к евро.

34

Анонимен

преди 1 година

Имотната мафия пак атакува. Какви са тези 600 хил. евро бе смешници. 1500лв средна заплата, СМЯХ!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Това е новата начин на заробване. Теглиш кредит за жилище и цял живот робуваш на банката.

32

...

преди 1 година

Работих две седмици на домашно с лаптопа и цял ден зяпах HGTV. Да ви кажа, прилична къща на Хавайте е около 250-300к долара, тука искат толкова за апартамент в София.

31

Анонимен

преди 1 година

В момента по селата има супер парцели за под 10 хил. евро. Готови за директно строителство на нова къща без никакви документи и регистрации. Купуваш и почваш. Който има акъл знае за какво говоря. Другите нека да се будат "като стриди във маршрутките" както имаше една песен на депутата Христо.

30

ДО 26

преди 1 година

Имотната мафия има интерес да ти пробута къща в супер модерен затворен комплекс от редови къщи за 700к евро. Няма интерес да си купиш къща до града на 1/3 от цената. Малко влагайте мисъл като плямпате. Покрай дистанционната работа масово сума народ се изнесе в селата около София. Нямате си представа за какво иде реч там. Ромско население няма никакво (на запад), само млади хора и то кадърни, заможни, образовани. Абе кеф да ти стане.

29

Анонимен

преди 1 година

Точно така е,единствен минус са през лятото турците по пътищата.Иначе много бързо се стига до София .Много млади семейства,се решиха на тази крачка.

28

евреин

преди 1 година

имам имоти в София, Пловдив, Бургас и Сливен и мога да ви кажа, в София е най-трагичния, а струва 220 000 евро -лош въздух, няма къде да паркираш, купих го без гараж, исках ама нямаше, и като ходя в София паркирам на 1 км от апартамента си, и аз го продавам 220 000 евро ново строителство Дианабад 100 чисти квадрата, по "Натурален акт" както казвате софиянци 120 квадрата

27

До 24

преди 1 година

За мен има няколко типа начин на живот и със семейството ми ги редуваме. Близко до културата- разкошен имот с гледка към Ректората на последен етаж. 3.20 тавани, винтидж обзавеждане. Модернизъм- жилище на последен цял етаж с гледка към Витоша в нов квартал. Селски живот- райска къща на 20мин от града в планински район. Всичко останало от баби и дядовци, майки и татковци на мен и жена ми- под наем. Сантиментално е и не можем да го продадем. А живот в панелка не разбирам. Това е за роби.

26

Брокер в АНИлида

преди 1 година

Ами, вижте, първо се научете, когато ни търсете -какво всъщност очаквате. Не може да ходим на оглед, аз да ви показвам 1001 апартаменти по вашите вкусове УЖ и да накрая да ми се цупете. Нали знаете, че в краен случай, нищо няма да ви намеря. Първото си разберете желанията, тогава ме търсете. В момента цените на имотите поевтиняват. Особено в кварталите Младост, Люлин, Обеля и Дружба.

25

Анонимен

преди 1 година

За пет години тези имоти около София поскъпнаха двойно.

24

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Поредната платена публикация от имотната мафия.

23

до 22

преди 1 година

110м2 е кутийка. Хората, които имаме 250к евро за имот, имаме и 500к и кутийки не купуваме. Има 2 варианта- маломерна кутийка за под наем като твоята или смислено жилище.

22

Анонимен

преди 1 година

Тия дето дават по 300 000 за апартамент в София не са добре с главите! За тия пари може да си построите супер къща на 2 етажа с гараж тераси си голям двор някъде в провинцията на чист въздух. Новата тенденция в цял свят тенденцията е от градовете към провинцията. Модата на градовете и градския живот мина.

21

Анонимен

преди 1 година

Гладен брокер пари сънува.

20

Анонимен

преди 1 година

така че си продавам в Хладилника апартамента , който иска да звънне свалям го даже на 250 000 евро 110 чисти квадрата , обзаведен модерно преди 5 години, не кат повечето копторлъциии дето продавате в София с обзавеждане от соца 250 000 евро. И си оставам с къщата в Сливен и апартамента във Виена , стигат ми

19

до 5

преди 1 година

Всъщност си прав. Те избягаха от селото и се натикаха в евтините софийски квартали да ринат дъното в склада на Лидл за 3-4к месечно както си говорим тук във форума, а ние им изкупихме стотици декари земеделски земи и къщите на предците им. На тяхно място издигнахме палати и сме на минути от града на чист въздух с готини хора наоколо, докато те се тикат в панелната кутийка или са се загробили с кутийка 100м2 в Манастирски ливади.