67

През лятото?

преди 1 година

Избори ли?Станахме за смях на цял свят вече,пък през лятото изборната активност ще е равна на твърдите електорални ядра,иначе нормален човек не би гласувал

66

НЕМА ПРОБЛЕМИ

преди 1 година

ИЗБОРИ ДО ДУПКА!!!!!!!КОЛКО МУ Е....?!

65

до 73

преди 1 година

голям си глаанак намери някъде където възраждане казват че трябва да се излезе от евросъюза казват че трябва да се предоговорят договорните отношения с ЕС ама нали сте аборигени каквото ви спуснат това повтаряте като папагали

64

вГъзраждани

преди 1 година

Към 30 хиляди в чужбина са гласували за иZраждане! Хора които живеят и работят в западната цивилизация искат излизане от евросъюза? Сега на всички тези, трябва да им бият шута от западните страни и да ги върнат обратно в България заедно със семействата им!

63

Един Българин

преди 1 година

До 68 Как си представяте мафията (съдебна, законодателна, изпълнителна, местна) + 50 мандата и то с хартиена бюлетина, която се вижда че и служи прекрасно? Да вземем да разтурим държавата направо! Борисов в старчески дом е прекрасна идея, но не е само той. Да не забравяме че Доган му дърпа много от конците.

62

Анонимен

преди 1 година

Да бе интрига още утре ще ги привикат на Козяк и ще им набият канчетата.

61

СМЕХ...

преди 1 година

ПП--"ПАК не ПЪРВИ"Помолете БОКО да ви включи в новото "ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО"-- като чираци в занаята!

60

Анонимен

преди 1 година

Единственият шанс за правителство е оттеглянето на Борисов в старчески дом и голяма коалиция ГЕРБ-ПП-ДБ. Ако ИТН влезе в парламента това означава крайно нестабилен парламент заради пълната непоследователност и странните идеи за възцаряването на Радев или негово копие на върха на държавата. Много по-добре е вместо президентска република да минем на гръцкия вариант победителят в изборите получава +50 мандата бонус и управлява. Сега сме държава на постоянните компромиси и безотговорност.

59

анономен

преди 1 година

Тоя е толкова зависим от ПП не е истина. Дай докат са още сложени машините- тая неделя пак да правим избори)))))))))))))))))- малооооооумник

58

Пешо

преди 1 година

Интересно. Правим едно и също и очакваме различен резултат.

57

МАРКОВ, Валентин

преди 1 година

А пък Цапето си е Станислав Найденов. Ще ги позная разбира се. Изборите изобщо не ни интересуват. Просто защото сме си обикновени българи. Но пък, той ни направи хора. ХАЙМАНИ СИ БЯХМЕ, ТОЙ НИ НАПРАВИ ХОРА. пОМНИМ ГО, ЕСТЕСТВЕНО. кАК НЯМА ДА ГИ ПОМНИМ ТАКИВА ПОДОБНИ НЕЩА. ТЕ СА СИ ПРОСТО ЧАСТ ОТ ЖИВОТИТЕ НИ. А ПЪК, политиците български, нека да си правят избори след избори.

56

Анонимен

преди 1 година

Докато има заблудени, че същества като ниското чело, гнома, мравояда и гелосания са алтернатива на нещо и ще променят Бг, нищо добро не ни чака. Тия са по-зле и от предните за година окрадоха колкото онези за 10 г.

55

Жоро от Есватини

преди 1 година

Няма лошо да питаме народа по-често, парите, похарчени за избори са инвестиция в ред бизнеси и домакинства, хората бачкат в изборни комисии, печатници правят бюлетини, телевизии бълват политическа реклама, билбордовете са пълни с политизмишльотини, така е в икономиката, парите се въртят, така трябва.

54

Анонимен

преди 1 година

Кое лято? Тази година ли?

53

Анонимен

преди 1 година

Ж.ълтопаветника Първанчо е оклюмал.

52

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще окапят един по един. Щото имат тъмно минало и ще бъъдат бетер Магнитски.

51

Анонимен

преди 1 година

До Сомунист Те са. Но свършиха това, което поредица от избори не успя. Ще обединят другите партии и нормалните българи против себе си. Правителство ще има.

50

Милионер

преди 1 година

Така ще са нещата с песните и игрите. Тинко ще трябва да ми каже, здравей Тихомире. А и си има защо, нали приятелю. Петър се сети кой съм. СТОИМЕНОВ.

49

Анонимен

преди 1 година

Глупости. От Възраждане не зависи нищо.

48

Българин

преди 1 година

Тихомир поздравява приятелите си футболисти от юношите на Радко Митов. Специални поздрави за бате Вальо Марков и Тинко Кочев. Обичаме си я тази хубава игра, наречена ФУТБОЛ. С песните на Владко Марков. А пък на политиците, ще им звездичките на майките. Приятелствата са си приятелства. Въпреки, че сме на години, около 60-те, ще ги играем хората и ръчениците.