63

Анонимен

преди 1 година

Русия ако плюене .. ще се задави

62

Бла бла

преди 1 година

И да е вярно написаното , руснаците ще се провалят пак защото са некадърници.ще стане както разпада на СеСеСеРе-то Провал след Провал те само това могат и правят

61

Анонимен

преди 1 година

Запада е лицемерен, ама от къде да го знаят пуберите :))) Гледат холивудски филмчета с детска тематика и не се замислят въобще :))) Разбира се и аз съм бил глупав пубер през 90-те, аз също се вързвах на пропагандата :)))

60

Анонимен

преди 1 година

Аман от псевдо познавачи на коли в тоя форум. Ей умнокрасивите, вие не карате ли вече даломашно произведените автомобили на слънчеви батерии? Какво сте се закахърили за руската техника, дето и целия компютърен свят да се срине, апокалипсис със зомбита да настане, пак ще бръмне, ще изтропа, но ще тръгне. Не го мислете. Карайте си слънчевите батерии, електрокарите, целувайте снимката на Грета Тумберк и не ни мислете нас грозните и не острите!

59

Паразитите

преди 1 година

получават мощен шут от Русия. Защото това решение е съгласувано с новата руска доктрина - край на плащането за лицемерното приятелство на Запада. Ако няма взаимен интерес, Западът да си търси други доставчици за без пари... ако намери.

58

МДААА

преди 1 година

Има и такива които ви вярват . Обаче пък чак най-големия производител на зърно да са руснаците , това света нито го е чувал нито го и виждал . Това е някаква новост за света . Някак си Америка и Канада поглеждат срамежливо ! ! ! Обаче пък ми оправихте настроението колко велики производители на зърно били руснаците .

57

БАНко

преди 1 година

ЗАГУБИТЕ НА ПРИНУДЕНИТЕ ОТ САНКЦИИТЕ ДА НАПУСНАТ РУСИЯ СЕ ОЦЕНЯВАТ НА МИЛИАРДИ НА ГОДИНАТА ОТ ВСИЧКИ КОМПАНИИ !!! А В РУСИЯ ИМА ВСИЧКО ОТ ЦЯЛ СВЯТ !!!

56

В ТУРЦИЯ...

преди 1 година

Правят най - вкусния хляб, защото зърното е "ХЛЕБНО"!!!!

55

СМЕХ....

преди 1 година

Руското и бъларското зърно ---Е ФУРАЖНО ЗЪРНО/ за животни/

54

Анонимен

преди 1 година

В този форум много ТКЗС-ари се навъдиха и с ТКЗС-арски диалект и ограничен мироглед на развиваща се държава и затова успех на изборите и чао! Избирайте Хосе Наполеон Дуарте Фуэнтес защото най-добре пасва на България!

53

След победата на

преди 1 година

УКРАЙНА---РУМЪНИЯ УНГАРИЯ И УКРАЙНА ЩЕ ХРАНЯТ ЕС И БЪЛГАРИЯ!ЗЪРНЕНИТЕ МОНОПОЛИ У НАС ЩЕ УМРАТ!!!

52

СМЕХ...

преди 1 година

АЗ РУСКИ ХЛЯБ ОТ РУСКА ПШЕНИЦА НЕ СЪМ ЯЛ ОЩЕ----У БЪЛГАРИЯ ИМА САМО УКРАИНСКО ЗЪРНО ЗА ЕВТИН ХЛЯБ!СЛАВА УКРАИНЕ!

51

БАНко

преди 1 година

НИКОЙ , ДОШЪЛ ДА ПРАВИ БИЗНЕС В РУСИЯ , НЕ Е НАПУСНАЛ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ !!! ПОЛИТИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ НА УРСЪСЕЛА И КОМПАНИЯ ЗА САНКЦИИ СРЕЩУ БИЗНЕСИ РАБОТЕЩИ В РУСИЯ ГИ ПРИНУЖДАВАТ ДА ЗАКРИВАТ , ПРОДАВАТ НА ЗАГУБА И ЗАМРАЗЯВАТ ДЕЙНОСТ !!!

50

Анонимен

преди 1 година

Егати лъжливия вестник? _____Русия е най-големият износител на пшеница в света!____ А бе нали там имаше нищо - нито техника, нито за ядене! Толкова били изостанали, че чоплили семки от дърветата за да ядат, а сега най-големия износител т.е. производител! Кажете също нещо за пилешко месо - кой е най-големия производител - не е САЩ и.т.н. Нека почакаме още и ще излезат повече неща! Понякога между лъжите пропускате и някоя истина, но всичко с времето му!

49

Анонимен

преди 1 година

Руското зърнопроизводство се разрастваше защото западняците плащаха добре на местните производители. Мислите ли че кремълските олигарси ще плащат така добре? Всички помним как се сгромоляса земеделието на СССР през 1980-те години заради алчно, некадърно и крадливо управление.

48

Фен на Ники Джъстис

преди 1 година

Стига да искат американците могат да произвеждат два пъти повече пшеница от Русия. Същото се отнася и за Канада. Рашистите изобщо не са незаменими на пазара на зърнените храни. Ще се сгромолясат както стана на пазара на газа.

47

БАНко

преди 1 година

КРАЙ НА ИЗНОСА НА КАПИТАЛ ОТ РУСИЯ !!! ,, ИЗГОНВАНЕТО НА ЧУЖДИТЕ МОНОПОЛИ Е НАЙ ДОБРИЯ ШАНС ЗА РУСКИТЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ " - ПУТИН !!!

46

Анонимен

преди 1 година

фейк.бг вие нoрмални ли сте?

45

Анонимен

преди 1 година

От полза за кого точно? Цялата тази история се изнася на наш гръб, ние плащаме като обедняваме, а има и хора които плащат с живота си и от двете страни.

44

50 в същност

преди 1 година

цяла Куба кара.....все още старите американски автомобили, които ги поддържат все още.