39

Анонимен

преди 1 година

До ЗА РАЗМИСЪЛСъщото като между полша и украйна - бронирани возила, провизии, муниции и др. Афганистан няма излаз на море и релефът е планински, а местните често чакат конвоя. Безспорно разни хора са правили и другото за пари, факт.

38

ЗА РАЗМИСЪЛ

преди 1 година

Български полицай в мисията в Косово > " ТУК В ПРИЩИНА НИКОЙ НИЩО НЕ РАБОТИ, >>>> НО ВСИЧКИ КАРАТ СКЪПИ МЕРЦЕДЕСИ "

37

ЗА РАЗМИСЪЛ

преди 1 година

КАКВО ПРЕНАСЯХА ОГРОМНИТЕ ТРАНСПОРТНИ САМОЛЕТИ МЕЖДУ АФГАНИСТАН И БАЗАТА НА САЩ В КОСОВО ?

36

До 34

преди 1 година

Талибаните са по-грамотни от теб...

35

Анонимен

преди 1 година

Световното население трябва да се редуцира. Наркотиците са един от начините.

34

Анонимен

преди 1 година

B Koлyмбия вgиraт нaзgpaвици...

33

Име

преди 1 година

Отвратителна работа - имах случай - както си вървях по улицата и едно момиче беше припаднало - около нея хора - полицаи - тя се беше изпуснала в дрехите и си личеше - все пак е момиче - беше много един вид. Пиенето също е проблем един вид. Макар - се хвалят с някакви творчества - това е смърт и пиенето и всичко.

32

Шмъркалан

преди 1 година

Аууу, какво ще прави Европа сега БЕЗ ХЕРОИН ??? Ами че това е много голям... ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ ... ЛОШИ...ЛОШИ...ЛОШИ ТАЛИБАНИ . Как можахте бре? Докато демократичните американци управляваха в Афганистан ,доставките на хероин бяха точни като по часовник ... А сега ? Атомна бомба за вас гадни талибани , дето не позволявате на европейците да се наслаждават на афганистанския хероин ... С право ви наричат първобитни и недемократични .

31

Тъпанар

преди 1 година

Разбрах от тази статия, че едва ли не, скоро ще се молим да продават на децата ни хероин вместо фентанил. Що не вземете направо да го легализирате тоя хероин? Тоя свят направо превъртя...

30

Анонимен

преди 1 година

За фентанил :В книгата си той подробно описва възхода на тази смъртоносна дизайнерска дрога - от лабораториите, където се произвежда, до консуматорите и зависимите. За целта е провел десетки интервюта. Работил е и под прикритие, включително в китайския град Ухан, само че още преди да избухне пандемията се изумих от младите хора които приемаха поръчки в офис .Статията е от DW.Сега разбрахте ли ,защо удариха Ухан с корона вирус?

29

П.Ескобар

преди 1 година

Лоша новина за З.Баретата,Таки и Брендо.

28

То е ясно какво

преди 1 година

Талибаните си върнаха властта с любезното съдействие на краварите и сега се отплащат. Фарамафията ще замести производството на наркотици, защото приходите от ваксини секнаха.

27

Анонимен

преди 1 година

Когато САЩ се настаниха в Афганистан, реколтата на мак скочи в пъти. Английски и американски войници пазеха полетата с мак. Естествено и далаверата беше за тях, изнасяха за Европа. За какво им бе Косово и базата там. Военните самолети си кацат без митница от Афганистан в Косово, а след това по Европа. Демокрация.

26

Алекс

преди 1 година

Производството на наркотици трябва да се ограничава.Браво на талибаните.Няколко отделни индивида може да дадат фира,но за обществото като цяло това ще има положителен ефект.

25

Числата

преди 1 година

Русия е на трето място в Света по хероинозависими на глава от населението.Никоя друга европейска страна не е дори в 20-тицата.

24

Туй ли

преди 1 година

било то. И се чудя защо на село така хубаво се наспивам. А врабците като се назобят с конопени семена какъв бой пада, перушина хвърчи А аз си мислех, че се бият за жените-врабки. Че тук бетер от Авгонистан.

23

Анонимен

преди 1 година

Страхотна новина.Дано всички спрат дрогата и да станат нормални.Има висши политици,които се друсат и от дрогата са на път да ни докарат световна ядрена война.Пример:Зелето.

22

ЗА РАЗМИСЪЛ

преди 1 година

ЗНАЧИ 2 000 г. ТАЛИБАНИТЕ ЗАБРАНЯВАТ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА МАК >>>> ОПААА И ВЕДНАГА СЛЕДВАЩАТА 2 001 г. СЪЩИТЕ ТАЛИБАНИ УДРЯТ КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ, С КОЕТО ДАВАТ ПОВОД НА КРАВАРИТЕ ДА ГИ СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ. ЩОМ КАТО КРАВАРИТЕ ВЛЯЗОХА В АФГАНИСТАМ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХЕРОИН БЕ ОТНОВО РАЗРЕШЕНО

21

Анонимен

преди 1 година

Тук половината коментари са че дрогата била хубаво нещо и коя била по хубава. Нищо чудно че има толкова изхващани надрусани зад волана.

20

Анонимен

преди 1 година

Че то защо искат да превземат Украйна от две страни след като е доведат до положението на Афганистан преди,че да си изплати дълговете от гражданската война и още някои скрити харчове и кражби покрай нея и преди нея щом бяха толкова обеднели до полиция и армия,че то и сега си е така,комунистите и техните на комунистите нацистите яко ги ограбиха,че башибозука Вагнер им прави котли,казани,капани от туй,че бяха обрани отвсякъде от червени и на червените сините олигарси,че те затуй башибозука влезе.