32

Анти Тяло

преди 1 година

Явно не могат да намерят друго, с което да блокират възхода на Тръмп и да разобличи как демократите са тези , които избиват хота из цял Свят!!! Дали ще блокират недоволството на техния си народ???

31

Пич

преди 1 година

Не мога да повярвам, че този клооун беше президент на САЩ. Явно по цял свят глуупаците са във възход, галсуват, имат мнение, стават агресивни. Тежки времена - новият социализъм в ерата на дигиталния свят. Плсокоземци, анти-ваксъри, всякакви конспиратори, новото лице на социализма, а иначе същите деебили и маллоумници както преди 50-60 години.

30

българина

преди 1 година

прокурора демократ Алвин Браг ще съди републиканеца! искам обяснение от Мустафата и Х Иванов как се връзва това с независимата съдебна система в сащ и защо не е отразено в годишния доклад като проблем !

29

Анонимен

преди 1 година

Американците май взимат пример от българите в съчиняването на компромати. И тук скалъпиха скандал около лидера на ПП и го замесиха в любовна афера, само и само да откажат народа да гласува за тях. И по-първосигналните наистина скочиха и хвърлиха цялата вина за разрухата в държавата върху ПП....което всъщност беше целта! Аха.

28

Анонимен

преди 1 година

Републиканците обвиниха прокурора, разследващ Тръмп, във връзки с донора на демократите Джордж Сорос

27

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Аууу. Голямо престъпление!

26

Анонимен

преди 1 година

Той Десантис ,много "обича" розовите понита,още по-добре,ако той стане президент.

25

Анонимен

преди 1 година

35, точно в десятката.

24

Анонимен

преди 1 година

Сега ли разбраха за тая работа? От 2006 е случая. Ако дойде Тръмп, укро войната свършва. Е, как да го оставят глобалистите? Войната това са кинти в джоба на американската мафия.

23

Анонимен

преди 1 година

Тръмп ще го арестуват, но Путин - никога! Едни и същи мъърши стоят зад заповедите за арест.

22

Анонимен

преди 1 година

В Щатите не се шегуват с разни предатели като Тръмп. Всички тия да си ходят в мужикистан да слугуват.

21

Анонимен

преди 1 година

'' Обвиниха Тръмп '' .............................. ето тоя ***** на снимката ... дето ни пробута самолети на хартия за милиарди и дето е готов да спре войната като продаде Украйна на путин, тоя е голям любимец на нашите рашисти, защото путин му казва какво да прави.

20

Анонимен

преди 1 година

То си личи, че е принудена от "демократите" да сипва глупости срещу рижия, гледа да изчезне от камерите веднага след обвинението :))) Порнозвезда да се оплаква от това, че са и давали кинти, бати смеха :)))

19

Анонимен

преди 1 година

Глобалистката мафия не прощава!

18

Анонимен

преди 1 година

я си спомнете бившия шеф на международния валутен фонд - французина - като се катдидатира за президент на франция - как бързо му изработиха дело за сексуално насилие на една камериелка в американски хотел - 100 кила мацка - ако го удари един път и отива в нокаут- е поле се оказа че излъгала - ама американския съд си свърши работата и не го допуснаха за кандидат президент

17

Hollywood

преди 1 година

До 19 абе този филм е правен за политическата колтура в Бг обаче нямаше как да го кажем русофилите щяхте да се разсърдите.

16

Анонимен

преди 1 година

В какво ли не го обвиниха вече тоя човечец. Позабавлявал се с неква к....ва преди сума ти години и това било престъпление достойно за съд? Ако някой трябва да му държи сметка, то ще е някоя от жените му, но едва ли.

15

G. I. Joe

преди 1 година

Боядисания ще гледа порно в дранголника. Да си вземе и няколко бутилки белина да бори коронавируса.

14

Анонимен

преди 1 година

Тя е порноактриса, сега какво искат да кажат янките ? :))) Не харесвам Тръмпи, обаче това наистина си е лов на вещици :)))

13

До 18

преди 1 година

Те от кво ли имат идвя изобщо :D Филма IDIOCRACY почна с тях!