14

Мен

преди 1 година

Одеве копейкин каза, че заради ЕС цените били високи защото било скъпо там, а пък сега вноса убивал българските продукти. Е как става тоя номер при условие зе българина купува по евтиното - как по скъпата вносна стока е причина бългаската такава да изчезне, а тя е по-евтина.

13

Анонимен

преди 1 година

Иде ми на тези от ЕС да им извиня врaтлетата.Но те нашите продажници са по-виновни.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Медът преди 25 години струваше 5 лева, вие искате сега да го купувате под 10лв. Помислете си другите просукти колко пъти им се е вдигнала цената за 25 години. Цена под 15лв за килограм е абсурдна и в повечето случаи или си е на чиста загуба или ви продават нещо, което не е мед.

11

Анонимен

преди 1 година

Отново на Урсула директивите,квоти за всичко.Купувайте още вносни щуротии.

10

Анон

преди 1 година

Как си представят все още тези хора килограм мед да е 5 лева? Това е подигравка с труда на хората. Кой пчелар с 50тина кошера ще си даде меда на такава цена? Никой. Само големите, и то защото точат програми и им е все тая. Малките едва оцеляват. А и като бонус, сега се пръска с неоникотиноиди съвсем законно и пчелите измират поголовно. Който си гледа пчели с останалите му живи кошери, ще си гледа само за него и семейството си.

9

Анонимен

преди 1 година

Според мен, въпросът за консумацията на мед е много лесен за решение: въвежда се в порциона на детските градини и се следи стриктно за произхода.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами намаляйте цените. Ако не ви излизат сметките значи сте избрали бизнес който не е за вас.

7

Урсула

преди 1 година

У Лидъл е 12 лв. за 900 гр. мушеници :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Купувам мед от трима проверени от мен производители. Български. Медът е много лесен за фалшифициране продукт, но лесно се проверява истински ли е. Е, истински е този, който аз купувам на 100%. Приятелски семейства изкупуваме наред българската продукция на наши производители. Доскоро беше 7лв./кг стана 8, а сега е 9. Говорим за истински на 100% мед. Вече по магазините е около 10-12лв. (пак много си струва), а има фантазьори, които искат по 18.

5

Анонимен

преди 1 година

Абе аз под осем лева цена мед не съм срещал независимо от къде го вземам,било то от производител,пазар или търговски вериги!

4

Асан

преди 1 година

Дай 5 кила по 5 лева :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Вносният мед не е мед! Купувайте от местните пчелари.

2

Анонимен

преди 1 година

направете един буркан мед по 50 лв и се чУдете после..

1

Анонимен

преди 1 година

Медът, ако е истински, практически няма срок на годност, може да се запази изключително дълго време.