33

Петров

преди 1 година

Русия реши ли нещо го прави, няма САЩ, няма мащ, затова е велика сила. Мисирките у нас само хленчат.

32

Пич

преди 1 година

САЩ и Китай работят в симбиоза от десетилетия. Преди да се появи оранжевия човек нещата бяха под контрол и имаше партньорство за нещастие на кремълското джуудже. За това руснаците организираха безпрезпрецедентна тролска кампания оп всички социални мрежи, и в крайна сметка успяха да се намесят в изборите на САЩ, и да си инсталаират сламен оранжев човек. Първите стъпки на оранжевия бяха в посока дестабилизация на отношенията с Китай и анти-НАТО, все мокри сънища на джууджето с токчета.

31

х

преди 1 година

Когато Китай обяви планът си, САЩ в прав текст заявиха, че "примирието е неприемливо" - Джон Кърби, говорител на Държавния департамент. какви са тия глупости, че искали войната да свърши. Напротив, това е страната, която прави всичко възможно войната да продължава и да ескалира

30

Пфу

преди 1 година

Нали пополяха европа - вече имат интерес от приключване на войната

29

Анонимен

преди 1 година

Както и през ВСВ америка усеща че ще остане без заслуги за прекратяването на войната и .бърза да се закачи за Китай въпреки че до вчера беше основният им враг

28

Анонимен

преди 1 година

Китай от години държи Русия зависима на собствените си интереси. И това стана , като руснаците не приеха поканата от НАТО да са в общия ЕС преди двадесетина години.

27

Анонимен

преди 1 година

Стигнах само до второто изречение"САЩ пък имат голям интерес войната в Украйна да приключи час по скоро" и Приключих с четенето!

26

Анонимен

преди 1 година

Абе, вие да не сте слънчасали нещо?!.... такива пропагандни бози, дето ги преписвате с гугъл-преводач, може и да минават пред полираните мозъци на западняците или краваристанците, ама у нас все още предизвикват присмех.

25

Анонимен

преди 1 година

Започнах да чета - заглавието и първите 4 изречения - във всяко се твърди нещо нелепо, невярно, абсурдно или дори налудно. Във ВСЯКО изречение, празно нямате. Разбира се, спрях дотам. Толкова да ви липсва връзка с реалността и с главния мозък, бива ли...

24

Анонимен

преди 1 година

безкрайни краварски съчинения - те китайчите не искат да помиришат краварите - а ония се слагат за миротворци- на бай дън китайците не му вдигат даже телефона - затова праща френски испански президентти и лай-ня-нята урсула на посещение- да опипат почвата

23

Анонимен

преди 1 година

"На една от срещите на върха на ЕС министър-председателят на Люксембург Ксавие Бетел призова американския президент Джо Байдън да се опита заедно със Си Дзинпин да разработи мирен план за Украйна" ........................................................................... Моля, събудете Ксавие от зимен сън. Преди повече от месец КНР представи мирен план за Украйна в 12 точки. Китайският план не се хареса на колективния запад, защоъо не бил подчинен на пиндостанските господарски правила.

22

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази глупава статия Днес :))) Китай не са фактор изобщо, ако западняците си изтеглят фабриките от там, ги пиши бегали :)))

21

Анонимен

преди 1 година

Банките в еврозоната имат изискване за 1% ликвидност. Тоест банка създадена за да извършва операциите по сделки с оръжие, офсет, обслужване и т.н ще може срещу гарантирания правителствен приход да раздаде заеми от свежо напечатани пари. Отделно собствените и акции биха стояли добре на борсата и допълнително биха надули капиталов балон. Икономика на стероиди и самосъздаден пазар- звучи ли ви познато? Малък залък за индустриалния капитал, огромен пир за спекулативния.

20

ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

преди 1 година

Задавайки въпрос чрез чатбота ChatGPT kъм Изкуствения интелект ,кой ще победи във войната,отговора е Русия,като има извесни условности свързани най вече с продължителността на конфликта и това дали Китай ще се намеси. Има уточнения за това дали европейците ще се отдръпнат ,а републиканците в САЩ ще спечелят. Не се очаква ядрена война.Това твърди машинката,друг е въпроса колко може да и се вярва.

19

Анонимен

преди 1 година

Какви с тези статии, какво са тези анализи!?!?

18

Анонимен

преди 1 година

Дано най-после тези две държави да се намесят, особено сащ

17

Анонимен

преди 1 година

Ако СВО на РФ в Украйна се проточи още дълго и Еесовската Зона продължи да отслабва военно, икономически и политически, тя ще става още по-зависима от Китай. А това развитие не е никак лошо за Пекин.

16

Анонимен

преди 1 година

Груби сметки. Пред заплахата от Русия, ЕС почва да заделя 1% за превъоръжаване и издръжка на американски контингенти в Европа. Корея, Япония си плащат за удоволствието да ги пазят, нали знаете? 1% от ЕU GDP е 170 млрд. годишно. За 30 г напред - към 5 трилиона.Колко фючърси, деривати и борсови балони могат да се надуят срещу тях?!?

15

Джендърмен

преди 1 година

Двама видни представители на ЛГБТ общността Урсуза Фор Де Лaйнян и Манивел Микрон са привикани на килимчето от другаря Си ! Ще има мирно,легни,стани и накрая аз слушам Ха ха ха ха ха....

14

Тенденционен реторик

преди 1 година

Отвратително изопачена гледна точка върху реалността. Неутралният анализ на събитията -забутан в ъгъла от тенденционни изявлвния. Благодаря за безсмисленото изложение на измислено съдържание!