21

Анонимен

преди 1 година

До Сес При предишни избори нямаше заплахи. Най-вероятно са ГЕРП и СДС че губят.

20

Анонимен

преди 1 година

Белгиец се самоуби след двумесечни разговори с чатбот. Компютри са заплаха за живота.

19

koko

преди 1 година

Ами като няма пускай си детето на училище ти. Или кажи на господарите ти от Москва да преустановят хибридните атаки незабавно. То е ясно, че ако беше някой друг щеше да опищищ оратлъка, но нали на твойте хора нервите не издържат - спокойно викаш. Историята ще те оцени колко страхлива маймунка си. Плевнелиев може би имаше някакъв тестотостерон, но при теб е етен кът.

18

Анонимен

преди 1 година

Гледам от два три- три дни, Резидента прави кризисен ПР на назначените от него корумпирани некадърници! Е не му се получава!

17

Сес

преди 1 година

Защо на прицел са училищата ? Ами там са секциите за гласуване колкото по малко хора отидат толкова по добре за някой

16

Анонимен

преди 1 година

Не гласувам за чужди слуги с примитивно мислене

15

Анонимен

преди 1 година

С тези гламави партии, Радев ще си управлява още дълги годинки.На тях майче им хареса така.Народът си стои в къщите, а не се вдига като франсетата и немците.Вземат си заплатките, не носят отговорност.Живот.

14

Анонимен

преди 1 година

Няма опасност, всичко е нормално в Чалгария. Никой няма да ви прави всички на пушечно месо и да ви убива. Имате нормална военна диктатура и нормални избори за Кукубенд парламент, като всички нормални африкански държави. Няма да има никакъв геноцид и няма да умрете от глад, а който оцелее няма да го изпратят в Украйна.

13

БАБА ВИ

преди 1 година

Все Русия им е в устата. Те с нея не могат да се оправят 50 държави. Смятай като се включат сега Китай, Иран и ШОС. Саудитците затова се обърнаха, както и много други натам отиват. Запада е пред тотално геополитическо поражение. Вкопчени в "градината" и своята арогантност ще наблюдаваме залеза на империята на злото. Само се надявам бедна и лъгана Българийка да не ги последва, заради откачените русофоби.

12

Анонимен

преди 1 година

Раде чорапков юмручков е компетентен по всички въпроси. Само че откак е на власт все повече затъваме.

11

Правда

преди 1 година

Как да няма опасност като ислямските терористи в Израел, САЩ, Нигерия, Афганистан,Сирия,Иран и др.окупирани или управлявани от ислямски терористични групи непрестанно убиват невинни немюсулмани - евреи, християни,дори и деца вучилища, Божии служители свещеници в църкви, равини в синагоги, а много Бг политици и медии са корумпирани,продажни проислямски протурски,проруски, пропалестински, антисемитски, антихристиянски, които е заплаха за сигурността и живота на човечеството, затова трябва да спрат

10

Хибридни атаки

преди 1 година

като чуя и започвам да се смея... хибридно. "Хибрид" не значи ли комбинация от две неща? Ако изпращането на писмата е едната част, то коя е другата? И ако не може да се докаже втората част, как тогава атаката е "хибридна"?

9

Анонимен

преди 1 година

Щом е от Руzzия няма заплаха. Оня другия назначен от москва Демерджиев сервилно се извинява и обяснява как не бил казал руска държава а руски хакери. България е 16та република на СССР. Няма оправия.

8

Анонимен

преди 1 година

Промиват ни мозъците да не гласуваме за Възраждане.

7

Анонимен

преди 1 година

Имам познат, който се занимаваше с киберсигурност към европейска държава и миказа, че винаги, когато атакита изглежда, че идват от САЩ, всъщност са от Русия. Ако в някой код има коментари на иврит, почти сигурно е, че атаката е от Иран ...

6

пришълецът

преди 1 година

В шията или в носа ви дрънаха?:)))

5

1

преди 1 година

Чудех се кога ще изпълзи да брани матушка Расия и да обяснява как звездите му говорят, че заплахите не са от там и ей го - цъфна

4

Анонимен

преди 1 година

Решетников ми нареди - Няма заплахи.

3

Анонимен

преди 1 година

!?!

2

Анонимен

преди 1 година

Оставка, фигурант! Радев е позор - оставка, съд, затвор!