43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40Като си олиго какво да ти обяснявам :))) Това че глеам българска телевизия, какво ме прави според теб ? Аз е гледам само заради риалитата, не че съм пририпал да гледам ТВ :)))

42

Nasko na asen

преди 1 година

Ами модерна култура, какво да ви обяснявам на вас. Само асенко ще ме разбере. Е да - можеше нещо за театър да дадем. Но драг куините са ходещ театър. Любими са ми. И аз , като не съм на пица , съм на драг грим.

41

Анонимен

преди 1 година

Е как.....оня опушеният с видеата от министерството преди няколко месеца на кой мислите, че е сипал парици??? Яката раота са тия ППетаааа, ще има още генг бенг кралици след изборите!

40

Това са

преди 1 година

Чиста проба провокации с ясната цел, да ни изведат от ЕС , НАТО и по- важно, никога да не влезем в Шенген и Еврозоната. Че , ако се случи това ...да влезем все пак....Как ли печатницата у нас на бинладеновци ще си пласира стоката ?! :))) Пък за койните....е друг въпрос.

39

Анонимен

преди 1 година

Какво е драг кралици? Чак пък на бинго ли ги разиграват ? Линии има ли?

38

:)

преди 1 година

И кой казва, че това е изкуство? За пръв път чувам за драг.

37

Анонимен

преди 1 година

До 36 Хаха, поредният ограничен дъртофелник, с толкова безкрайно скучен и бездлен живот, че не може да си представи живот без телевизия. Че на всичкото отгоре го приема лично и се обижда, когато някой не гледа. За какво ми е тв като имам Интернет с адблокър?

36

Политкоректен

преди 1 година

Ми то за краварите това си е "култура". Друга култура хората си нямат. Колкото до шоуто Капките, съгласен съм с коментарите по-долу. Не знам как СЕМ изобщо търпи тая извратенящина на Маги Халваджиян. Джендеризъм, пародия и гавра с всички изпълнители. Направо е нагледаемо.

35

Анонимен

преди 1 година

Сайтовете са ясни, ама не мога да разбера рибките които се хващат на въдицата :)))

34

Анонимен

преди 1 година

На всеки нормален човек му се повръща от тази пропаганда, но няма как - това са модерни ценности.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33Явно си монах, щом не гледаш телевизии :))) Нали знаеш, че тези които отричат неистово нещо, накрая се излагат :)))

32

Така, сега

преди 1 година

първо Министерството на Културата не би следвало да финансира събития, с хазартен характер. Друго, да се отбележи все пак, че драговете са си сложили "18+" ограничение за посетителите, което не може да се каже за казината у нас. Впрочем нямаше ли закон, който забранява рекламирането на хазарт? То май и цигари и алкохол не трябваше да се рекламират ама...

31

Анонимен

преди 1 година

Май имаше един министър на културата драг с Джийн в джоба . Камера е пълен . После щели са съдят Слави че изпяха истината за едни бели джадай . Ужас

30

Анонимен

преди 1 година

До 31 никой не ти е виновен и никой не те кара да гледаш телевизия. Нормалните хора нямаме такова нещо у дома си. От 15 години не съм имал нито кабелна, нито антена, а телевизора го ползвам единствено като допълтелен екран за компютъра.

29

Анонимен

преди 1 година

АМИ ТОМА КАТО ШАКИРА ОНАЗИ ВЕЧЕР В "КАПКИТЕ" СИ БЕШЕ ЕДНА ДРАГ КРАЛИЦА,А МИ ВЛАДО КАТО МАДОНА,ХРИСТО ГЪРБОВ КАТО ЕДИТ ПИАФ...ТОВА СИ Е ЖИВО ТРАВЕСТИТ ШОУ НА ЖИВО С ДЕЦА В ПУБЛИКАТА.СКАНДАЛ НЯМА!

28

Анонимен

преди 1 година

АМИ ТО ШОУТО "КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА" СИ ЕДНО ТРАВЕСТИТ ШОУ,КОЕТО Е ПО НАЦИОНАЛЕН ЕФИР НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,ЗАПОЧВА В 8 ЧАСА ВЕЧЕРТА И В ПУБЛИКАТА ИМА ДОРИ БЕБЕТА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДЕЦА И МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ...НО ТОВА НИКОЙ НЕ СКАНДАЛИЗИРА.

27

Анонимен

преди 1 година

Може ли да си направиш джуките почти по големи от лицето, бати фалша мен :))) Че и се мислят за красиви, бати *** :)))

26

Анонимен

преди 1 година

Те посочват още, че драг изкуството е важна част от историята и културата на ЛГБТИ хората "като артистично средство за себеизразяване и протест срещу наложени обществени стереотипи свързани с общността ни".===Какви точно стереотипи? Че това са хора с полова дисфория (психично отклонение), които са мъже и се правят на жени ли? Това не са стереотипи, а истина.

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко лошо одва от изток. А най-много от Русия.В Москва е пълномс подобни.В Китай също така.Само Ви лъжат,че уш на Изток имало ценности.Та те не ценят хортанв Русия.Руснаците средно живеят до 60 годишна възраст.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19. Ами това е защото няма такава дума в българския език. Копирали са го за да не пишат нещо такова - мъже, които се преобличат като жени.