68

Анонимен

преди 1 година

АРЕСТУВАЙТЕ ТАЗИ ОМРАЗНА ЖЕНА

67

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА ЧАЛГА ПРОПАГАНДАТА...НЕЯ ЗАЩО НЕ Я СПОМЕНАВАТЕ?НЕ СМЕСВАЙТЕ ПРОБЛЕМИТЕ С ПРАВАТА НА ГЕЙ ХОРАТА С НЯКАКВО СИ ШОУ!ТЕЗИ ДВЕ НЕЩА НЯМАТ НИЩО ОБЩО!

66

неадекватна

преди 1 година

Все по неадекватна, все по глуповата.....типична комунистическо-гербаджийска калинка.

65

Анонимен

преди 1 година

ДРУГАРКО НИНОВА 5 % НА 2 АПРИЛ!!!УДОВЛЕТВОРЯВАТ ЛИ ТЕ?СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА...АМИ ЧАЛГА ПАРТИТАТА С МАЛИНА,АНЕЛИЯ,ПРЕСЛАВА,РОКСАНА И Т.Н. СА СИ ЧИСТО ТРАВЕСТИТ ШОУ.КАТО СТЕ ПОЧНАЛИ ДАВАЙТЕ И ТЯХ.

64

Анонимен

преди 1 година

Само като гледам троловете на ПП ДБ и Киро добрев и мед ми капе на душата как ги дразни Корни! Давай Корни имаш моят глас!

63

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно права е! Това е огромно безобразие и тихомълком разни анонимни чиновници разпространяват тази проказа сред младежта! Всичко е много забавно докато не видите един ден детето ви по гей паради, барове и гримирано като пребита актриса! Тогава, обаче, вече е късно! Подценяваме геейпропагандата, а тя е изключително подла и опасна!

62

Анонимен

преди 1 година

Само Възраждане ще върне държавата в релсите. А дотогава влака ще е дерайлирал а машинистите началник влака и кондуктора ще клатят влака а пътниците ще мислят че пътуват към светлото бъдеще в тунела на мизерията.

61

Анонимен

преди 1 година

А сега, че то правителството нали е на БСП, в него няма членове на друга политическа партия, освен на БСП.

60

Анонимен

преди 1 година

Детето на една позаната имаше задание в училище да направи кукла, половината да е момче, а другата половина момиче. За миг тя не се трогна, че става въпрос за промиване на мозъците на децата с *** идеология, важното беше детето и да спечели наградата. Така, че Нинова и ти и този народ сте изгубена кауза и нямате бъдеще! За пари сте способни на всичко!

59

Анонимен

преди 1 година

Taя съвсем изплиска...все едно правителството от 2 г. насам не е на комунягата Радев....пълно лицемерие преди избори за привличане на пpocтовати хорица! Няма ли да си я изчегъртат от тая безумна партия тази дoлнa nача!!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем че Нинова търси да спечели точица за умиращата и партия правейке се на моралистка.Продължавай да се прайши престуваш Корни,то друго не ти е останало

57

Анонимен

преди 1 година

Не е важно от кой пол си стига да се мандръсаш редовно.

56

ха ха

преди 1 година

Ами разберете се като мъже.

55

Бобов дол 2023

преди 1 година

Пернишки Мутри вилнеят в Бобов дол колят и бесят буквално, използват СРС за гаври , а неадекватните полицаи им се радват, тук е 1995-та, Пернишките мутри твърдят, че работят за Главен Прокурор Иван Стоименов Гешев!

54

Анонимен

преди 1 година

Тази преди изборите се загрижи... Егати лицемерието...

53

сина

преди 1 година

ясно, доста хора на хера и ДБ има тук и работят - всички дето ми слагат минуси са пидоли от ДБ, убеден съм!

52

Пепо

преди 1 година

До Анонимен...Е как да нямаше паради?Имаше на овце в социалистическия лагер на първи май,девети септември и на октомврийската революция,която се оказа,че не е съществувала в този вид по който ни я представяха.Така,че имаше.

51

Зозо

преди 1 година

Хахаааа, Корни като вкара 10 /десет/ депутата в парламента, ще се търкалям от смях 3 дни :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

50

Anonymous

преди 1 година

Тази лелка и *** са си 1:1 - борят се за електорат с IQ < 50.

49

Minuva42

преди 1 година

На Корнелия като и дадоха министерски пост, не беше толкова критична :) Сега предизборно прокламира ценности, но ако пак и предложат министерски пост ще смени приоритетите и ще стане част от промяната и срещу статуквото :)