162

Анонимен

преди 1 година

До 172, прави се с респонденти от цялата страна! Ако беше само в София, процента на ДПС щеше да е около 1%! Сериозните агенции имат нещатни сътрудници в цялата страна, които трябва да проведат стандартизирани интервюта, включително и в малките населени места

161

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Гласуваш за Копейкин,а получаваш Боко со всичките му...чекмеджета. Това се казва фокус...мокус на квадрат!

160

Анонимен

преди 1 година

Копейки, много сте евтини. България няма да влиза в никаква война. Самата война, няма да я има още дълго, защото великая и непабедимая, се оказа не чак толкова велика и непобедима. Иначе на Коцето може и един кавал да врътнете, той няма да откажа, но мантрата с войната вече умря. Ааа да, какво стана с Бахмут последно? Падна ли вече или пак утре?

159

Анонимен

преди 1 година

В Бг!САЩ назначават , САЩ уволняват !Айде колонията да млъкне !

158

Анонимен

преди 1 година

Май всички сме се ококорили , който и да дойде на власт ще бъде :Каквото каже САЩ !Не бълнувайте за светло бъдеще !

157

Дончо

преди 1 година

Охххх, нямам търпение за изборите. Не мога вече да чакам. На 2 април ще бъда там още в 7 сутринта. Охххх.

156

Анонимен

преди 1 година

Щом Пик са го поръчали,нещата са ясни.Ама после да няма изненадани.

155

Анонимен

преди 1 година

оТ Кирчо и Кокорчо ---високи пенсии и заплати , а от герб--50 леА , едвам със зор се измъкнаха от джоба на Баце !

154

Бялхетероработещ34

преди 1 година

Цялата ни икономика се крепи на вноса на стоки, благодарение на които управляващите последните години успяха да увеличат приноса му, като дадоха на родния *** бизмесмен инстромента на еврофондовете, за да могат да се "освинят" още повече...и сега с цялото безочие по ТВ-то от сутрин до вечер говорят, че посленото легиттимно правилство е виновно...а Копейката се радва от страни на глупоста на народа и потърква ръце в ъгъла. Мислете с главите на 02.04....горните!

153

Хахаха

преди 1 година

Левицата????? Стари русофили отцепници от бсп До един бивши комунистически кадри на ДС .За мен няма обеснение кои са избирателите им???????? Единствено възможни са стари хора избиратели на бсп Но големия майтап е че според прогнозата, бсп пак имат 7/8% както на предни избори А тези другари ЛЕВИЦА цели 4% От къде идват тези 4% Няма логика в това. С абсолютна сигурност това е платена манипулация .

152

Не от София

преди 1 година

Възможно ли е, когато обявяват метода, по който е извършено проучването, да обявят и къде е било проведено? За София може и да са такива процентите, но за останалата част от страна имам силни съмнения.

151

Анонимен

преди 1 година

С оглед на войната която все повече се засилва нека гласуваме за НЕУТРАЛНА БЪЛГАРИЯ! Нека гласуваме за МИР! Ние сме на броени километри от фронтовата линия.Осъзнайте се хора! Освен Радев другите които се опитват да отдалечат България от тази война са: Възраждане, БСП, Левицата и някакви русофили към които се е присъединил и Волен.Всичко останало ще хвърли България в тази война без много да се замисли.Ще загиват българи разбирате ли го това? Войната е нещо ужасно.Помислите преди да гласувате.

150

Анонимен

преди 1 година

Баце е такъв ***, че една истинска мутра би се справила безпроблемно с него :)))

149

Ужас

преди 1 година

На фронта за кюлчетата на бацон и криптото на кирчо нямам намерение да ходя Вьзраждане ще е моят избор

148

Факт

преди 1 година

Единственото спасение за България е да се гласува за Възраждане. Цалото ми семейство ще гласува за тях. Звъня на близки, роднини, приятели да ги убеждавам. Този път Възрждане трябва да са поне втори за да се предотврати участието на България във войната. Другите са ясни!

147

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ знае как да ни изведе от блатото Пропаднало и Продажно !

146

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно нищо не можете да направите освен скъсяване пътечката към собственото гробче. Битката със сатанистите ще се води със супермодерни технологии, методи и алгоритми, за които ви е бедна фантазията.

145

Партиите на войната

преди 1 година

Която и от тези две партии да спечели няма значение. Това ще е бъдещата коалиция, която има една единствена и проста задача - да вкара България активно във войната във името на евроатлантическите ценности. Всичко е пълна бутафория. Американците са го решили. Новият посланик затова е тук. Единственото спасение е някакси Костадинов да разбута първото и второто място и да се вмъкне с Възраждане там. Тогава ще се объркат сметките и партиите на войната няма така лесно да съставят правителство!

144

до 161

преди 1 година

най-много да разплачеш майка си хахахахахахаха

143

Анонимен

преди 1 година

Баце ще ги с 200 и лодкаря и гъбаря . Няма парапети, няма перила