137

Мда

преди 1 година

Защо влязахме в ЕС? Бяхме най развитата държава в Европа през 80 - те..... Сега ходете да сменяте памперси и разни там мизерни професии и мислите, че сте добре!

136

Анонимен

преди 1 година

Как е евроатлантизма, комай не ви донесе несметните богатства дето чакахте

135

Софиянец...

преди 1 година

ПРИ ГЕРБ НЕМАШЕ ТАКОВА НЕЩО!"ПРОМЯНАТА"---С Юмрука НИ ГО ДОКАРА ТОЯ ХАЛ!

134

Анонимен

преди 1 година

30г. американско робство това е резултата, още 30г. и няма да има бели на тая територия, това си заслужавате роби

133

ама и 16 г герба-

преди 1 година

джиско господство ! и сега ни управляват на всички властови позици са тяхни хора така са се окопали че само Путин със ядрен удар може да ги разчисти ,и още искат да смучат има още какво да се оглозга !

132

Анонимен

преди 1 година

Има една малка разлика сега сме още по-бедни. Преди 16 години поне с румънците бяхме горе-долу на един хал.

131

Анонимен

преди 1 година

Изобщо да не бяхме влизали, досъсипаха ни индустрията, земеделието, животновъдството, станахме суровинен придадък.

130

Всички ....

преди 1 година

....руски ла""наИМАТ ТАЗИ СЪДБА----СВИКВАЙТЕ!!!!!

129

ЩЕ СТЕ БЕДНИ , БЕ..

преди 1 година

НАЛИ ПОЛЗВАТЕ " БОГАТИЯ РУСКИ И *** ОПИТ"---- ами това е резултата!

128

Мен

преди 1 година

Напротив ние можем да сме най силната държава ако някой наистина се управляваше човечно в българия каквото се боцне в земята всичко излиза .Имаме всички ресурси и благоприятни условия за това .Просто не трябва да ни управляват егоисти ..

127

Анонимен

преди 1 година

Работата с правосъдието обаче, колкото и да ме ми е неприятно, изглежда е такава ,защото така ни харесва:-((( "Закона е врата у поле", "Ахмак лозе копае, юнак вино пие"," Тарикат момче не писка", "Никой не е обесен ако не е хванат"....Имам човек, ще оправим нещата, шуробаджанащина , възкарство и т.н. Разпознавате ли сe, мили мои?!?!?;-)))С герои на Алеко, Елин Пелин и Чудомир. - толкова:-)))

126

Анонимен

преди 1 година

Мир, ниски данъци, разумно правосъдие. Така Адам Смит е формулирал необходимостите за едно общество да стигне от бедност до благосъстояние. Всеки да сметне къде куцаме.....

125

Анонимен

преди 1 година

Това е благодарение на дълги години некадърно управление на оня пъпеш от Банкя и нищожествата които го подкрепят.

124

??

преди 1 година

Спрете да крадете, бе...............а вие,журналистите,вместо само да драскате неща,които всички знаем, питайте политиците каде са липсващите милиарди...........откраднати или изхарчени за скъпи коли, вили и любовници!!

123

Сър Уилямс

преди 1 година

До161: 1) Колегата по - долу не е изразил радост, просто е констатирал...2) Няма да се окаже! Ония там са обективно по - бедни ... Ти тук си и по - свободен. Пл-юеш си спокойно по Боко във форумите, а ако си там, и плюеш по лукашенко примерно, хоп в панделата или направо ще изчезнеш.

122

Анонимен

преди 1 година

До 5 години ще сме стигнали средното ниво в ЕС. До 15 ще сме сред челниците. Друг въпрос е,че богатството в България не е равномерно разпределено и в България индекса Джини е най-висок в цяла Европа, не само в ЕС.А най-нисък е в Чехия и Словения. Което означава, че в България има пропаст между богати и бедни.

121

Анонимен

преди 1 година

Доста по-богати от московията и беларус!!!

120

Анонимен

преди 1 година

Ок си изберете пожарникар да ви управлява.

119

Сър Уилямс

преди 1 година

Фалшиво богати са т.нар. западни страни. Живял съм в Германия, масово живеят на квартира хората до края си, нямат нищо свое. В общия случай, краят им е в старчески домове ... пълни ми-зе-рници, карали по - новото Ауди или БМВ, голям праз ... Стига сте настройвали хората срещу БГ. Тук си е добре ...

118

Въпрос

преди 1 година

Вижда се, че не е до години стоене в ЕС. Гърция е в ЕС от 80-те, но сега са по-назад от Румъния и Хърватска, която влезе вчера - 2013. Такъв е материала. Чехия и Словакия бяха една държава. Чехия къде е, Словакия - на опашката.